93

Динев

преди 1 година

До простака който е отвратен ,ами такива са Фактите ,нека да обясни как Следващият цар след Александър 2 подарява Нишка и Зайчарска област,на Сърбия,ами целият Санстефански договор си една залъгалка,нито една руска рота не е стигнала до Скопие въпреки че турците вече бягали от там предварително руснаците не са искали голяма България всичкото друго е бля бля

92

ОТВРАТЕН

преди 2 години

Не мога да си представя хората, които дават пари за такава книга. Това са пълни глупости не си губете времето.

91

ИСТИНАТА БОЛИ.....

преди 2 години

НАЛИ РУСОФИЛЧЕТА.... ХАХАХААА..... И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ БОЛИ, КАТО СЕ СГРОМОЛЯСА ДЖУДЖИ, ЩОТО И ТОЙ НЕ Е ВЕЧЕН..... !

90

Българин

преди 2 години

До кога ще се дава трибуна на подобни плазмодии като Инджев, Пасито и други изкукали старци които заради жълтите центове на Байдън са готови и от собствената си майка да се отрекат. Това са едни съвременни еничари които изобщо не милеят за България. Такива *** като тях които са готови да пренаписват историята ни от преди 150 г в угода на американските си чорбаджии и да ни въвлекат във война заради пари за памперси си са срам и позор за България.

89

Индиец

преди 2 години

Висини,ресурсите са основата,а технологиите са надстройката.Като нямаш ресурси,какво ще управляваш с интелект и технологии? Ресурсите на Марс или Венера?И това ще стане,някога но не сега.С наличието на ресурси земни и човешки ще живееш по-бедно,но ще оцелееш.Ето това Западът започва да разбира и започва да го въпроса.

88

Антикомунис

преди 2 години

Причините за така наречената "освободителна" руско турска война отдавна са известни на истинските историци и образовани българи. Тя всъщност е едно нищо, възхвалявана десетилетия от русофилски български слуги и естествено от руснаците. Инджев точно описва фактите. Скоро разбрах ФАКТА че и сме им платили тази война с 32 тона злато. Браво "освободители"!!!!!

87

Анонимен

преди 2 години

До Висини Умниченце едноклетъчно - няколко неща са едновременно "най-важни" за оцеляването на цивилизацията. И едно от тях, наред с технологиите, са ресурсите. Можеш да се опиташ да разбереш тази непостижима за мозъка ти истина, като се пробваш да поразсъждаваш върхи ситуацията " свръхвисоки технологии без никакви ресурси". Успех!

86

Анонимен

преди 2 години

До Иванов Другарю Иванов, много хубаво сте се изказали за "българите"! Само дето сте пропуснали да демонстрирате огромните си познания по история, та тия *** да разберат що е това високообразован небългарин, ходил на училище ...Следващият път, моля Ви, демонстрирайте постиженията си в тази област! Ще е поучително, мисля. Успех!

85

Анонимен

преди 2 години

И ето идва най-,щастливия ден когато инджев ще виси на стълба -студен ;)

84

Анонимен

преди 2 години

до #98 И този ден ще дойде ...

83

Анонимен

преди 2 години

А за измамата Брюксел, кога?

82

Анонимен

преди 2 години

""Измамата Сан Стефано" е първата книга в България, остро критикуваща руската агресия." Агресия ..... Ясно. Поръчкова история на България, обогатена с "ценности". Ако имаше НАТО тогава ... , нали така скачащи скакалци от 89-та?

81

Анонимен

преди 2 години

Минджев , с Дупедайо Безпарицин и Монката Паси си оспорвате приза "Безродник на годината" Класшрането ще е след фотофиниш ...

80

на иво съвеста

преди 2 години

Помня го тоя русоляв амбриажж как в началото на 80те се чувстваше много удобно в стола пред Гарелов в панорама. Иво не сме измрели тия дето те помним каков плещеше в онова време. Сега много бързо смени плочата.... Нищожествооо без срам...

79

Иванов

преди 2 години

Тук коментиращите нито са ходили на училище, нито ще четат книги. Българинът не иска да живее като цивилизован човек, а като крепостен селянин. Харесва му да бъде тъпкан единствено от "братска" Русия. Такива хора нито се интересуват от история, нито от демокрация, нито от морал. Единственото, в която са доста вещи е писането на неграмотни и глуповати коментари, слушането на чалга, изхвърляне на фасове през прозореца на колата и псуване на управляващите, ако те са образовани. Тъжно е.

78

Висини

преди 2 години

Пълни глупости- да твърдиш, че материалните ресурси са най-важното! Това е все едно да смяташ слона за върха на еволюцията. Типично мислене на войскари - за тях най-важното е да трупаш и трупаш- оръжия, машинарии, войски. И в 21 век не вдяват как роботи могат да попилеят цели армии без собственикът им да загуби и един човек. Най-важни са интелектът, способността за организация на обществото в името на неговото добруване и системата, която осигурява най- бързо развитие на технологиите

77

Индиец

преди 2 години

Ивка,русофобе,пак ти повтарям и помни!Природните ресурси принадлежат(там в земята),а технологиите се копуват.Светът от тук нататък ще принадлежи на страните с огромни ресурси (територия,земни богатства, население и т.н)Само ти не разбра,че битката е вече за ресурси,а не за демокрация,технологии, справедливост и всичко което ти дойде на акъла.Става въпрос за глобално съсипване на настоящото статукво и поставяне на ново.Англо-саксонският свят в бъдеще не е в печеливша позиция,а ние сме на дъното.

76

Анонимен

преди 2 години

До ! Умниче, записвай: 1. Екатерина не е рускиня, а германка, руска императрица. 2. Не Екатерина говори за "българи" в десетките исторически хроники, като се започне от 9 век от н.е. Правят го гръцки и други хронисти. Гърците дори наричат един от императорите си " ***" още през 11 век, без да се съобразяват, че могат да използват името едва след неговото измисляне през 18. 3. В договора от 1878 няма и дума за "губерния България". Такова нещо е налично само в главата ти. Почисти я.

75

!

преди 2 години

Този договор е унизителен, с този договор изкуствено създадена държава България се появява като губерния на Русия. До 18 век Нико не е и чувал за българските докато рускинята Екатерина не измисля такъв етнос.

74

Големият проблем...

преди 2 години

...на българската нация е в това, че и комунизмът, и демокрацията се правят от едни и същи хора. Захлебващи по дло ги, професионални иб рикчии на актуалния Господар - в миналото е бил Дядо Иван, сега е Биг Брадър.... Нищо читаво не са сътворили и не могат да сътворят тия па раз ити....