31

БАЧКАТОР

преди 2 години

Албанско семейство нормално има над две деца. Макетата (също като нас) са твърде модерни за да имат повече от едно или две. Мнозина изобщо не създават семейства (пак като у нас). Изводите всеки сам може да си ги направи.

30

Анонимен

преди 2 години

Ще видим какво ще стане при нас,когато обяват резултатите.

29

Преброяване

преди 2 години

120 000 не са се самоопределили!

28

Димитър Кетипов

преди 2 години

Много ми е интересно как така албанците в РСМ са ЕДВА 29%... Поне 40-42 са...На всеки ъгъл има джамии

27

Чичо

преди 2 години

До OrhanМоже и да са отворени към турците и албанците, но към българите не са. Само да видят или чуят някой че е българин и до там с демокрацията.

26

Pin

преди 2 години

Там има поне 3500 родени в България българи, които са се установили в Македония. Излиза, че нито един тези 86566 жители на Македония получили български паспорт не се писал българин?! Само напомням, че за да получат паспорт са длъжни да подпишат декларация за български произход. Външно министерство къде спи, а не извади един вагон с доказателства за терора на македонските власти и да се представи в Брюксел?

25

Orhan

преди 2 години

Турците в Македония са имали възможност да ходят на екскурзии, защото Турция е била отворена за Югославия. Оттам са поддържали връзка с анаватана и като език и култура са се развили повече от нас. Отделно Тито им е давал да си имат училищата, театрите и пр. Югославия си е била мултиетническа. А сега в Македония са най-много в Гостивар. Имат запазени традиции, но и държавата е отворена към тях. Македония е по-демократична страна от България и хората са по-отворени към малцинствата си.

24

Руми

преди 2 години

На всички ни е ясно защо са взели български паспорти и не само македонците, но и в Сърбия и Черна Гора имат български паспорти за Европейския съюз, за работа

23

Георги

преди 2 години

Като се сумират процентите от снимката, остават едни 7,46 %, които не са описани.И математиката им е "македонска".

22

Смех

преди 2 години

Половината са турци другите българи те ги изкарват китайци и чехи.

21

Анонимен

преди 2 години

ТО И В БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО РОМИТЕ СА ОКОЛО 400 000 ДУШИ,НИЩО.ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТЕХНИЯТ БРОЙ НАДХВЪРЛЯ МИЛИОН И ПОЛОВИНА...

20

Македония вън!

преди 2 години

Македонците крещят че българите били нацисти, а дефакто нацистите сега са те! Репресират и унищожават генетично българското малцинство там. Паметниците унищожават, всичко. В Македония действа една комунистическа пропаганда от времето на Тито в Югославия имаща за цел да елиминира всички малцинства в държавата им.

19

Македонски нацисти!

преди 2 години

Естествено че турците не признават преброяването. България също да крещи пред европа защото това преброяване в Македония прилича на преброяване каквото би направил Хитлер през 1939-та! Македонците умишлено заличават и репресират малцинства. Българското малцинство изключително много, но както виждате други малцинства са също репресирани. Македонската нацистска не споделя нищо европейско и нямат място в ЕС.

18

Филип от Филипополис

преди 2 години

Да им се присъдят служебно +5%! Все пак са държавнотворен народ!

17

ДДРОнег

преди 2 години

Ако в РСМ се приеме, че македонец значи Българин, то аз ще призная тези резултати , иначе НЕ !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Споко бе. Сега заради украинските бежанци, за първи път всички държави от Европа с изключение на Украйна ще си оправят демографията. България почти няма да е намаляла на следващото преброяване, ако украинците останат да живеят тук.

15

Анонимен

преди 2 години

И на Македонците не им харесва ,че са от 70 % население станали са 54 %. Ни това е реалноста.Нашите пак взеха паспортите ни и избягаха в чужбина.

14

1212

преди 2 години

dO 7а НИЕ БРАНИМ ЛИ ИНТЕРЕСИТЕ. гОТОВИ СМЕ ДА допуснем недопразумението Македония в ЕС. Гърците не ги допуснаха докато не променят името на държавата а наш Кирчо е готов ей трака без нищо да ги пусне. И така предателски поставени хотица от задокеанския Мордор хорица решават съдбата на народите.

13

Анонимен

преди 2 години

Информация имаше,софгвера беше перфектен и демократичен.Аз се преброих за една минута от тук в България.Имаше каквото е необходимо и беше на високо ниво. Този и всички,които се появаяват го правят с една цел ,Македония да не е в ЕС,защото Путин така иска.

12

Анонимен

преди 2 години

Руските слуги са в България и тези Турци в Македония.Турците в Македония са помаци и за разлика от нашите не могат да говорят и четат на Турски.Те се записваха на уроциюпо турки.Та това са хората в Македония,който иска да вярва.Това с Турците и нашите е с една цел.Македония да не е в ЕС.Защо ли?Защото ще минава азерски(Американски) газ от там.