29

На глад

преди 2 години

е обречена Европа ,байно ..в частност и ние като част от нея

28

Анонимен

преди 2 години

До До 25/34 Ако 80% сте подрръжници на фашистки режим, то тогава направо се ориентирайте за "членство" в клуба на диктатурите. Другаде не сте добре дошли, включително там, откъдето сега се храните. Една здравословна диета на елда и квас ще ви се отрази добре, както и малко путттлераска цензура. Дойде време да решите как искате да живеете. Поддържането на фашистки държави като Русия ви обрича на глад и тотално подчинение.

27

До 25

преди 2 години

Ама ти нали се сещаш какво ще стане когато 20 процента се опитат да обяват извън закона останалите 80?

26

Само да уточнчя:

преди 2 години

До До 11===По-бързо и полезно за РОДИНАТА ни ще бъде либерастко-*** тъпани да се изнесете към любимата си кравария!!! Останалите сме 80% от населението на БЪЛГАРИЯ,която никога няма да предадем на хищните домогвания на световните грабители!!! Заминавайте незабавно при джендърастките си господари!!!

25

Анонимен

преди 2 години

До До 26/28 Чакат те тежки разочарования, а най-тежкото ще бъде, когато ти забранят да поддържаш руския фашистки режим. Този удар не знам как ще го преживееш.

24

Анонимен

преди 2 години

До До 25/26 Руския трибунал е като всичко останало в Империята на Злото: симулация за удовлетворение на режима. Аз говоря за истински международен военен трубунал. Това чака руските фашисти, а вас ще ви обявят извън закона. Няма да можете открито да подкрепяте руския фашизъм, а и в Мордор няма да избягате, защото знаете какво ви чака там.

23

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller, маруле аз всичките кампании ги следих. Просто краварите си разяваха коня за петриол и се кефеха безнаказано че руснаците бяха на колене. Сега в Сирия си свиха сърмите макар че тайно пак крадат петрол. Мисля че след Украйна ще бъдат суровакани там като за последно.

22

До 26

преди 2 години

Това е "collateral damage" както казват американските ти чорбаджии. Както по време на тяхната изнвазия в Ирак, сещаш ли се. В момента в украйна са загинали към 2000 цивилни, което значи, че ако загинат още дори 998000, то русия просто ще се изравни със САЩ само в иракската им война. Така че намали децибелите на безсилните си вопли и си пази гласните струни че докато руснаците стигнат до Львов, превръщайки всяко азовско гнездо по пътя в поредния мариупол, ще има още много да цивриш тука.

21

ВСУ не съществува

преди 2 години

Да, няма армия в Украйна или се крие в миша дупка. то не бяха ракети, снаряди, бомби. Само по болници, училища и детски градини. Жертвите са само мирни граждани, предимно деца и родилки. Къде ли се е скрила армията?

20

До 25

преди 2 години

Трибунал ще има, ама за азовците и в Донецк (че там са прогресивни като САЩ и имат смътрна присъда). Сега русия при мълчаливото съгласие на латинска америка, китай, индия и арабите показно изнасилва американските марионетки. Вие отчаяно се хващате за всяка медийна укрофейковска сламка търсейки новини за потенциалното поражение на русия, само че в реалността укрите бавно и методино биват денацифицирани със скорост една казарма с 200 човека на нощ. Ама ще болезнено за теб да гледаш снимкит от там.

19

Анонимен

преди 2 години

До До 17/25 Според поддръжнниците на руските фашисти в България, всяка сграда, училище, болница, театър или нещо друго, е "военен обект". Ще бъде дадена възможност на военопрестъпниците да се запознаят с дефиницията на международния трибунал, който неизбежно ги чака. И това ще бъде РЕАЛНО, независимо какво въпросните поддръжници на руския фашизъм си мислят.

18

До 17

преди 2 години

Ама ти защо премълчаваш, че сградите на областните администрации се използват за щаб и арсенал на новосъздадените сили за териториална отбрана, което ги превръща в легитимна военна цел по всички международни конвенции?

17

Денацификатор

преди 2 години

Хм, странно. Не знаех, че трепането на деца и цивилни се нарича денацификация. Вече разбрахме, че това не е война, а "операция". Следователно отстрелът на Путин ще се отчете за откриване на ловния сезон за дребен дивеч.

16

Анонимен

преди 2 години

Това е путинска пропаганда. Всички, които четат свободните прогресивни финансирани от Америка за България медии са наясно, че ракетите на Путин свършиха преди три седмици!

15

Анонимен

преди 2 години

Така руските терористи се готвят за "преговори".

14

Анонимен

преди 2 години

Какво писукат укрите, нали печелят войната? Какво толкова там - някаква си сградичка, хахха. Разбирам да губеха по всички фронтове и да пищят, ама те печелят - руснаците би трябвало да пищят.

13

Руски манталитет

преди 2 години

Руски манталитет щях да се учудя ако бяха ударили военни.Пред тях винаги са под прицел цивилни!

12

Анонимен

преди 2 години

Денацификацията продължава ! Путин

11

ДДРОнег

преди 2 години

В момента уж денацифициращите руснаци се държат точно както и нацистка Германия !!!

10

До 11

преди 2 години

Не гоня никой, приканвам московските орди да си ходят дома. На тях Кремъл им де по-мил от България, няма смисъл да се мъчат тук.