7

Анонимен

преди 2 години

Как мислят Цветанките Ризови: Пращаме военна помощ на Украйна - ставаме цел за Русия. Не пращаме военна помощ на Украйна - ставаме изолирани от другите държави, пратили военната помощ за Украйна

6

Анонимен

преди 2 години

Как мислят Цветанките Ризови: Двама кандидати - разцепване на коалицията. Един кандидат - защо няма избор?

5

Анонимен

преди 2 години

Че по голям мутренски модел от тези на сегашните Няма ТИ на мене аз на тебе СТАНИ да седна Изхвърлихме предишните настанили всички близки на високи заплати и освен това репресираме инакомислещите гонения заплахи ДА не говорим за тоталната разруха на държавата инфлация кризи всякакви неспособност на подмяната да се справи с управлението на страната Лъжи Манипулации щети всякакви БКПуправлява без да е спечелила избори Дб И Чалгарите също за Киро и сие даже нямат партия

4

Анонимен

преди 2 години

Разумното решение е в коалицията да се разберат и единият сам да се оттегли преди гласуването в парламента. За всеки е ясно, че сега най-важното е да се премахне модела на мутрите в управлението на България, наложен от Бойко Борисов.

3

перко

преди 2 години

Хвани единият, удари другият! Българинът когато се научи да яде печени киселици, тогава ще му доиде акъла в главата!

2

Анонимен

преди 2 години

Е, как ще се "разцепят"! Нали ако се развали коалицията и има нови избори, тези измислени партии и коалиции, никога повече няма да стъпят в парламента! Така, че със "зъби и нокти" ще се държат и то на всяка цена!

1

www

преди 2 години

Да избереш Каримански е по-зле от това да назначиш в БНБ Румен Гечев, на фалит отива работата! Дано имат малко мозък да оставят настоящия, стабилен и предвидим е!