166

Анонимен

преди 2 години

*** ГУНЧЕВА ДА СЕ МЯТА НА АЕРОПЛАНА И В КРЕМЪЛ И ДА СЕ НЕ ВРЪЩА, А БАЩИЦАТА ПУТИН ДА СИ ПРИБЕРЕ РУСНАЦИТЕ ПО СВЕТА В МАТУШКА РУСИЯ А НЕ ДА ГИ ЗАЩИТАВА КАТО ГИ ИЗБИВА- ГЛЕДАЙТЕ РАЗГОВОРА МЕЖДУ МИХАИЛ ХАЗИН И НОРА СТОИЧКОВА- ,,,А ТИЯ БОГАТИ ХОРА КАКВО НАПРАВИХА, ДАДОХМЕ ИМ МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ И ВТОРО И ТРЕТО А ТЕ КАКВО НИЩО/ГОВОРИ ЗА ОЛИГАРСИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ ГРУ И ТЕХНИЯТ БГ ОТДЕЛ ДС/- 2.12.2019Г В ЮТУБ

165

Скорпион

преди 2 години

Защо никой не гони соломон паси за поругаване на българските национални символи и задето казал,, майната му на християнството?????? Гунчева е казала истината, макар и с ироничен подтекст.

164

Тая

преди 2 години

Вместо да си седи в къщи и да прави салата на мъжа си (любовника, комшията) , тръгнала депутат да става,и то от тия *** русофили. И нея трябва да я храним с данъците си.

163

тези

преди 2 години

депутати от -възраждане ги плещат ,,едни,, все едно не са българи ,ми като не ти харесва МАХАЙТЕ СЕ- не сте нужни,стига сме търпяли гл,пави хора

162

Анонимен

преди 2 години

Иронично, да полежи в затвора!

161

Хахахах

преди 2 години

Тая като празноглавите девойкки, все неразбрана ама истинска... Е доста по - грозна е де..

160

Истината

преди 2 години

Имаме мирен договор с Русия, моля политиците да го запазят който не иска да тръгва за Украйна.

159

Истината

преди 2 години

Така може дса светне целия Бълкански полуостров барабар с Украйна и съседнете, и държави, че НАТО ще ги забрави къде е на картата.

158

Истината

преди 2 години

В българия няма ни петрол ни газопровод така че стойте ниско долу и без това нямате чорапи на краката, който иска бази и война е Ромъния, Полша на държавата ромите, комунистите, и полицаите политици и стигат.

157

Истината

преди 2 години

Какви високоточкови? Само без да иска да се подпре на куфарчето и сте турсти който искара зимата лятото. Не се заблуждавайте, че оръжията са да седят заключени Особенно тези за масово поразяване.

156

Ддд

преди 2 години

Истеричната лелка, трябваше да бъде привикана още когато се опита да допусне *** в НС. Нищо, така поне не остави съмнение, що за индивид е. Дано прокуратурата си свърши работата. По добре късно, отколкото никога. 97

155

Стефанов

преди 2 години

Ако разполагаме с някаква правосъдна система, тази крава трябва да бъде осъдена и въдворена в Сливен за дълго време! Псетата на Костя са абсолютно вън от контрол, гледат от гасударката си Митрофанова и са побеснели. Мечтите на тази шайка продажници Русия да ни атакува и окупира отново са известни на всички, изумявам се колко роби желаят същото... Явно наистина робът има нужда от господар...

154

Ламята

преди 2 години

Много добре си го е написалата госпожата.Само под.лагарите ше плачат за киро и мустафата.

153

Наблюдател

преди 2 години

А за любовницата н а Коцето какво ще кажете , тая дето си върти главата като бухал ту насам , ту натам и само към Коцето гледа оная дребната , с руси кичури не я зная как се казва .

152

Анонимен

преди 2 години

Ся на мислещата ще и разкатаят фамилията.Струваше ли си 20те копейки *** краво?

151

Мюмюн

преди 2 години

Тази Гунчева да внимава какво дрънка защото цру и мосад не прощават !! Възможно е тя и техния вожд скоро да имат доста проблеми !!

150

Анонимен

преди 2 години

До Диплома Едно време са му викали РабФак))))

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Форумът е публично място, своеобразна трибуна. Личните терзания могат да се пишат и в личните розови дневници, ако това е пръблемът. А антибългарските публични изказвания, лични или колективни, са наказуеми. Анадънму?

148

Mopcku_

преди 2 години

Някой изобщо очудва ли го факта, че тая Гунчева си е просто лудаа Лудото Ленче. Една от всичките откачалки във възраждане

147

Диплома

преди 2 години

Колко от депутатите в тази измислена партия са с диплома от ДЪРЖАВЕН УНИВЕРСИТЕТ???? Колко са с диплома от КУПЕН ПЛАТЕН СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ. !!!НАПРАВЕТЕ СПРАВКА ЛЕСНО Е.