59

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги съжалявам "Горките олигарси" (и нашите в това число)

58

Кико

преди 2 години

В Русия никой не умира изведнъж! Първо набират отрицателните,престъпни качества и после всички дружно го заклеймяват и след това го захвърлят на бунището на партията! Историята се повтаря ( Путина да не разчита много, много)!

57

без пропаганда ли

преди 2 години

Има много хора които имат вид на отровени, но това е само привидно...

56

Жертвички

преди 2 години

Що за глупости? Забелязвам че много отровени пращят от здраве. Пропагандичка-рекламичка.

55

Анонимен

преди 2 години

Яде развалена храна, мисли че умира, мисли че го тровят.

54

L.

преди 2 години

Да поразсъждаваме малко. Кой има интерес преговорите между личния посланик - бил той и неофициален - на Путин и украинската страна да се провалят? Не забелязахме ли, че още докато човекът береше душа, вече се бе появила думата "новичок" в медиите? Медиите са контролирани от кого? Да питам ли още?

53

Анонимен

преди 2 години

До 65:Ще ти отговоря вместо този,който питаш.Даже в dnes.bg пуснаха статия преди 2 дни,че Киев отрича отравяне и нищо им нямало на украинците.Други медии същото казаха,но само тук сагата с отровените,които не са отровени продължава.Снощи ни пуснаха приказка за лека нощ:DТази вечер ще чакаме с нетърпение следващия епизод.

52

Анализатор

преди 2 години

Не,не умираш ,баце,просто боса ти Путкиинн не иска да приключва войната толкова бързо.

51

Пешо Смока

преди 2 години

И аз така като препия, зле, зле, та чак умирам:(

50

До Анонимен 64

преди 2 години

А на украинците, които също са там, нищо им нямало... Къде ги четеш тези глу.пости?

49

Анонимен

преди 2 години

7 военни автобуса са натоварили група руски войници към болница в Беларус, след като са избягали от района на Чернобил заради радиационно натравяне.

48

Ама, честно

преди 2 години

Кажете ми после как да уважаваме евреите.

47

Анонимен

преди 2 години

Горкият той, дайте му една цигара.

46

Анонимен

преди 2 години

Ми другия път дано успеят.

45

АМИ..ТО

преди 2 години

Сирак,без образование и милиардер?Еврейски касиер на мафията,на семейството Елцин..То и в Бг има много фалшиви бизнесмени от малцинството с 50 фирми че и повече..Жужа с братчето-наркомана с крипто миллиарди как е? Толкова наивни хора има по света..Всичко е театър.Не е от вчера..

44

До 56

преди 2 години

Ами същото, както и в САЩ.....Оръжейно лоби и прочее. Там сигурно светци. Сенатори се продават. На президента сина му с бизнес в Украйна. А война имало.... Корупция и подкупи до шия, но измислиха за нас, за да ни владеят, че сме били мега корумпирани. Да...има такива, купени от САЩ.

43

Анонимен

преди 2 години

"74-годишният Углев помага за създаването на агенти на новичок в секретна лаборатория в затворения град Шихани, Русия, през съветските години. Неговите разкази за работа по програмата са в противоречие с официалната линия на Кремъл, която гласи, че страната никога не е имала програма за химически оръжия." Не не не не не. Не може да е вярно. Щом Кремъл отрича, няма как това да е вярно. Явно са му платили, за да петни безупречната репутация на хуманистите в Москва!

42

Банго

преди 2 години

за незнаещите и говорищите: *** руски олигарх означава ,бизнесмен кийто прави ,,бизнес'' с парите на кремъл. и ако на кремъл нещо вземеш да не се харесваш,ти дават да пиеш чай,или ти подаряват скъп марков костюм.

41

Анонимен

преди 2 години

Умирам ли, не умирам ли. То пък все едно някой е вечен. Всички ще умрем. Вечни няма.

40

Анонимен

преди 2 години

Роман Абрамович има 7 деца...............знаете ли???