88

до 101

преди 2 години

Жена ми работи в немска компания- подбор на персонал. Аз работя като ръководител на проекти в маркетинг средите. Паралелно с това се занимавам с финансови пазари, криптовалути, преподавам и в една академия за ученици. Та, доходът е плаващ, защото моят доход зависи от перформънса по даден проект и от ревенюто му, както и дали и колко дечица ще има записани в академията и дали ще водя уикенд курс или не. Има месеци с 12к, има и такива с над 20.

87

The Chad

преди 2 години

Пичове! Слушайте сега! Бачках след Станфорд в една компанийка в Калифорнийка, викам им - айде отваряме филалчета в бегенце, те викат АЙДЕ! И така! Сега съм шефченце на 60 кодъра, ама кодя по-добре от всичките и общо взето са за пълнеж. Зимам 80 000 доларчета на месец, имам и 1-2 милиончета акцийка, па криптото нема го казва, че ме полазят от службите! Имението е на витока - 900 квадрата, 8 гаража, 3 басейна и два спа центъра! МНого ме кефи, да мятам пари по бедняците ... с отвращение

86

до 100

преди 2 години

За заплатата си нищо не съм писал. Нещо ме бъркаш с останалите коментиращи, които до един те ебaвaт.

85

Анонимен

преди 2 години

До до 92 - Ооо, значи различен дохдо, но средно по 12 бона. Ок - и КАКВО точно правите с ***, ако не е тайна? Защото хроа с такива "плаващи" доходи, познавам три типа - земеделци, търговци и хирурзи. Ок, познавам и няколко кмета, ама там е друга работа и не е хубаво да говоря ...

84

Анонимен

преди 2 години

До до 88 - Хрън мрън мрън мрън, ас пруграмистчиии, ти ложжж ложжж заядлив чуек гадееен! АХАХХА - Ей така звучиш!Добре - да поясним:- Ти взимаш 12 бона заплата?- Живееш на село в голяма къща.- На жена ти не и е проблем това. - Имаш брогада от програмисти дето сторели.- Алпинист по хоби и образование. ... Не, честно! КОЛКО ОЩЕ? Какво следва? Нещо ми подсказва, че ако аз съм по-нисък от тревата, ти си се закопал в някоя дупка.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 - Ем аз това се мъча да им покажа, ама те "завистливец" :D ...

82

до 88

преди 2 години

Ти нищо не можеш да развалиш, само ме развеселяваш. Някакъв дребнав заядливец, лаещ срещу всички и всеки, но по-нисък от тревата на работа и не смеещ да се развие и бори за квалификация и доходи. Да не говорим за хоби. Явно твоето е да нападаш хората из новинарските сайтове, че на живо в обществото няма да посмееш.

81

82

преди 2 години

Пичове! Псина ми! Болен съм днеска и не бачкам, но като ви чета глупсотите - отивам! Тея, дето са по-селата, са хора, дето идваха от селата и си харесват този начин на живот. Ама тая глуспост, че София еда ли не се опразниал ... айде!

80

Анонимен

преди 2 години

От коментарите излиза, че само богаташи тука. Лафове тип работя на кАмпютър значи съм програмист и тн, все едно обясняват на баба си. Чул че програмистите взимат много пари и наредил се и той. Успокоите се малко не се вълнувайте толкова.

79

до 92

преди 2 години

Аз живея там и не съм програмист, нито жена ми е такава. Имаме среден доход над 12000лв. (различен всеки месец)- вече го написах.

78

Анонимен

преди 2 години

"Който има земя и ще сее и животни ще гледа и ще оцелее, за разлика от клавиатурните герои с много пари." - Как бе! Той бие бригада роми по сторежи!

77

Анонимен

преди 2 години

До до 85 - Ок - маркетинг специалисти и финансисит живеели там, но когато стане върпос, има 10-15 програмиста, дето се хвалят, какви могъщи IT-та са и живеят там, докато тези, които си описал (С далеч по0ниски средни заплати от 3500 лева, отново, според НСИ), не се обаждат. Ясвно не влизат в тоя сайт. Той май, трябва да го прекрътят на програмист беге.

76

Анонимен

преди 2 години

Хвали село, но живей в град!Стара българска народна поговорка!

75

Апокалипто

преди 2 години

Всеки път я обръщаме на спор,кой по-прав...една държава няма ли селяни да прозвеждат ядене,лошо и се пише,а ние натам сме се запътили.Повечето села в БГ са разсипани,разбити пътища,стари хора и индийци,само около големите градове става за нормално живеене.

74

АНОНИМЕН

преди 2 години

А някой с пари, сеща ли се е при глад парите не помагат. Който има земя и ще сее и животни ще гледа и ще оцелее, за разлика от клавиатурните герои с много пари. То и аз нямам земя, но поне разбирам и уважавам хората, които ме хранят с труда си. Направо сте противни и самозабравили се.

73

Анонимен

преди 2 години

До до 83 - АХАХАХА - тъпичко ти стана, а? Развалих ти рахатя, дето си вееш лъжите, а сега "заядливец" ... И карал магистратура алпинизъм! А по аутизъм кара ли? Безплатно било, вика? АХХАХАХА! Давай братле - сипи ги баналните фрази с чирпака! Вземи от голяма заплата малко, слез от планината, да та е и в hill Billy-то и излез сред хора, че не ти се отразява добре!

72

до 85

преди 2 години

Еми не, програмистите са със среден доход много над тези 4060 бруто. Ниският среден доход идва именно от друите. Маркетинг, реклама, финанси- какво ли не има из чуждите компании в София със седна заплата над 3500 чисто, което не е ИТ. Жена ми се занимава с подбор на персонал. Взима над 5000лв. чисто в немска компания. Пейрол колежките й взимат около 4000. Не са ИТ хора изобщо. А системният им администратор взима двойно на тях.

71

до 83

преди 2 години

Уф, какво изобщо да ти обяснява на тебе човек. То не е заядливец, то не е чудо... Човек може да завърши повече от едно нещо в живота си. И едното може и да е магистратура, нямаща нищо общо с бакалавърската му програма като направление. Ама айде, нека съм се оплел. Каквото искаш си мисли, безплатно е.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 - "Клиентите на центъра са предимно на възраст до 30 години, със среден нетен месечен доход над 3500 лв" - Отоври НСИ и миж коя група има средни БРУТНИ доходи от 4060 лева. Точно IT специалиситите. Ако има друга голяма група от хора със заплати по 4000+ лева, да оправдая такъв нетен месечен доход - СУПЕР, но аз не знам за такива. Знам много богати момчета, занимаващи се с търговия и финанси, но за всеки такъв, има поне 50 програмиста.

69

Анонимен

преди 2 години

Чакаме ви обратно, двустайните вече започват от 400 евро, честита промяна и на вас.