12

Игленика

преди 2 години

Вземете едно цивилизовано решение, друго не искам за себе си и за народа.За справка - здравната схема в Щатите и в... Европа да речем...

11

Анонимен

преди 2 години

и ко пром с направленията кой ша ни ги издава или напаво ша си плащаме вече наред

10

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо в идеята да се ходи направо при специалист, хем ще си спестим чакането на 20 бабички преди нас на опашка. Обаче идеята всеки *** да ти гледа хронология на всички заболявания при кой доктор си бил и какви оплаквания си имал, това е малко нож с две остриета. Пациентът трябва да може да избира кога да включи тази опция и кога да я спре. Не трябва всеки да гледа. Да не говорим, че един на друг по-често ще си прикриват престъпленията спрямо пациента, по този начин, ако всичко виждат.

9

Анонимен

преди 2 години

Поредният хаос. Тези нямат и представа какво ще предизвикат. Малките населени места и без това ще ги обезлюдят. Ако в София, Пловдив и Варна може да се приложи то във Видин, Монтана, Разград Шумен хората ще останат без помощ.

8

Анонимен

преди 2 години

Това пак е едни техни хора да разработват разни ненужни глупости, за да може да усвоят едни ИТ пари. Недомислено е.

7

Анонимен

преди 2 години

Много по-добре си е направо си отиваш при специалист. Имаш хрема, отиваш уши нос гърло, нещо си навехнал отиваш при ортопед примерно. Нерви невролог. Какво лични лекари да видиш с часове, за да може той да та прати после някъде и там чакане и само чакане. Човек много добре знае кое не му е наред и да си отива директно. Само с посредници не става.

6

ВЪПРОС

преди 2 години

Нещата в България са сериозни .По-лошо е от Война .Умират Хора заради Модела на Здравната Каса .

5

До

преди 2 години

И какво всеки път при различен да ти чете историята на заболяванията по 3 часа,Нищо няма да облекчи.целта е да ви нехендрят електронна простотия.Нищо читаво няма в тая идея. До 1 година ще умираме като зелени мухи.Дано господ ни прости, овчедушие то.

4

Анонимен

преди 2 години

Да ги махат. И без това не дават направления като им поискаш

3

МНЕНИЕ

преди 2 години

Личните Лекари са Динозаври - повечето са с Фалшиви Купени Дипломи .Бъдещето е като в Русия и Соца - Огромни Болници с всички услуги и лечение .В момента България е с модела на САЩ - Няма Здравна Помощ и Хората измират по улиците или в панелките си .

2

Анонимен

преди 2 години

Цял ден само за медици пишете. С какво са заслужили такова внимание, с това че играха по св.и.р.ката на СЗО и ни разсипаха животите ли, или с това, че пациентите им пикаят в кашони, докато те са на ски в Банско?

1

Анонимен

преди 2 години

Обречените пациенти се рекетирват от белите престилки!