97

Анонимен

преди 2 години

3,500 това е близо два процента от населението и в Скопие са в ужас, защото има от предното преброяване увеличение с 2000 души хахаха на лъжите на македонистите краката са къси, и то въпреки фалшификациите при преброяването.

96

До 99

преди 2 години

Никаде и на ниедно место ниту светите бракиа ниту нивните ученици иазикот и азбуката иа нарекуваат ,,блгарска,,. Такво нешто постои само во рамките на вашата држава и никаде на друго место.

95

Руми

преди 2 години

На всички ни е ясно защо са взели български паспорти и не само македонците, но и в Сърбия и Черна Гора имат български паспорти за Европейския съюз, за работа

94

Анонимен

преди 2 години

Климент в Охридско,са го наричали още Климент-Охридски,т.е. по значко е Климент-българина в Охридско.

93

Анонимен

преди 2 години

До93.Климент и Ангелари са ученици на братята Кирил и Методий,създателите на българската азбука и писменост.От Климент сте възприели езика и писмеността ни.И всички те са с български произход а не гръцки.Не си знаеш историята или не искаш да я знаеш?И в Русия са я принесли учениците им.А в Европа те самите.А за братятата Миладинови,какви ти са,опорките?Или във Вардарско имате други инструкции или се срамувате да се наречете българи.Поради що?

92

До 96

преди 2 години

Се определиат като такви што не ги нашле по дома док ие траел пописот како комшиата мои што со цела фамилиа до месец ноември е на одмор у Грчко ...джабе ровите у процентите . Се виде колку ие саатот коа на ваште избори од каи нас вкупно гласаа 522 луигие. Сеа што му се чудите на нулевиот процент????

91

Проценти

преди 2 години

А разликата до 100% като какви се определят?!

90

Маке

преди 2 години

Сега ви е иасно колку навистина има блгари во Македониа - 3500. Тие со блгарски паспорти во странство се (барем на фб) поголеми македонци и од нас во Македониа. Толку многу врева за ништо. Ех блгари, блгари... разберете веке еднаш.

89

Адолф

преди 2 години

Тук в Дойчланд , сите макета са с БЪЛГАРСКИ пасуши!!!!

88

До 92

преди 2 години

Коа че стигне официално ваша воиска да го помогне востанието , као шо грчката го помогна Критското кое исто така беше однапред осудено на пропаст , тогаш ке имате право на заедничко чествуване ...шо значи никад.

87

Анонимен

преди 2 години

Да се пишат, каквито си искат, само да не ни крадат историята - св.Климент и Наум, Самуил, ВМРО и Илинденското въстание!

86

Анонимен

преди 2 години

Днес 54%, а утре 45.

85

Алфонс

преди 2 години

Толкова малко българи?МВР да обяви колко македонци имат издадени български паспорти?

84

5-ко

преди 2 години

До сите што повикувате на одземае на вашите пасоши...... прво спремете по 5.000 ? за човек па после зимаите им ги ....

83

Анонимен

преди 2 години

Вардарци,новозеланци, виетнамци и каквото друго им харесва но Македония щом не говорят гръцки няма да станат никога

82

Анонимен

преди 2 години

На следващото преброяване в Македония и България няма да има Българи и Македонци.Та нека продължаваме в същия дух.Браво на политиците в двете страни,унищожващи собствения си народ,без значение как се нарича.

81

нн

преди 2 години

Стана ли ни ясно колко българи има в Македония. Сърбите след 1945 година са си свършили работата перфектно, затри ли са българите и българското в Македония. През това време България въобще не се е интересувала от Македония и българите там. Къде е вината, ясно и точно у нас българите. И сега се тръшкаме и се правим на важни, че нещо не ни пасва ситуацията. Нашата работата отдавна е изтървана в РСМ.

80

Abe

преди 2 години

Спрете да им издавате паспорти на тия. Който взел взел. Като им изтече срока не им ги подновявайте и готово.

79

Лойко

преди 2 години

Само една малка част от тези македонци с български паспорти се декларират като българи при преброяването.Това е нормалнo,защото те са с двойно гражданство и дават приоритет при преброяването на македонското си гражданство.Нима очакваме да се самоопределят всички с български паспорти за българи...Болшинството са се сдобили с бълграски паспорти поради възможноста за работа в EU,а не,че са заритали за България.

78

Анонимен

преди 2 години

Т.е. 10% от непоказаните в статистиката (общо са 90% дотук) са се писали българи. Но са ги махнали службите и затова има 'дупка' от 10%..а 3500 бяха и преди 20 години на преброяването, въобще не са ги отразили.