121

Двеста Льеа

преди 2 години

Писна ми от високите цени на ГЕРБ. Олио - Иван пилето(ГЕРБ), ток - Гинка(ГЕРБ), бензин - Георги Самуилов(ГЕРБ), газ - Путин (демек пак ГЕРБ). АМАН ВЕЧЕ! Казвам ви!

120

сУрав и кУрав

преди 2 години

Тая политика с паричните помощи, дойде от СЗО и световната банка. Идеята е хората да свикнат да им се дава базов доход, да са мързеливи и така да ги управляват по-лесно. Първи ГЕРБ въведоха тази зла политика - когато изкъртиха пейките беше, преди побоите и незаконни арести на мирно протестиращи. Помним. Много добре го помним.

119

анонимен

преди 2 години

Даването на помощи е като да закърпиш изтърканите *** на бедняка и след месец пак и пак и пак. Подкрепяйте и инвестирайте в бизнес, който има добра почва в България . Само производството ще спаси страната ни от мизерия , ама както изглежда още сте в детска възраст и пи-каете на шумка да ви тропа.

118

Стар програмист

преди 2 години

До Програмист. То, че не си програмист е ясно, но поне не се излагай толкова много. Предлагаш да се образоват и квалифицират два милиона пенсионери, защото те са най-зле сега. Не е ясно как ги виждаш още да работят. При мен и чистачките са с висше образование, ама то откъде да знаеш. Проблемът изобщо не е в образованието и квалификацията, както внушаваш.

117

до 555

преди 2 години

напълно подкрепям ,като добавям и необходимостта от логопед , за да не А-кът и Ъ-кат в начало на изречение и пред всяка дума в изречението. За да си на този пост - държавник се изисква гладка и разбираема реч !

116

до Програмист

преди 2 години

И всички безработни да ги направят програмисти? В Бг квалификация и образование нищо не значат. Котират се само връзкарите.Знаеш ли колко курса редовно се организират в бюрата по труда всяка година? И знаеш ли, че тия курсове никой не ги зачита за нищо? Знаеш ли колко висшисти работят като продавачки, складови работници или шофьори и не защото са некадърни? Стой си в офиса и изтъркани клишета без връзка с реалността не ни пиши.

115

Простокиро

преди 2 години

Учиндолеца предложи за премиер продавач на бански, но май Простокиро не е по-горе от ония.

114

Обикновен Пенсионер

преди 2 години

Кире за една година ти не разбра философията на българина - по добре нaдyпeн, отколкото гладен, затова марш обратно откъдето си изпълзял.

113

Анонимен

преди 2 години

Байчо, къде ми дяна санъците? Пари нямал, аз отде извадих да платя! Ти оттам извади.

112

555

преди 2 години

Какво става с меморандума за инвестицията в Бг. за 1млрд с неизвестни инвеститори и същото ли ще стане като с фалшивата инвестиция за ел.автомобили.Не е лошо да вземете учен като проф.Йордан Ведър да ви преподава реторика за да не използвате по 350-400 банални думи и изрази в изявленията си. Най-важното е да изкарате курс по културна дипломация,защото използвайки езика ,който ни демонстрирате особено в квалификации на държавни ръководители, е за сметка на народа който жестоко ще страда от това.

111

Българин

преди 2 години

Бате Киро всички сме нуждаещи се!Аз например най се нуждая в момента от нов мерцедес ама на карам си стария трошляк от 15 год!

110

Нонсенс

преди 2 години

38 000 укронацисти са по хотели и СПА на Черноморието... Може би вместо тези жалки помощи, правителството можеше да прати социално слабите по морските курорти, защото някои от тях цял живот не са виждали морето, а укронацистите да настани по лагерите заедно с талибаните.

109

Ром

преди 2 години

Да ти се.а на машините!Бойко даваше по 50 лв. на изборите ти като гладните социалисти по една лентичка и едно червено яйце!

108

Слава на Кирето

преди 2 години

За всеки българин ще даде по една краставица с два домата. Козунаците ще са от Лана - говорителката. Честито на народа

107

Пенсионер

преди 2 години

Искаме си тиквата обратно, него поне си го знаем и не може да ни изненада. няма да имаме напразни надежди и всичко ще е ясно.

106

Ние

преди 2 години

Кире, много си се объркал, нямаш представа къде си попаднал. В България без плащане не можеш да направиш нищо. Като спреш корупцията блокираш държавата. Тя вече е блокирана и започна да прилича на старчески дом.

105

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера народа, първо си избира червен президент който сега открито лобира за Путлера, после някакви негови креатури които не се свинят да се коалират с БКП и сега реве как било глад и мизерия, ама вие какво сте очаквали да настъпи утопичния комунизъм в който дори и жените са общи и безплатни?

104

Канада

преди 2 години

Става тои,обещаха ми палати, Догански палати.Далавери и бугати,за всички познати .Нощи омайни, купони безкрайнис БСП-то до зори. обещаха ми палати,и бугати,а само компромати и заплати обещаха ми в чужбина,ах чужбина но със Скопие ми се размина,eх разминаи в този час загубих аз блян и мечтиуморена променена със амбиции зареденакато хищна хиена устременас нови министри натъкменасъс американски интереси въоръженаче инак ще ми плащат с рууска газ!

103

Барутлиев

преди 2 години

Абе вие като ривети тука, 100% съвестни граждани ли сте? Плащате ли си данъците както си му е реда(наприемр неискане на касова бележка си е чисто укриване на данък в полза на бакалина), борите ли се с несправеливости или чакате идеалния месия който да прави всико това вместо вас?

102

Ега ти

преди 2 години

Всеки път когато си помислим,че по лошо няма то става и със умиление си спомняме по старите лоши времена!