28

i'm

преди 2 години

Сега и ако го направи...

27

Анонимен

преди 2 години

До: Клошар (номер 29) Ти може да се шегуваш и в преносен смисъл да казваш това за кофите. Обаче през последния месец съм изпаднал в ужас! Фандъкова не почиства кофите и няма къде да изхвърля карфица - всички кофи преливат от отпадъци! А в същото време чета че в Киев имало даже отделни екипи, които извозвали едрите строителни отпадъци от бомбардировките! Все едно ние сме във война, а пък Украйна е в Европейския Съюз!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Беден, по-беден, най-беден, работещ в България... Страна от ЕС... нищета и мизерия... 250 евро нето минимална заплата... Цени по-високи от в Европа... 77 г. комунизъм, 77 г. мизерия...

25

Анонимен

преди 2 години

е какво са 1000 евро

24

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са материалисти хора въздух под налягане,продажници продават се за1 бутилка газ,дават задните си части вересия,държава без поглед в бъдещето,хора които мислят само за пари.тоталитарно управление,русия им дава евтина газ и обират народа като овце нещо като делегацията на путин,там песков лавров шоигу,роман абрамович,а народа поробен беден кара коли на 40 години,нема пари да се усмихне на това му викат разстеж.

23

Клошар

преди 2 години

Фандъка да сложи още кофи за смет, че ке се изтрепем кой първи да рови...Срамота.С тази криза много колиги станахме ..

22

Анонимен

преди 2 години

Ия не искаме да си имаме работа с хора които избиват други хора за шистов газ човешкият живот е безценен,дори само един убит човек не може да се сравнява с неземните богатства на русия.

21

Гиб Мелсън

преди 2 години

Жив пример, че не е важно в какви организации членуваш а какво правиш за народа си. Ние се запоихме до съюзите на най-ботатите и останахме просяците на Европа с клоошари които ровят по казаните.

20

...

преди 2 години

Абе ако средната заплата се смята както в БГ то и 5000 евро да обещае пак тая! Нал виждам каква е срадната заплата в БГ! Само, че по провинцията никой не взема такава средна заплата! Та така!

19

до Анонимен 6

преди 2 години

Много просто: при нас имахме 12 години толупско управление на корупция, кражби, унищожени бизнеси и изсмукване на последния останал ресурс от соца. Другите държави си построиха инфраструктура като слънце с европейските пари, вместо да тичат да ги изнасят с чували :) За индустрия и селско стопанство да не говорим. И половината *** в сайта мислят, че това е било абсолютният апогей на техния живот :)

18

Анонимен

преди 2 години

Вучо не може да се мери с нашето просто кире по лъжи...

17

Хахаха

преди 2 години

Това не е заплата. Хахахахаха. В София 18 годишни лапета без образование и без един трудов ден работа, отказват 2100 лева заплата, защото на другото място им дават 2700 лева.

16

Анонимен

преди 2 години

е той нашто Кире ни обещава постоянно да се вдигне туй и онуй. И наистина - вдигнаха се цените на газ, бензин, храна, стоки, лекарства, инфлация.

15

Анонимен

преди 2 години

Нали ви казах сериозните хора не обещават а деистват,хора които много говорят и се обясняват не ги слушаите това са комплексари,изхвърлят се като риба на сухо,много обещават и накрая нищо не дават един дедов,велики предизборни кампании и после остават само обещанията със празни кесии,нещо като даите ми да ви дам,на думи са много силни,не казваи хоп преди да скочиш,за корупцията къде се вихри там няма да говориме

14

Винету

преди 2 години

Аз пък ви обещавам чисто нови 40годишни летящи москвичи, ама само на снимка.Имате гугъл така че напишете "bace f-16" и ще ви излезне снимка на скъпия дърт таралясник.Чертежи за над 2млрд.$. Яко а?

13

Хахахаха

преди 2 години

Волен това го обещаваше преди 10 години.

12

Анонимен

преди 2 години

приятел е на Путльер все пак, за него ще има газ, жилязо, просо, пшеница и торове

11

гост

преди 2 години

Сърбия е малка-смешна-държава.А на нас, кирЕ ни обеща "прозрачност" и "промяна" ...

10

Вучич

преди 2 години

Тояпа,обещава 1000 евро минимална,наш Кире обещава 1500 рубли

9

та така

преди 2 години

явно тоя е приятел с импексова , и тя обещава :)