73

21 век.

преди 2 години

Ако изгониш руснак през вратата , той влиза през прозореца .Руска поговорка.Имперските *** , са причинили много зло , не само на България .

72

искам да попитам

преди 2 години

колко долара струва този безкомпромисно изследване?

71

Анонимен

преди 2 години

В кой вестник клошаря Иво го прочете? Тоя неудачник съвсем е изтрещал от злоба.

70

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

ТОЯ Р,,ЕЗАК ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА НАЛИ БЕШЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

69

Гнусен

преди 2 години

долен продажник. А какво ще кажеш за Българското опълчение, и руските войничета, които са загинали за нашата свобода. Ако са искали да ни окупират, щяха да го направят. А ние веднага си пишем и Конституция. Ако някой не искал голяма България, то това е Бисмарк и англичаните.

68

7706

преди 2 години

Иво Инджев ,доносник учил в Москва , майка с висок пост в ДС , сега изтъкнат евроатлантик и либераст, наистина няма такава дума с която да бъде обиден тоя плазмодии.......

67

Анонимен

преди 2 години

Минджев - получил образование и възможност за кариерно развитие по времето на лошия социализъм и още по-лошото руско "влияние". Комсомолец до мозъка на костите си, продал и България, и Русия за жълти центове. От една порода с Ал. Йорданов, Евгений Дайнов, Асен Агов, Плевнелиев и всички други мекерета, които се правят на интелектуалци и защитници на "евроатлантическите" ценности. Сега такива са на мода, в такова общество живеем.

66

Владислав Милев

преди 2 години

Този болен човек и откровен *** кога успя за 4 седмици да съмини този грандиозен труд?

65

Анонимен

преди 2 години

Сливо Минджев когато и да напълни трапа все ще е закъснял. Как го търпи още земята българска да я тъпче и да ходи по нея тоя ypoд не знам. В блога си редовно нарича България "***" и цитира турски султани и паши, че "българите били родени само за чуждо робство"!!! В нормална държава щеше да лежи в затвора за обиди и клевети!!!

64

Morski

преди 2 години

Някой от тука силно наведените може ли да определи колко са руско-турските войни до 1877?Да ви улесня12-без първата световна! И коя е т. нар. Освободителна? 12та!И сега, въпрос - Защо при толкова войни преди не са ни освободили? Отговор - не им е било изгодно! Въпрос-Някой от силно наведените знае ли за т. нар. Райхшадски таен договор между Русия и Австро-Унгария за недопускане на голяма държава на Балканите? Този договор е точно преди "освободителната" и след Константинополската конференция!

63

Анонимен

преди 2 години

Сибирската смрад е зло за България , точно колкото е турската пасмина !

62

Инджев

преди 2 години

Е тотално изперкал. Ходи като клошар от студио в студио. Говори глупости. Изпуска си нервите. Кара се с водещите, когато му задават въпроси, в които няма как да хвали САЩ. Абе направо е за освидетелстване. Възрастен човек се държи като дете. Никак не се владее. Звездите му говорят.

61

Анонимен

преди 2 години

Само факти: преди 1989 Иво Инджев е АГЕНТ НА ДС с псевдоним Ивайло. 5 години учи висше образование в сърцето на СССР - в Москва. Май.ка му е лейтенант от Държавна сигурност. След 9 септември 1944 г дядо му установява комунизма в квартал Княжево в София. Повече инфо за Минджев на ТРИДЕСЕТТЕ ЛЪЖИ НА ИВО ИНДЖЕВ, в блога на Костадин Костадинов.

60

Майдан

преди 2 години

Всички на площада на 06.04.2022 г. В името на нашата история! В името на България! В името на бесарабските българи - горени и разстрелвани от Киевската хунта! Да не стоим безмълвни пред еничарите като Минджев. Стани, юнак балкански!!!

59

Паню Баирски

преди 2 години

Най-после да прочета нещо свястно от един мислещ човекл. Браво, Иво!

58

Анонимен

преди 2 години

Е те такъв като ви каже "добър ден" гледайте небето

57

Morski

преди 2 години

До 56-пич,ти наясно ли си с цифрите?185 000 е цялата руска армия на балканския полуостров 100 000 в Кавказ.60 000 румънци,56 000 сърби, 30 000 черногорци и 7500 опълченци!Ако 200 хил. са жертвите на Русия почвам да се чудя дали въобще сме се освободили.Че то не им останала войска на руснаците по твойта логика!И да не забравим, че не сегашните, а онези тогава!А между другото защо не благодариш така сърцато и на сърбите за същата война? Аз лично не бих! Всеки си е откъснал парче от България!

56

Анонимен

преди 2 години

Бивш агент на ДС, учил и живял в Москва ... кои имаха тези превилегии преди 1989 година а ?Фурнаджийска лопата

55

Поредният

преди 2 години

Пребоядисан комунист,преди 1989г доносник от ДС Ивайло,а сега първи натовец и европеец.Такива са ви десните и умно-красиви.Ако не дай си Боже руската армия дойде тук този и такива като него първи ще запеят и Катюша

54

Анонимен

преди 2 години

Неблагодарниците винаги свършват зле, да не бъдем такива.