89

Анонимен

преди 2 години

Прочетох заглавието на статията и не мога да спра да се смея с глас!

88

Споделям

преди 2 години

До Богомил----Чуваш ли какви глупости дрънкаш? Те и македонците преди години решиха че са потомци на Александър Македонски и доведоха един филипинец като го представиха на негов прароднина -Македонец. Украинците са изкуствено създадена нация съставена от руснаци, молдовци, румънци и поляци.

87

Споделям

преди 2 години

Евреите както винаги си помислиха че светът съществува заради тях. Този път не сте обект на фашистите. Фашизмът днес е насочен към несъгласните с статуквото в света с глобализма еднополюсния свят и господството на англо-саксонците над всичко на света.

86

Демeнция

преди 2 години

А през 2014 г. изгорените от нацистите хора в Одеса?

85

Наци клоун

преди 2 години

Няма по-големи нацисти от евреите. Клоунът Зеленски е пряко доказателство за това.

84

Богомил

преди 2 години

До msmРуснаците като цяло не са славяни, с малки изключения.Те имат 20% тюркски гени и угрофински. Това, Че говорят с българска лексика не ги прави славяни. Славянската езикова група се оформя под вековното влияние на старобългарския, който е бил литературен и религиозен език в Източна Европа. А украинците, особено на юг, са ни близки кръвни роднини и те са траки, северни траки(скити=гети) като нас. Народът на княз Аспарух се състои от гети, наричани и славени и мизи(българи).Скити са и даките

83

Никой

преди 2 години

Сега естествено да няма нацисти всички си подвига опашките като дърти мъстии и избягаха, след като Русия започна военната операция за тяхното премахване.

82

Богомил

преди 2 години

До Анонимен 91 *** путински, защо тогава има украински език? Защо на Шевченко и Гогол са забранявали да пишат на украински и са ги изтезавали за това? Нима Киевска Рус не е украинска? Тогава Москва не е съществувала, имоло е само блата. Да видим и ДНК-то. Ти бил ли си в украинско и руско село? Как ше обясниш защо са толкова различни? Защо украинците са трудолюбиви, а руснаците наобратно?А днешният книжовен руски възниква на базата на старобългарския. Защо русофашисте?

81

Мда

преди 2 години

Путлеристите са дошли да довършат започнатото от хитлеристите !

80

поправка

преди 2 години

......не стига че стреляха по собственото си население и ги държаха заложници, а сега и нова гавра си правят укро-нацистите с населението в Украйна

79

Анонимен

преди 2 години

До msmУкраинците са руснаци по произход, бе умнико. Украинците са руснаци. Просто Русия си влезе в Русия(днешна Украйна и вчерашна Русия), за да спаси населението от укро-нацистите , които са бандити, работещи срещу държавата си и населението си! Сега нов геноцид измислиха за украинското население нацистите, който не е избягал "законно(разбирай на запад)",щели да ги осъдят на 10 до 15 години затвор,не стига че стреляха по собственото си население и не ги държаха заложници,а сега и нова гавра

78

Ебахави укро-нацисти

преди 2 години

Да, фанатично ви изгориха в Одеса и всеки, които беше против властта на укро-нацистите, го убиваха, случи се даже депутатите да управляват с автомати насочени срещу тях в името на "демократичността", хахаха, в съда също се решаваха дела под насочени дула и заплахи на укро-нацистите и в кметствата също!

77

Анонимен

преди 2 години

добре бе тиквеници. не разбрахте ли че евреите са най големите нацисти. 6те милиона са измислица, както и газовите камери. тези дето дърпат конците на всички политици включително и нашите, повечето са юдеи. турските долмета, в германия да не ви казвам, англия, нашите крипто еврюги от бкп чиите деца сега ни затриват, америка те там други нема. *** е това, сатанистка. скоро че си намерят майстора.

76

Анонимен

преди 2 години

Поредната пропаганда и дезинформация.

75

Анонимен

преди 2 години

MSM, ти пиян ли ? Каква толерантна дуржава са ? погледни в нета колко са мирни и толерантни . Дуржава от 3тия съвят по скоро. Хората сгазили Лука още се връзват за стълбове и дървета със свалени *** и минавщите ги бият с пръчки. Да не говорим че се самобомбардират от 2014. ти си напълно и сериозно неинформиран.

74

ПАРАДОКС

преди 2 години

Брейвик от норвегия кой е? (много обича евреи)Евреите окупират Палестина.Също бомбардират Сирия, Палестина.Коломойски финансира "Азов"."Ках" и "Кахане Хай" расисткие еврейски партии.Още парадоксално че сега във украина в ролята на евреите руснаците са.

73

msm

преди 2 години

До българина - много си зле, Украйна е много повече славянска държава от Русия. Прекрасни хора - високи, светлокоси и светлооки, с красиви черти, свободолюбиви и непримирими срещу подтисничеството на диктатори и тирани. Факта, че нямат проблем да изберат евреин за президент е достатъчно показателен кол6о напред са в толерантността и либералната демокрация! Русия се блъсна в стена от висок казашки дух и национално самосъзнание.

72

msm

преди 2 години

До П - в Украйна се говори и на украински и на руски. В България, Кърджали, също се говори на български и на турски. В свободния либерално-демократичен свят това не е проблем и никога няма да бъде. Поздрави на всички свободомислещи и демократични българи

71

Анонимен

преди 2 години

А кой въобще е казал, че нацистите непременно трябва да са против евреите? Самото това твърдение е капитално расистко, защото предполага, че евреите са по някакъв случай специални и различни от всички други групи хора. Нацизма може да е против която и да е лесно отличима група хора. Важното е само да има цел срещу която нацистите да са "против".

70

msm

преди 2 години

Прекрасен украински град. Перлата на Черноморието. За съжаление много българи са емоционално увредени и с комплекси по отношение на Русия! Слава на Украйна и на България!