242

Роко2

преди 2 години

На Св.Путин все другите са му виновни.

241

Анонимен

преди 2 години

Поредните глупотевини , подведен бил незнам къв бил. Много добре знае той ама е агресор и окупант и доолна твар никой не му вярва вече със сигурност! Убиец на цял народ!!! Хага се задава де да бяга той сега

240

toti

преди 2 години

Айде ново 5....да иде баба да му бае

239

Гербав.нещастник

преди 2 години

До АнализаторИ аз си мисля. То не остана украинец там вече а САЩ казаха че укритие са ад 50 милиона, броят всички умряли след 1900

238

Въпрос

преди 2 години

A къде са статиите със заглавия, като: "Зеленски бил подведен от глобалистите за да вкара Украйна и Русия във война", "Глобалистите подвели Зеленски че НАТО щяло да се намеси", "Байдън бил подведен от службите си, че Путин искал да превземе цяла Украйна" , "Зеленски и глобалистите не успяха да подведат НАТО да се въвлече света в трета световна война", "Зеленски и медиите подведоха всички че е победил"

237

Анонимен

преди 2 години

Горкият Путин, какъв наивник. И тези лоши генерали и чиновници, които нямат смелост да му кажат истината. А нашите *** без да мислят пишат глупост след глупост

236

Off

преди 2 години

Те със сигурност са го подвели, инак нямаше така да направи. А очите му едни топли, топли, точно като Ленин, Сталин и Берия. Много фин човек.

235

Анонимен

преди 2 години

глупости, това е касапин, масов убиец, психопат

234

SS

преди 2 години

да де, ама вероятността да бъде "подведен" човек, който е бил ръководител на КГБ, и то в едни от най-трудните му периоди, клони към колко??? ... към Zero - така да е по-ясно казано за хамеркнанските аналлизатори, дето си въобразяват, че хората пасат трева

233

Стига с Путин!

преди 2 години

Защо правителството на Петков всеки месец тегли многомилионни заеми? Защо планът за развитие не е приет, а другите държави вече очакват третия транш? Докога ще бъдем лъгани по този дърварски начин? В РСМ правата на българите продължават да не се зачитат, а ухиленият тарикат се готви да подписва всякакви документи!

232

Анонимен

преди 2 години

"Путин бил подведен" е лъжа. Путин подведе руските генерали, армията и народа чрез лъжи. Руските генерали, войниците и народът са подведени и излъгани от Путин. Народът, руските генерали и армията трябва да накажат лъжеца и подвеждащият Путин.

231

Реч на Путин 28/02

преди 2 години

преди виско на общопризнатите норми на морала и морала. Къде са справедливостта и истината тук? Само лъжи и лицемерие.

230

Анонимен

преди 2 години

Тази война не е на руснаците и те го знаят! Затова и войската се дъни. Жалко за убитите млади руски хора! Жалко и за бедстващата сега Украйна! За утрепаните главорези на кадиров и за вагнеровците хич не ми е жал! Търсили са си го!

229

Реч на Путин 28/02

преди 2 години

е най- впечатляващият, но вникакъв случай единственият пример за незачитане на международното право. В тази поредица има обещания към страната ни да не разширява НАТО дори с един инч на изток. Повтарям - ИЗМАМИХА МЕ,но казано по - полулярно, просто го изхвърлиха. Да, четсо можете да чуете, че политиката е мръ-сна работа. Може би, но не в същата степен, не в същата степен. В крайна сметка такова подобно измамно поведение противоречи не само на принципите на международните отношения, но преди

228

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха - много точно! Gо така трупат пари, с продаване на суровини. Затова сега заграбват Донбас! Ще продават скъпо украинските въглища!

227

Реч на Путин 28/02

преди 2 години

След което това се оказа измама, блъф: в Ирак няма химическо оръжие. Невероятно, изненадващо, но факт. Имаше лъжи на най-високо държавно ниво и от високата трибуна на ООН. И в резултат - огромни жертви, разрушения, невероятен подем на тероризма. Като цяло се създава впечатлението, че почти навсякъде, в много региони на света, където Съединените щати нахлуват, за да установят свой ред, има кървави незарастващи рани, язви от международен тероризъм и екстремизъм. Всичко, което казах, е най -впечат

226

Реч на Путин 28/02

преди 2 години

освен агресия, намеса. Специално място в тази поредица обаче заема, разбира се, инвазията в Ирак, също без правно основание. като претекст те избраха " надежна" информация, за която се твърди, че е на разположение на Съединените щати за присъстивето в Ирак. Като доказателство за това публично, пред целия свят, държавият секретар на САЩ показа някаква епруветка с бял прах, уверявайки всички, че това е химическото оръжие, което се разработва в Ирак.

225

Анонимен

преди 2 години

Генералите са били подведени от Путин да организират специална операция срещу несъществуващ враг - нацистите в Украйна. Путин е пратил руската платена армия да гони призраци в Украйна и несъществуващ враг. Посрещна ги истинска армия, и гонещите призраци руски войници бяха избити.

224

Анонимен

преди 2 години

Простите и необразованите подкрепят путин - факт

223

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха! "Путин бил подведен от съветниците си..." така започват промените в русия, с вайкане, а после със струпване всички вини върху първия и го разкарват! Справка: "Краткая история СССР", BRAMA.BY. Историята продължава, очаква се прибавяне на нови щрихи. След като всички научат за жертвите!