48

Пп

преди 2 години

За бьлгарите пьк ще има по високи здравни вноски и такси

47

Анонимен

преди 2 години

Странна идея. Не ме е лоша, но да променят закона и за безработните български граждани да имат право на здравни услуги.

46

Анонимен

преди 2 години

Те един път като стъпят в бг болница ще се върнат в украине

45

Свети Петър

преди 2 години

Няма лошо да се помага в такива моменти на криза и бедстващи. Но аз като работещ плащам 500+ кинта за пенсия, която няма да взема и здравни колкото са ми сметките. Отивам за Ямр и тия бизнесмени с престилки ми искат 200 кинта и 2 месеца чакане. До тогава ще ми е минало или ме опяват. Ядосвам се и си взимам за 40 кинта билет до Атина щото съм бесен. 2 часа след кацането отивам в обикновена ДКЦ(повечето си имат Ямр) Пишат ме с уговорки, че съм спешен случай и едно узо за здраве нося . И така..

44

мед сестра

преди 2 години

А защо нзок не плаща мед дейности на 100% на българите ,ами ще плаща и замилял за чужди граждани на Бългаария???? Бах ти и кривите пръчки имаме за управници!!!!!

43

Апостол

преди 2 години

Значи всички дет ревете ,как така за украиниците може а за вас не е ясно ,че сте морално пропаднали и все някой ви е виновен и чакате някой да ви оправи! Все се мрънка все омраза! Сигурно ако сте на тяхно място ще мрънкате,че не ви дават достатъчно помощи. И да се отбележи никой не ви кара да помагате и ясно се казва,че парите не идват от вашите джобове ама то пак трябва да се мрази нали !?

42

Анонимен

преди 2 години

Значи ЕС има пари за държави извън съюза а за граждани на съюза няма . И българите имат нужда

41

Анонимен

преди 2 години

пари от ЕС няма няма и да дойдат всичкия келепир е от нашия джоб и Киро черпи

40

НеРазбрал

преди 2 години

Значи за бежанците има пари от европейският съюз, а за българина един чепат. Като разделиш парите, отпуснати от съюза , на броя бежанци се получават по 885 лв на човек ? И то до края на годината, догодина не се знае. Питам аз, кой още обича Кирчо и Кокорчо ? Считам, че тези определено са за смяна.

39

Потресен

преди 2 години

До къде я докараха от мнооооогооо очакваната промяна? Има пари за емигрантите, а за собственият народ -няма! После, някой ще се опита ли да каже, че един избягал от БГ, живял толкова години в Канада , и сега започва да му е мило за БГ ? Тези излязоха по-големи мошеници и от гробарите .

38

Д-р Хаус

преди 2 години

А бе Кирчо, Кокорчо и Гюлчен Сербезова ни правят на балъци!! Скоропостижно отмениха Ковид епидемията въпреки че има болни,заразени и умиращи!! Тия 1200 лева компенсации на медиците отиват вече в джобовете на украинските " бежанци" със скъпите коли плюс здравно осигуряване!! Народе!! Опичай си акъла когато гласуваш за българофоби!!

37

СЪПРИЧАСТНОСТ

преди 2 години

Добре е поне да сме съпричастни, към прогонените от Руския Агресор Украинци!

36

Интересен аршин

преди 2 години

Някакви си 54 млн лв за украинците. А българчетата няма пари за лечение и да разчитат на Българската Коледа и на капачки.

35

съгласен съм

преди 2 години

Да ми дава държавата по 40 лв на човек на ден и веднага настанявам 4-членно украинско семейство в къщата ми на село. 30 дни по 40 лв прави 1200 лв. Умножени по 4 е 4800 на месец. При такива условия мога да им осигуря храна и подслон и да седят вкъщи колкото време си пожелаят.

34

Анонимен

преди 2 години

Тоя кога ще връща крадените милиони от Александровска?

33

Анонимен

преди 2 години

До ясноооо Пиши се, че си от Азов или Айдар тогава имаш още привилегии. :)

32

ясноооо

преди 2 години

Пиша се украински бежанец по възможност от римски произход, че да се ползвам на макс от привилегиите в България и всичко да ми е безплатно.

31

Анонимен

преди 2 години

Както винаги - да си българин в България е далеч по-лошо, отколкото да си българин където и да е по света. Всички в тая държава имат някакви предимства, само не и българите. Българите могат само да им вземат последните стотинки за поредния измислен данък, такса или спекула... Ако продължават така - много скоро ще почне чистка на украинци от Родината! Само не знам дали ще смогнат да минат границата, преди да са ексалирали нещата. Управляващите поставят основите на втора Холокоста!

30

Анонимен

преди 2 години

Много интересно защо когато преди години *** налазиха Европа бяха настанявани в бежански центрове а тия са оставени да щъкат свободно където си искат?

29

Анонимен

преди 2 години

нямам нищо напротив украинците ,но правителството не поема лечението на Българските граждани ,които нямат осигуровки,така е е от години,а тези чужди граждани за по- малко от месец получиха куп привилегии