161

Lina

преди 2 години

Едва ли, кирко. Промяната май е - на автопилот. Ти си собственост на американско посолство, и правиш , каквото ти наредят. Поставени са ти няколко таргета, нямащи нищо с интересите на Бг.македония в Есшистов газ в Бг? И всичко, каквото ти поръчат. За това ще си тръгнеш съвсем скоро, защото си по - зле и от бойко

160

пенсионер

преди 2 години

бойко за коледа и великден ни даваше пари, а ти - идеи за светло бъдеще! не са ли ти казвали че не си узрял да управляваш държава!

159

анонимен

преди 2 години

А за хората на МРЗ? Очакваното повишение е отдавна изядено от инфлацията и много частни работодатели няма да го дадат! Обаче, богатите ни министри, едва ли си дават сметка как се живее с 500 лева на месец! Да им даде Господ да разберат, и те, и техните деца!

158

Анонимен

преди 2 години

Кире дава ама Лена на дава

157

Анонимен

преди 2 години

една година Киро и българите са по зле от емигрантите

156

L.

преди 2 години

Това - кръстове и пирони ли?

155

Анонимен

преди 2 години

След 12 години управление на ГЕРБ, 80% от населението има нужда от помощи

154

Ами да

преди 2 години

Kогато се обърне каруцата, пътища много! Кога ревахте и искахте да се изчегърта ГЕРБ и неговото правителство ви беше радостно! Плюехте и Възхвалявахте младите образовани кандидати! Тогава бяха млади и красиви свястни момчета! Сега си берете плодовете и си трайте, защото ще го ядете сурав и курав! *** народ , слаба държава , се манипулира лесно!Мисленето не е за българина, акълът му идва изотзад!

153

Ани

преди 2 години

А на работещите, които си плащат осигуровки, данъци, такси, винетки и са с по 2 деца помощ кога!? Или едни да работят и да плащат, а все други да обират каймака... Работещите с ниските заплати, ще зяпаме по витрините как тези с помощите си пазаруват. Кога най-после ще има справедливи доходи, а не някаква милостиня по праници и то не за всички!

152

хайде, вън!

преди 2 години

Кире, докъде ще я докараме с Продължаваме провала? До кривата круша ли? Кирчо и Кокорчо са международни измамници.

151

в.м.

преди 2 години

Хайде Кире, сгъвай цирка! Не си ли разбрал още, че тази работа не е за тебе. Много си зелен. *** си со кротце со Благо, докато не си занулил държавата.

150

Кънчо

преди 2 години

Стига ревахте. Нали искахте промяна...получихте я. На всеки с мозък за 5 лв му ставаше ясно, че тия са толкова захаросани и нищо добро не ни чака, ама не. Сега поне имайте достойнство и си търпете мълчейки. Вие си ги избрахте.

149

хроникьор

преди 2 години

Е да, няма спор. Ти първо дойде и разбра кои са най-нуждещите се(т.е. ония с кредити за милиони) и сега ще ги подпомагаш. И пак по стария план - държавата - т.е. ние!!! Предлагам да те пазя, кирльо, вече е лято и хората при липса на сняг ще докопат някой камък и ще усетиш народната любов към предателите, а пък аз съм ти голям фен, щото ми е смешно как си най мразения пък всички още те траят. Ей, велик си!

148

Дедо

преди 2 години

Заменям пенсионерска помощ срещу закон който забранява на освободителите ни да се доближават повече до нас.

147

Ох...

преди 2 години

Защо не си стоя в Канада... Не ми трябват помощи, а развита икономика, каквито захаросани идей ни продаваше, Кириле. За мен беше ясно, че продаваш ИЗЛЮЗИИ, ама ти се оказа съвсем К*У-X. Това не ми беше ясно в началото.

146

ПОДАРЪК ЗА ВЕЛИКДЕН

преди 2 години

Най-хубавият подарък за Велиюкден е Кирил П. и измисленото му правителство да си ходят. Първият Е най-добре повече да не се връща в България.

145

Българин

преди 2 години

Тоя герой малко стана като моята баба на сватбата ми преди 40 години. А сега бабата дава 500 лв. на младоженците ииии ръкопляскания

144

До 167

преди 2 години

Да ама при Бойко нямаше толкова глад и мизерия,не можеш ли да разбереш че Кирето е експеримента Бареков 3,преди него беше Бареков 1,после Бареков 2 т.е. Чалгаря,а сега се задава и Бареков 4 другаря Янев и всичките се наиграват за 4-5 месеца и пак наново

143

Торонто

преди 2 години

Попитали Кирчо кое е обратното на смях? Секс отвърнал той. Е как така,обясни? Еми как,едните викат ха-ха-ха,а другите викат ах-ах-ах

142

Резултат:

преди 2 години

ЕВРОПЕЙСКИ ''ЦЕННОСТИ'' + аМЕРИКАНСКА ''ДЕМОКРАЦИЯ'' , ....толкова !''Само'' 95% от българите НЕ жият добре , за разлика от г-Е-Й Евро-атлантиците !Животът ми мина в лъжи и чакане !