11

Анонимен

преди 2 години

Украйна във възторг от помощта, най-вече от подкрепата на "бе-се-***" и "възраждане", която се оказва ключова за възпиране на руския агресор!

10

Анонимен

преди 2 години

Пич вместо локуми заминавай за Украйна да се биеш със руснаците !И да вземеш да се обръснеш че със таз брада си като някой талибанин в Авганистан .

9

Stoyanov

преди 2 години

Яко триете коментари, няма да се харесат на началниците ви!

8

Анонимен

преди 2 години

На Зеленски и украинските олигарси ще им национализират имотите.Кеееф.Искам да видя физиономията на евреина Зеленски.Обаче пък може да го преживее,защото САЩ още 500 млн ще пращат в Украйна.Байдън ще докара до просеща тояга всички американци.Ураааааа

7

Анонимен

преди 2 години

Има такава дума пр0шляк.Така се казва на беден,изпаднал човек,който проси.Обида е.Как няма да е доволна Украйна...те мислят,че сме дали оръжие,защото там е пълно з наше.Може тайно нашите да са го пратили,а може наистина трети страни да са го купили от нас и да са фо пратили.Гледах и едно клипче,в което украинец обясняваше как 30 самолета сме им дали ,а ние нали нямахме толкова?А ако сме им дали тайно?

6

Гиб Мелсън

преди 2 години

Помагаме а те ни поругават паметниците в Поморие за да дразнят руснаците. Искат да ни оставят без руски туристи. Обаче не спират руския газ през тяхната тръба, защото бизнеса си бил бизнес а войната си е война. Ама искат ние да не купуваме газ от руснаците, но те продължават да си черпят от руския газ, защото според тях бизнеса си е бизнес, войната си е война. Само нашите смахнати русофоби с меки китки не схванаха, приятелите са си приятели, но сиренето е с пари.

5

Маке-ариец

преди 2 години

ГаньЕ прати само чаршафите си защото е без това не му трябват къпейки се един път в седмицата.

4

Анонимен

преди 2 години

Това със смяната на наименованията на улиците в нашите градове да ходят и да си сменят у тях каквото си искат - При нас това няма да стане.

3

Анонимен

преди 2 години

Повечето от нас не ги харесват и не са съгласни с решенията на някои .

2

неутралитет

преди 2 години

Никаква военна помощ за Украйна...............тази война не е наша!!

1

Анонимен

преди 2 години

Ама тоя как установи колко са доволни украинците от нас? А аз не мисля, че нашата помощ въобще им е нужна. Не са дощли за помощ, а ни ползват за трамплин към ЕС. Украинците ни смятат за прося ци. Знам го от първа ръка. А вие си се заблуждавайте, колко сте полезни за Украйна.