39

не се срамувай кажи

преди 2 години

Цацаров кажи си за поръчковите убийства на Бойко Методиев Борисов, кажи какви поръчки давахте на ДАНС, МВР и Пернишки Терористи!?МСГ

38

Анонимен

преди 2 години

Очаквам Сотир да заведе дело срещу някой велможа от герб,който трябваше примерно отдавна да е в кауша,но уви,ще си остана още малко с чакането си.Идва видов ден,всичко ще си отиде на мястото.Разширяват ЦСЗ,за да има място за всички,които ще попаднат под ударите на истинското правосъдие.

37

Анонимен

преди 2 години

Заради такива преотлични юристи сме на това дередже..

36

Анонимен

преди 2 години

Цацаров е повече от отличен юрист и за съжаление сегашните киролени не могат да му стъпят на малкия пръст!

35

....

преди 2 години

Цацаров,ще ти дойде и на теб времето,но за жалост при вас закони не важат, но един ден всеки ще отговоря за престъпленията,които сте извърши,както каскета така и крадливата хиена вожда.

34

Анонимен

преди 2 години

Евала Цаца - ръгай продажните харварджийници

33

Реалист

преди 2 години

Отнесе го Кирето! То само със слухове, Гугъл, изрезки от вестници и ...усещания, не става! Трябва си и малко акъл! Досега минаваше метър, под вдигнатият юмрук на Радев , но това ще бъде първото дело по което ще бъде осъден!

32

Краси

преди 2 години

Комунистът Цацаров си остава комунист!Не забравяйте,че той назначи милиционера Гешев!Имаше "избор" между Гешев и Гешев!

31

Цацата?

преди 2 години

Същата, която опраска КТБ?

30

Анонимен

преди 2 години

Мачкай гадовете Цаца!

29

Анонимен

преди 2 години

от пържената цаца получавам колики на стомаха

28

Анонимен

преди 2 години

Цацаров ще го приемат в затвора ,вярно ли е ?

27

Обичайна Герберуга

преди 2 години

Спрете да разнасяте ГЕРБ-аджиите, като панаирджийски мечки! Не може ли да ни оставите да си крадем безнаказано, както до сега?!?!?! Аман вече от тая промяна, дето тормози организираната престъпност.

26

Българин

преди 2 години

А срещу Цацаров кога ще се заведе?Те тия от герб са само Нагли, но Виновни - Никога!

25

Пич

преди 2 години

За всички герберасти последен боят е настал :) Гражданско дело под надслов: "Кога пак ще можем да крадем? Искаме компенсации за периода с недопуснати кражби." :)

24

Тролчета

преди 2 години

и комплексирани панелистанци пак се раздвижиха!! Глупави роби с какво вибе виновен Петков???? А да той не пълнеше чекмеджета и не облъчваще 24/7 раята!

23

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно Ал.Йорданов да е евродепутат ?Това показва едно ,всичко е нагласено и маниполирано спрямо хората .Заради този и много други депутатчета над 1 милион избягаха с добри професии и сега работят за други страни

22

Анонимен

преди 2 години

Koйто нарушава закона е редно да си изтърпи наказанието.Нали в края на сметка никой не е над закона?Вклюително и Кирил Петков не е над закона!Не ме интересува за какво ще го осъдят ,но дано да го осъдят,защото този е чужд гражданин,който действа против интересите на България и ще ни въведе във военен конфликт!

21

тя

преди 2 години

Киро, ако е нарушил закона не ме е ощетил за разлика от Цацаров и Гешев от такива като тях защитадащи мафията сме бедни !

20

Калеко Алеко

преди 2 години

Не само Цацаров, всички фейкове и недоказани обвинения които се изсипват в обществото от рашкоФците, кирчовците, кокорчовците и другите радеви калинки, както и от натирените адвокати на мутрите от Колегията на Мая Костинбродска, трябва да бъдат отпратени в съдът и прокуратурата и да се заведат дела с/у лъжците и измамниците от радевата Хунта...тези хора не подбират средства и стават особено нагли в лъжите и демагогията си ... делата да бъдат насочени и към Европейската прокуратура към Кьовеши...