128

Анонимен

преди 2 години

Да се връщат всичките на село, там откъдето дойдоха и ни съсипаха хубавата столица. Айде марш и да не се връщате повече, София била гадна, гадна стана щото вие дойдохте!

127

Георги

преди 2 години

Новите жители на селата ни станали над 200 000,.....а на фона на 2,5млн зад граница колко ли пък още са се спасили и са напуснали тази *** пенсионерска държава ,ако може да се нарече изобщо това държава .Пълен хаос ,лошо обслужване ,надменни прости държавни служители и мога да изброявам още ,но да не се засегнат пък и другите държавни органи по сигурността.

126

Lina

преди 2 години

Чудно ми е защо под подобни статии всеки държи да си напише дохода . Търсят ни нещо хората ;). А иначе по темата - 2 тинейджъри бяха дошли ба гости на нашия тинейджър и скоро пак поискаха да дойдат. Та се наложи да им обяснява нашия, че гостната му не е готова още.А децата- предложиха да работят, за да стане готова. Защото е гадно тук явно.

125

Away

преди 2 години

Леле като чета коментарите, ами то тук нама някой с доход под мин. 100 000К годишно и минимум мениджър или ръководител на проект. Пичове, какво правите в тоя сайт с тия заплати бе. Избивате коплекси кой колко взима или мечтае толкова да взима, това са различни неща. Живея в чужбина и като се прибирам от време на време в БГ, всеки се държи за главата че е потънал в заеми и бачка като вол за нищо... А сега едни такива приказки големи.... Брей.. Чудна работ. Айде с здраве. Пък селото няма да избяга

124

Миро

преди 2 години

Много англичани също си търсят къща в нашите села в Англия има много обяви на наши селски къщи. Много българи в Лондон станаха посредници за преместване на англичани в Бг.

123

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да се запиша на село, ама не мога, защото къщата е в гората и нямаме улици и номера на къщите :)

122

Анонимен

преди 2 години

Тук са се събрали някакви селяни да се хвалят един на друг със селските си жития ...хахахахахахахахахахаха

121

Анонимен

преди 2 години

Прегледах коментарите- явен сблъсък между панелни бачкатори и млади мислещи хора с добри доходи. В живота подобни хора не са в една среда и масово не се познават. Поне аз бачкатори с подобно примитивно мислене не познавам. Браво на всеки, който се е ориентирал към селото!

120

Анонимен

преди 2 години

В село до голям град без малцинствени групи е просто рай. И ние взехме имот до София и всичко написано е така- около нас само новодомци софиянци. Млади, симпатични с нови коли и хубави професии, като нас. Къщата на село е богатство и несравнимо удоволствие. Всякакви там приказки как нямало ток, вода и интернет са абсурдни. Има всичко. Дори мобилната мрежа е ненатоварена и интернетът е по-бърз от 5g в пиков трафик в София.

119

до 135

преди 2 години

Никой няма да го върнат в офиса. Аз работя дистанционно от 11 години. Както и жена ми. В офиса ходя да се видя с колеги, да поиграя Playstation, тенис на маса, на масаж, да хапна хубава храна някъде на обяд или след работа. Това винаги е било така в редица сектори и никога няма да се промени. Върне ли ме някой в офис (не може по договор), имам си достатъчно фрийланс работа.

118

Съвет

преди 2 години

Който беше умен запазо жилище, който беше по-умен изкупи всичко. Идва скоронкраят. Жилища свободни - НЯМА ДА ИМА! Стореж - НЯМА ДА ИМА! КАК ЛИ - С рушвети. Намеите ще са ви процент от дохода. Ако не искат е- Гората ... Но и тя ще е частна. Йахаххахахахахахха

117

Анонимен

преди 2 години

До Гошо - Много пари взехте да искате ... А в Украйна война. Ще се намеря по евтини ибще ви виснат чофките.

116

Съвет

преди 2 години

Търсете парите. Човек струва тпшкова колиото има и може да изкара! Всичкон останало е лъжа.

115

Гошо

преди 2 години

До ПичНикой повече не може да ме върне в офиса. Тези дето някой може да им каже от къде да работят са по дефиниция МИШКИ с нисък статус. Хората дето са си купили на село ваканцонни имоти не са мишоци и са си решили проблема, тях не ги мисли.Гледай себе си. Що се отнася до евтиното и сега се намират къщи, но най-апетитните свършиха.

114

Пич

преди 2 години

Сега като ги върнат по офисите задължително и започнат да наливат само пари по вилите, без да ги позлват, и ще започнат да продават. Пазарът е се залее със селски имоти и ценоте ще тръгнат надолу. Повечето от хората, които никога са нямали "ваканционен имот", си мислят, че след първоначалната инвестиция просто ще си ползват имота и ще си правят купона. После осъзнават, че това е черна дупка за пари, и се чудят как да се отърват. Ще има изтрезняване.

113

179

преди 2 години

Не личи да има хора по селата :D

112

Анонимен

преди 2 години

Настане вечер , месец изгрее , и рояци гладни комари те налазват до сутринта ; настане сутрин , слънце изгрее , и рояци гладни мyхи и оси те налазват до вечерта - толкова за прекрасното село !

111

кой

преди 2 години

Глупости на търкалета! Просто куп селинджъри си записаха настоящ адрес на село когато боко въведе кпп -тата, за да могат да си ходят до селото... имаме куп такива във фирмата

110

Анонимен

преди 2 години

200 000 чакащи на ден по 40лв тъй тъй

109

Иван

преди 2 години

Който беше умен си запази къщата на село,а не я продаде преди години да си купи някоя таралясник трета употреба,истината е че има търсене близо до градовете и то в села без римляни,с ток ,вода и интернет и що годе добра инфраструктура.В останалите села с римляните никой не желае да ги има за съседи.Къщи има много за продан ,но повечето са за тотален ремонт или направо за събаряне.