55

Анонимен

преди 2 години

Промяната продължава! Комунистите начело с Корнелия разграбват България за пореден път!

54

Гъз

преди 2 години

Русия била шестдесет и втората икономика в света след бангладеш и били бензиностанция. Сега изведнъж пък русия влияе на световната икономика ден и нощ. Майкитевидаеваевропитеци

53

Анонимен

преди 2 години

Влезте в сайта на Европейската централна банка-там пише ние се грижим за ценовата стабилност и покупателната способност и сила на вашите пари и спестявания.Това е функцията на банката на ниво ЕС.Там търсете проблема с поскъпването и инфлацията.Няма как да държиш лихвите 0 ,да унищожаваш заводи,производства и да няма инфлация,а и на финала да стоиш и да гледаш и да лъжеш че инфлацията била временна.Кристин Лагард е за съд !

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 - ЕЦБ е паразитен и вреден орган, кото няма място в Европа.

51

Анонимен

преди 2 години

До 58, абе момче ти си неграмотен ! Научи първо какво е ЕЦБ и какво МВФ и тогава говори. Ейййй това Путинистите сте много ограничени индивиди

50

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно скоро ще спрат да купуват хората.

49

Анонимен

преди 2 години

Цените на петрола винаги са били предизвестил на кризи.При цени над 100 долара за барел,които държат ниво до 6 месеца,се получава инфлационен шок.Поскъпването удря здраво джоба на домакинствата и потребителите,те ударно се свиват и ограничават харчовете,верижно това удря бизнеси,икономика,и на финала имате криза,растящи лихви,безработица,фалити,лоши кредити,...това е което се задава!

48

Анонимен

преди 2 години

Про Руските опорки продължават да се бълват във всички вестници телевизии и издания. Целта е да станеме Руска република и да бъде пак комунизъм всички да зимат малко пари и да мизерстват !!

47

до 56

преди 2 години

Кравар , ами световната криза баба ти ли я причини ???

46

Анонимен

преди 2 години

38% са малчинство...

45

Анонимен

преди 2 години

Европейската централна банка не пипа лихвите и при инфлация и при липса на инфлация,и при растеж,и при нисък растеж,изобщо стои отстрани и само наблюдава.На тази банка и шефката и Кристин Лагард можете да благодарите са инфлацията и зверското поскъпване.Цената на парите се контролира от ЕЦБ,и Франкфурт.Там е проблема и тези хора трябва да бъдат съдени за бездействието си!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на НАТО , ЕС ! Защо ли , ами ние няма какво да ядем и да се топлим те войски и санкции ни пращат , самолети на хартия , газ на хартия , всичко им е хартия

43

Зевзек

преди 2 години

Е как ще спре, нали "Продължаваме Промяната".

42

Анонимен

преди 2 години

Аууууу, паникааа купувай народе преди да се е свършило !Абе не разбрахте ли че ви клатят да си харчите парите само ?Ненкупувайте като ви е скъпо и готово влагайте си парите в друго, търговците и банките сами ще се научат !

41

Анонимен

преди 2 години

Мушмуроци Русия ли ни наложи санкции или ние на нея ? Байдън- деменцията има пари за скъп газ , бензин , нафта , ток , ама не забравайте ,че България е най-бедната държава в света !!!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Шегувате се ' поскъпването не спирало " , та то сега започва !!! Каквото сами си направим никой друг не може да ни го направи ......! Поняли

39

Анонимен

преди 2 години

Мрън-мрън! Клавиатурни революционери колкото щеш. На площада - пет души със знамена, всичките платени.

38

Анонимен

преди 2 години

Цените ще растат, ножицата бедно-богати е ужасяваща. Трябва да се пазарува със специални карти за доходите на всеки купувач и бедните да купуват на по-ниски цени. Морално ли е богатият да плаща аравно с бедния? Социалната политика е КРЪГЛА НУЛА засега.

37

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването вече води до унищожаване на потреблението в цял свят.Хората свиват бюджетите,което верижно ще премине в криза,рецесия,който както иска да го нарича...Също така до няколко месеца банките ще започнат да вдигат и лихвите,за това се говори всеки ден почти.Тази инфлация ще докара криза от мащабите на 2008 година

36

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Путин. Най-забавно е, че точно най-снишеният роб бедняк е фен на Путин и той най-много ще плаче. Нормалните хора с не роби с добри професии слабо ни интересуват цените.