97

Анонимен

преди 2 години

Айдеее, тея се намесиха и в културата, к0лтутрегерчетата му копейкинци. Подготвят ни за връщане на руския тоталитариизъм и безусловната ръководна роля на Единна русия, клон Иzрaждане. Само дето няма да им се отвори парашута, ще се забият в путинизма си вдън земя.

96

ПроСоТо

преди 2 години

ся нящо дето верно мъ кавардиса:..-"Противниците" споминят като "довод" СРЕЩУ идеята, чалгата и "пайнермузик" /не знам дали още съществува тоя бардак../..Но БЪЛГАРСКАТА музика НЕ Е САМО "естрадна",не е само Л. Иванов и другите!....Българската музика и българските народни песни са уникално наше национално богатство!..С какъв акъл го замитаме под килима това богатство?!

95

sdhЕ мУрВИ келяви

преди 2 години

Тези от руската партийка вече копаят нови дълбини в про3тотията!!! На същата логика могат да задължат магазините да продават 50% български консерви или авто-къщите да продават 50% български коли!!! Няма как да задължиш частна радиостанция да пуска 50 % от нещо, което го няма!!! Българското музикално творчество не е толкова огромно като обем, за да си позволим да правим подобна дивотия!! Това означава, че едни и същи песни ще се пускат по 20 пъти на ден, като при бай Тошо! Може еднствено по БНР

94

Въпросче

преди 2 години

Елена Гунчева няма ли да иска Расия освободително да бамбандира БНТ и БНР?Тази партия Разграждане трябва да бъде забранена!

93

Анонимен

преди 2 години

Като вземем само факта, че на Евровизия ще участваме с някаква имитация на западен "дженерик" безличен рок, изпят на английски за да звучи по убедително. Смятайте докъде сме се докарали. :)

92

Анонимен

преди 2 години

Руското Въzраждане да си затварят поцелуйковските усти!

91

Дечифутизатор

преди 2 години

Това означава да звучи повече български фолклор, но не и поп-фолк, а останалотод а е български рок или естрада, нос проед мен, трябва да се набляга на фоклора. Голяма част от съвременните произведение са или брутален поп фолк, турбо фолк, рапм, техно или некви смесици, т.е. едно бездарно подражание на Запада и затова не стават за БНР, т.е. селективността на музиката, трябва да е стриктна и да маркира Българският модел. Българска музика на английски, не е българска!"Възраждане" са скрити либерали

90

Анонимен

преди 2 години

Не,моля ви недейте. В колата правих опити да слушам бг радио,и съм в потрес от мяучещи,виещи съврменни бг изпълнители,с брутално *** текстове,и безлична музика. По-добре западна хубава музика. Иначе ако е бг трбва да е от миналото и то далечното.

89

Анонимен

преди 2 години

Дори старите вечни песни независимо от кой жанр са поумръзнали на доста хора. А това което се предлага днес като филми и музика с малки изключения не става особено тези които заливат масовата публика. Сигурен съм, че това не е мое мнение. И преди имаше помия, но беше по-понусимо заради времената. Сега всичко е свръх достъпно. Почти всяко удоволствие.

88

Един Българин

преди 2 години

Навярно другите 50% да бъдат руска музика?

87

Анонимен

преди 2 години

И за по-сигурно всичко да се издава от Балкантон.

86

Българин007

преди 2 години

И защо насила трябва да слушам Графа ?

85

Анонимен

преди 2 години

Хубаво си беше по Бай Тошово, 50% българска музика, 50% руска. А не е ли по-добре някой да се сети да пита зрителите/слушателите?

84

Анонимен

преди 2 години

Другите 50% руска

83

Неразбрал

преди 2 години

Ама как така? А свободата на медиите? А евроатлантическите ценности?

82

Анонимен

преди 2 години

Много са ви 5% на изборите, дано на следващите да ви няма. Безумие след безумие. Продажници.

81

Анонимен

преди 2 години

Спрях да слушам музика и да гледам филми много отдавна. И българско и чуждо все е зле. От една страна това което се прави днес не ми допада а старите неща са ми омръзнали и познати до болка. Също и човек се променя с годините. Сега като си спомня на какви неща сме се кефили като ученици и студенти направо ми е странно. Вече не мога да понасям такава музика и направо ме заболява главата.

80

Анонимен

преди 2 години

Тя па една българска музика...

79

Анонимен

преди 2 години

Че в момента по-различно ли е? Над 50% от времето по БНТ и БНР е заето от изпълнители като Кунчев, Симидчиев, Кантарджиев и т.н. да си изпеят песента.

78

Анонимен

преди 2 години

Кой им се вързва наицепките за медийно внимание? Те утре ще поискат 50% от българските знамена да са руски. Чуя ли копейкинец, сменям канала.