59

Анонимен

преди 2 години

Обичам цаца-цър,пър на огъня...страхотен вкус!

58

Ангелина

преди 2 години

До "не се срамувай кажи " под номер 52Ще му се "наложи" да ги каже в писмен вид...,но не заради изфабрикуваните ,като техните мръсотии срещу дори напълно невинни ,за каквото и да било хора...,а за реални престъпни действия.

57

Ангелина

преди 2 години

Цацаров и компания никакви граждански дела и каквото ида било друго няма да Ви спаси не само от справедливото наказание ,но и от възмездието за унищожените човешки съдби ,чрез организираните многобройни мръсни поръчки от всякакъв характер.

56

Анонимен

преди 2 години

И ще го спечели

55

ББ

преди 2 години

До Анонименопита да убият Гебрев...си е!има и още...нима не е тероризъм всеки опит за отнемане на нечий живот?...и боко застрелваше с РПГ-та...така застреля и България...без армия,без индустрия,без образование,зависими от енерго от путин,построи му тръбата турски с нашите пари...национални предателства все,и биков има очи с онова на нищо не приличащото...атанасова да се показват по тв-то...позор

54

ББ

преди 2 години

позорно е...да направим кампания и да съберем "още"15 хиляди на "гладният"цацаров,човече,засрами се...от Бога имай срам,не те помним дори...презираме подобни и ги забравяме

53

Анонимен

преди 2 години

Браво Кирчо "умния" каза че никой не е над закона , само дето много лъже горкия

52

Bogdanov

преди 2 години

ЗАСРАМЕТЕ СЕ,недейте си измисля ""поводи"",като този,че ПРЕМИЕРЪТ "казал"???????? ЗАВЕДЕТЕ,ДЕЛА И ОСЪДЕТЕ "ДЕСЕТКИТЕ ,КОИТО ОТ ГОДИНИ ИЗТОЧВАТ ДОБРЕ ЗНАЕТЕ "ВСИЧКО,КОЕТО можете да си помислите !!!! НАРОДЪТ Е МЪДАР, ТОЙ НЕ ЗАБРАВА ,НАБЛИЖАВА ""ВИДОВ ДЕН", ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

ха ха ха машалъ Цацер. Сега Народът ще види кое образование СУйското или Харвуйтското фели повече. Ха ха ха Киро може да поиска да го дообразоват ако загуби или да му върнат парите. и коя гимназия пловдивската или Колежа дават пътя на кефа да си по-добрия.

50

не си разбрал

преди 2 години

До Обичайна Герберуга - нищо не си разбрал. На пп не им пука за никого, никаква политика, нито за твойто и мойто мнение. Хората са бизнесмени. Да гушнеш няколко милиона от някакъв престъпник за да си гониш корупцията/михаля си е добра сделка. Същият престъпник каза, че е раззпределял доста мангизи 2020 за онези "протестъри". И тяхното не било корупция, щото се борели срещу корупцията. Сделката е да се пишеш за свидетел, ако може да махнеш всички прокурори и закони - още по-добре! Ти си пиши...

49

Анонимен

преди 2 години

До Има факти - Ми може ли поне едно фактче за тероризъм при Борисов? Откъде ги изфабрикуваш тези фактчета? От чичко гугъл или мата гугленка?

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Спокойно, новите джендърчета со правят сделките, 15000 ще ги платят от нашия джоб, вие си пишете тук.

47

Анонимен

преди 2 години

Човек, който няма съвест и достойнство, не е човек. Колкото и да е задоволен материално, си остава слуга. И винаги всичко се връща. Те не вярват в Господ, но ще повярват. Но ще е късно.

46

Бай Гроздан

преди 2 години

Върховен прокурор над или под Гешев е?Вече така ли ги водят във ВКС?

45

КАСАПИН

преди 2 години

Тази изискана и достолепна осанка.... Достойна за осолена сланина...

44

Анонимен

преди 2 години

Чест и почитания за юриста, за стажа, който има. За онова хладнокръвие и загадачна усмивка, когато даваше интервюта като главен прокурор. Стоеше добре. Без много думи, без разтягане на локуми. Само едно не мога да разбера - как ще има пропуски и ще трябва да ги отстрани по молбата си до съда- за бъде дадено ход на делото. Айде сега и таксата не си платил.

43

Потърпевша

преди 2 години

Два пъти Икономическа полиция изпращаш събраните материали за издадените Не действителни нотариални актове издадени от съпругата на Цацаров за наследствения ни имот Прокуратура Пловдив се страхува и Прикрива Истината за да не им пречеше за кадровото им изразтване

42

Анонимен

преди 2 години

Какво нежно прокуроско сърце.Но търпеше престъпленията на ГЕРБ, ДПС и Шиши цяло десетилетие

41

Анонимен

преди 2 години

Цецо кви ги говори за лекарите в парламента... Тогава за цацата нямаше проблем...Вече съвсем кристлизира двойния аршин...

40

Има факти

преди 2 години

Цацаров е прикривал тероризъм по времето на управлението на Борисов в България е извършван Геноцид! Гешев е засилил терора срещу неудобни!