126

по-далече от Русия

преди 2 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

125

Искри от тъпотия

преди 2 години

В тази партия има една дето е много много по-зле от Гунчева ,направо Искри хвърля от тъпотия,беше се блъснала пияна на Ул Христо Ботев в Стара Загора,но мъжът и прави много далавери с едни нарко дилъри и лихвари(единия дето го гръмнаха ) и за това потулиха случая ,като заплашваха потърпевшите...,.Тези са срам и позор ,истинска *** ,а станали депутати.........

124

Анонимен

преди 2 години

Българите са се справяли сами срещу руския агресор през 1913 в Добруджа. Тя не е ли чела история. Та ще плаши с точни бомби от Русия

123

Алекс

преди 2 години

Агент Гунчева е получила вагон с рубли от Митрофанова и трябва да си заслужи хонорара.

122

До 122

преди 2 години

Бъркаш. Там е пълно с руски агенти. Например - Ивайло Николов. Съветник на Управителя на БНБ. Върл противник на Европа и ЕС. Но Видов ден иде. НВДЯВАМ СЕ ДАНС ДА ЧЕТЕ И ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН ЗА ПОЕЕЧЕ ИНФО.

121

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

120

Анонимен

преди 2 години

Гунчева само за руски точни ракети ли си чула. Ми такива се използваха и в Белград и Прищина. Но излитаха от Средиземно море - Гърция. А сега ги има и Турция. Та Гунчева ли ще ги мери кои са по точни.

119

Емил

преди 2 години

Това жалко подобие на жена е срам и позор за човешкия род, гнусно същество готово на всичко за пари!

118

До 120

преди 2 години

Е как да знае! Тя живее още през 1986г....и мисли че ссср ще я "спаси" А Е 2022Г. И ЦЪЛГАРИЯ Е В НАТО И ЕС.

117

Хохохо

преди 2 години

Това им е хубавото на партийки като възраждане. Няма как да съберат качествени хора. Просто качественият човек никога не би се занимавал с тях. И остават такива като тая, които може и да се прикриват известно време, не в крайна сметка винаги лъсват накрая.

116

Анонимен

преди 2 години

Баси как бързо сви крилете тая. Нали вярвахте в думите си бе, що се отказвате така бърже?

115

Анонимен

преди 2 години

От НС да всяваш насилие и страх към обществото от Русия е обидно за България. Тя не знае ли , че сме в НАТО от години.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "Да не стане така, че после определени хора да съжаляват за ревностните си изяви." На такива изказвания също трябва да се обръща подобаващо внимание от съответните органи.

113

Анонимен

преди 2 години

Докато не почнат да вкарват в затвора за проповядване на руската фашистка идеология в България, руснаците ще стават все по-нагли. Много е просто.

112

АЮ

преди 2 години

Сваляйте й имунитета и на съд. Време е и да закрийте партийката й - сбирщина от всякакви антибългарски маргинали и лумneнu.

111

Анонимен

преди 2 години

Тази трябва да я натирят в Сибир

110

Анонимен

преди 2 години

Според някои от вас,по-гаден е честния депутат който казва истината от некъпания такъв.Е всеки има право на свое мнение.Така е при демокрацията.Само при фашизма и комунизма е по вашия начин.П ък и не се вижда призив към насилие в изказването и за разлика в това Джо Байдън,които на международен форум,призова за свалянето на чужд Президент от Власт инза смяна на обществения строй в друга държава,по не демократичен (насилствен)начин.А него никой в нищо не го обвинява и дори се извиняват от свое име

109

Да си ходи на село

преди 2 години

Уволнение и присъда. Да връща парите които е изяла, тъпата селска офца

108

Анонимен

преди 2 години

Тази как са я свалили от метлата, за да я снимат? Ох, майко, че и шмургел..

107

Анонимен

преди 2 години

Тя не е дама, правете разлика, моля!