117

и.Б.

преди 2 години

Например хора и ръченици. Те са чудни, животворни и мога да ги слушам с часове.

116

Тра-ла-ла

преди 2 години

абсолютно тъпо изискване...да гледам насила разни фъфлещи и гъгнещи псевдо рапъри на сричат на уличен език...и това да се пробутва като българска музика.или пък не добри певици с 4 тона глас да се опитват върху лоши текстове нещо на нареждат...не, благодаря!

115

Анонимен

преди 2 години

Само да не пробутват и чалгата за българска музика само защото чалгаропитеците вият на български.

114

vlady

преди 2 години

До sofetoСамият Кирил Маричков е страдал много като комсомолски секретар.

113

Бучо

преди 2 години

Лилито и Кеца освен.За други се не сетям.

112

Анонимен

преди 2 години

Чалгата е същото като съвременната англосаксонска музика в огромното си количвство. Включително визуално и сценично. Същото. Мнозина от другите "музиканти" демонстрират същите психични проблеми чрез масови самоовреждания като тотални татировки, подчертано смахнат външен вид. и т. н. Най-лошото е, че раств изключително немузикално поколение. с лоша чувсъвителност за шум, звук, тон, да не говорим за фраза, нюанс. Отразява се и в класическата музика. Срив.

111

Златка

преди 2 години

И коя ще е тази БеГе музика? На Софка?Гериту Никола?

110

Анонимен

преди 2 години

Ако става дума за масовка, послдните години дали въобще има нещо, което да остане в съзнанието? Нещо наситина стойностно.А не компютърни миксове. Къде са композиторите?

109

Анонимен

преди 2 години

Българска музика, ама на английски. Водела се българска. . Така наречените музиканти са първи антибългари, и имената на групите им са антибългарски. ПФУ!

108

Анонимен

преди 2 години

другите петдесет процента да са руска и съветска.

107

Не искаме Веско

преди 2 години

Мацката ,предложила това е луда фенка на Веско Маринов и си е поставила за цел всички да слушаме Веско...Иначе тя става само за едно нещо,сещате се за какво...

106

sofeto

преди 2 години

Иван Лечев син на партийният поет Боян Лечев.... дето и така не се научи да свири на цигулка-"парашутист в СМУ"-София(постредствен китарист). В последствие партиятаБКП им закупи миузикално уредби по "второ направление" на партйната групаФСБ! Киро Маричков не те ли е срам да се събираш с подобни!!!

105

Pesho

преди 2 години

Интересно, че не са поискали да е руска, нали от там им плащат. Ама и това ще стане...***.

104

vlady

преди 2 години

Има качествена съвременна българска музика, но е малко и все пак е за ценители, не за масова консумация и се пуска в специализирани предавания като Бруталика и От Другата Страна, с отпадането на ограниченията ще има и публика по клубовете. Примерно Deadscape издадоха силен албум през февруари. Масовата продукция е на много ниско ниво и подобни квоти няма как да работят.

103

Влади

преди 2 години

Под българска музика какво да разбираме? Естрада от 70-те ли, чалга , гнус-рап или звездички тип Дара или Гери Никол ? Български фолк с кръчмарско звучене ли или хорови песни?

102

Оффф

преди 2 години

Колосална глупост. Качествена българска музика НЯМА.

101

не човек , комунист

преди 2 години

а другите 50% да е руска музиката , по телевизиите 90% от филмите да са руски , в сряда да се излъчват руски документални филми в които да се показва възхода на чудесния живот в Русия , в петък новините да са на руски , а в неделя да се излъчват речи на путин .

100

Deep Zone

преди 2 години

Има чудесни БГ банди, които НИКОЙ не би позволил да звучат в ефира- Odd Crew, Engineer of Death, Vrani Volosa.. Мога да изброявам още много, но няма нужда. Правете националната телевизия като френската МCM и да си ходим- но пускайте поне Дара и Михаела Филева пред чалга-убитаците на Пайнера...

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 а аз непомня да съм слушала руска музика , защо си измисляте

98

анонимен

преди 2 години

ще се намесят, разбира се , задължително е - колко завиждате ................!!!!!!!!!!!!!!