57

Анонимен

преди 2 години

Преброяване? Тия броят населението си, както Цветан Цветанов брои бюлетини за ГЕРБ, докато беше с тях.

56

Анонимен

преди 2 години

По-голям цирк никога , никъде не е имало. В Македония имало само 3500 българи а другите били македони... с дядовци българи.

55

баба мара

преди 2 години

3500 а на колко човека са издадени бълг документи

54

До Все пак

преди 2 години

3.500

53

Анонимен

преди 2 години

Какво искате от сърбофили, само да си върнат бг паспортите, не да пътуват в ЕС свободно. Селски хитрец,това са те.

52

Анонимен

преди 2 години

На макетата работата им е като на укритие - измислена недодържава със смешен диалект вместо език, смисълът на съществуванието на която е да прави мръсотии на "поробителя".

51

Филип от Филипополис

преди 2 години

Миналият месец ходих по работа в РСМ в Битоля, който се води втория по големина град там. Това убито градче в никакъв случай няма повече от 50 000 човека. Може да се сравнява евентуално с Асеновград, ама с голяма въпросителна. Единственият плюс е че е близо до Гърция Направи ми впечатление че Прилеп се е напълнил с албанци, а Куманово си е вече чист албански град. Работите там хич не вървят на добре. Където и да отидеш по улиците все пенсионери. Ако видиш младежи, обикновено говорят на албански.

50

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука, ако искат и лунатици да се пишат. Само, да не ни присвояват историята. Боли ме фара за тях. Киро много да внимава, че стъпи ли накриво, ще полудяваме.

49

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Лъжа! Българска Македония е окупирана от турски евреи,които ,спазвайки талмудическите инструкции, превръщат Македония в арена на крипто-османщина. Същото се случва и в Сръбско Косово. Смърт за евреите! Смърт за Турция! Смърт за САЩ! Да живее Руско-Българо-Сръбската Держава!

48

Morski

преди 2 години

Много добре! Хайде сега МВнР, МП, Президентство, ДАНС, Парламент да направят така, че всички, които не са се писали българи да върнат обратно българските паспорти! Значи лъжат българския закон и Конституция, нали! Макета псевдо-българи НЕ НИ ТРЯБВА! А ако декларират, че се плашат и затова-Макета псевдо-българи и СТРАХЛИВЦИ също не ни трябват! България е загубила три пъти повече територии и възможности заради тази пуста Македония! Айде стига вече! И Историята не си даваме!

47

БГ

преди 2 години

През далечната 1991 година бях на почивка в Охрид,от 40 души в рейса всичките носеха ,четки за боядисване,гребенчета и т.н. Та да изкарат няколко цървени и само двама си носеха баските да се изкъпят в Охридското езеро,но още оттогава имаше демонстрации на шиптари по улиците

46

Анонимен

преди 2 години

Българското правителство трябва да направи така че всеки който се определя за българин да получава специален статут на защита от България. Явно все още заплашват хората да не се самоопределят свободно. Когато българи биват заплашвани по какъвто и да е начин трябва да се налагат санкции на Северна Македония. Не просто вето а трябва да има икономически санкции докато не си променят политиката срещу България.

45

Анонимен

преди 2 години

Поредната фалшификация от тяхна страна, на която никой не би повярвал.

44

Анонимен

преди 2 години

Това прави 90 %. Българите ли са забравили :)

43

Анонимен

преди 2 години

Това е фалшиво преброяване. Не може българите да са толкова малко. Всички други групи са повече, а това е ясен знак че преброяването е манипулирано и не трябва да се счита за достоверно.

42

Анонимен

преди 2 години

До 39 И аз не искам никой на сила да става българин. Ако искат да са марсианци. Но не искам и никой да си присвоява историята на изстрадал и те ми деди и то на моят език!

41

Кдк

преди 2 години

При тези факти даването на българско гражданство на маледонци е заплаха за националната ни сигурност и трябва да се пристанови незабавно. Аконима възражения значи преброяването не е ОК. А то не е

40

Смях

преди 2 години

А тия дето са посмели да се определят като българи ги чаха як бой и психически тормоз :) Та другите да си помислят хубаво за какви се самоопределят ;)

39

5-ко

преди 2 години

10% , биле на одмор во Грциа , и селани на нива што се вратле касно дома . Не бараи блгарчиниа тамо . 3.500 се иавиле за такви , фаите им медали пошто на другите им било много страв ....

38

Филип от Филипополис

преди 2 години

Преброяването е фалшификат. Македонците в момента едва ли са над 50% от населението на територията на РСМ. Да не говорим че едва ли има и 1,5 милиона човека там в момента. Какви 2 милиона бълнуват!?