48

Анонимен

преди 2 години

Вярват ли му още? За един прЕател питам

47

анонимен

преди 2 години

Най-много се лъже преди избори и след риболов.

46

X

преди 2 години

Да ама Вучич изби и затвори тяхната мафия!

45

кръпел

преди 2 години

Най много се лъже преди избори и след лов

44

Като чуя средна

преди 2 години

заплата, се сещам за стария комунистически лаф, за това, че едни" ядат зеле, други свинско, значи всички ядат свинско със зеле..."Чудя се ще имаме ли някога минимална почасова трудова ставка равна на тази в ЕС или поне близка до нея... Или все още милите ни *** и дупетати от всички партии не са си напълнили чекмеджетата и офшорките. И ще имаме ли някога нормален европейски стандарт на живот като уж член да ЕС?

43

Карата от Узунджово

преди 2 години

"За последните години в Сърбия са построени 250 фабрики и има вкарани в страната близо 4 милиарда инвестиции"Какво направи "банкярина" в България, през последните 12 години този измекярин !Освен това че задигнаха с крадливата му шайка около 120 000 000 000 евро от залъка на своите сънародници !Халал, да му е на глупавия българин, защото му се очертава отново да ходи и да тропа по вратите на комшиите за работа, така както бе и преди . . .1990 година !

42

Гражданин

преди 2 години

А бе що така всички преди избори обещават и лъжат?

41

Анонимен

преди 2 години

и нас от 2007 ни лъжат 1000 евро средна заплата .... аз не се оплаквам ... ама множестовот българи не взимат 1000 ... та и тоя .. важното да ме изберете , после аз ще съм си добре ..

40

Анонимен

преди 2 години

"Сърбия е верен съюзник на Русия и Китай, управлявана от полуавторитарно правителство," - всеки който е със САЩ е силен лидер и радетел за демокрация (както беше нашият тиквун), а всеки който не с тях е психопат диктатор който яде деца. Трагичното е че има хора които се вързват на такива елементарни манипулации.

39

Анонимен

преди 2 години

Газта е хубаво нещо може да си опържиш картофки на газов котлон,може да се използва синьото гориво за бизнесът и за домакинствата,въпреки,че е малко опасен,но трябва да се мисли и за други алтернативни енергии и източници не може вечно да караме на газ,газта попринцип е гориво за бедните хора защото някои институции и държавата иска да печели от тока напримерно и вдигат изкуствено тока.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя е преписал едно към едно обещанията на Боки. Имам чувството, че и изпълнението ще е подобно :D

37

до Анонимен 35

преди 2 години

Ми то и в България наскоро вдигнаха минималната заплата. То какви ли не работодателски организации, съюзи и др. опищяха орталъка: как бизнесът щял да погине, как това щяло да закрие сума ти работни места, как от утре почвали съкращенията, как те изнемогвали и нямало как да плащат толкоз "много", как държавният бюджет щял да бъде съсипан и т.н. Пък месец след увеличението инфлацията го изяде и си продължихме по старо му :)

36

Анонимен

преди 2 години

Там където има корупция няма държава,колкото повече закони има една държава значи е много корумпирана,не може една държава да разчита само на газ и на въглища,няма икономика и социална политика.

35

Анонимен

преди 2 години

А в България кога?

34

Д-р. Гигълс

преди 2 години

С Путин за ръка по 2000 рубли най много , и ЕС чака с нетърпение да се издървиш на Косово и пак ще си говориме

33

пена

преди 2 години

А защо обещанията са в "евро", не трябва ли да са в "рубли"?

32

Анонимен

преди 2 години

Тва са продажни политици,те вече са се продали на чужди интереси,за една кофа газ ще продадът народа си,тва не е държава за мен,там газпром им дава по некои лев и са ги подкупили да маниполират народа за по добро бъдеще,не разбрахте ли,че народа е държавата и каквото посееш такова ще пожънеш и на каквото си постелеш на такова ще легнеш където има комунизъм има маниполация на държава.

31

Анонимен

преди 2 години

1000 евро еее аз си мисля че Вучич иска руска заплата от 350 евро

30

Анонимен

преди 2 години

Унгария преди години закон, в който се казваше че унгарец не може да работи за под 1000 евро на месец. В България кога ще приемат закон, че българин не може да работи под 1000 лв. (500 евро) на месец?Държавата България извършва геноцид спрямо българите... В чужбина повече обичат българите, отколкото в държавата България.

29

БКП=мизерия

преди 2 години

Средната заплата не е важна, защото единият яде само свинско, другият само зеле, но средно и двамата ядат свинско със зеле... Та навсякъде се гледа медианната заплата или поне минималното възнаграждение за час. Медианната заплата в България нето е под 800 лв. Т. е. половината от хората в България работят нето за под 800 лв. на месец. На последно място по медианна заплата е ЕС е България. 50% от хората работят и живеят с под 800 лв. на месец. Пенсионерите с техните мизерни пенсии не ги броим...