25

с.т.

преди 2 години

За мен е ясно кой стои в основата с отравянето. Фамилията му започва с букната "п".

24

Анонимен

преди 2 години

Много *** управляващи имаме,а и сънародници.Значи самата Украйна няма да спира газа,който минава от Русия пък ние ще спираме и ще се набутваме с по-скъп?!

23

Я виж ти,

преди 2 години

кой имал интерес преговорите да се провалят... Услади им се войната на ФАЩ-агите, особено когато е на чужда територия! Не се наситиха, ш*****те!

22

Анонимен

преди 2 години

Българските русофили са истинска загадка за научния свят. Как е възможно жив организъм, изгреден от близо 100 трилиона индивидуални клетки да има кумулативно АйКю, по-малко от АйКю'то на една-единствена едноклетъчна амеба????

21

Анонимен

преди 2 години

А вижте в интернет записа от разговора на тоя укропитек на снимката с британски зам министър как си говорят свободно за подривната дейност на Великобритания срещу руското население в Украйна.

20

Анонимен

преди 2 години

Развръзката в Мариупол е близо, руската армия е превзела голяма част от Левобережний район и 10 микрорайон в града, където ще се съединят войсковите части. Фашистките окупатори от Азов, както и преди смело се крият в подземията на заводския комплекс Азовсталь, утежнявали съдбата на мирното население в града.

19

Е па то е ясно

преди 2 години

Ясно беше като бял ден... хибридката излиза от ББС естествено спусната пак от Ми6 и естествено, че е фейк... това им е коронна дисциплина, знае се от Скрипал, дъщеря, котка и т.н. .... А и да беше вярно то е извършено от тях без да потърсят оригинален сигурен НОВИЧОК те ползват английско менте... и то за туй и няма резултат!!!

18

Загубленски

преди 2 години

Сега ми е най-важно да пропаднат преговорите, защото имам обещание към ГОСПОДАРЯТ!

17

Анонимен

преди 2 години

То и американски биологични лаборатории правещи вируси и разни " ковид" не е имало

16

Анонимен

преди 2 години

Пияното мужик още ли го превзима Украйна'та?! Само в балканската котчина булГЕЙрия пияното мужик се посреща с хляб и сол от нагиздени българки с влажни погледи, подмокрени гаштички, повдигната пола и вазелинирано дуппеее.

15

Дедо Либен

преди 2 години

Европейците изпращат ПОМОЩИ, а янките ЗАЕМИ на украина! УСЕЩАТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА БЕ БУНАЦИ?

14

Гиб Мелсън

преди 2 години

Украйна отказва да спре руския газ, който минава през Украйна. Украинците твърдят, че нямат да спират руския газ, защото бизнеса си е бизнес, войната си е война. Айде, кажете как да обясним на българските русофоби с меки китки, че не бива да налагаме сакнции срещу Русия, защото бизнеса си е бизнес а войната си е война. Ние с тези сакнции се прецакваме. Украинците не се прецакват сами, но искат и настояват ние да налагаме санкции на Русия и да не купуваме техните горива,но самите те не го правят

13

Червеноармеец

преди 2 години

Колкото повече напредва Русия, толкова повече и рева от Киев ще се увеличава.

12

мдаа

преди 2 години

Което означава, че американският вестник Уолстрийт джърнъл и разследващия сайт Белигкет са излъгали, явно с някаква изгода. Може би да провалят преговорите. Това означава, че и преди са лъгали най-нагло, за да постигнат определени цели. А тези цели определено не са да ни информират, а да прокарат определена гледна точка, угодна на господарите им.

11

Анонимен

преди 2 години

Преди около 2 седмици беше разстрелян друг член на екипа в Киев. Това Киев какво казва няма абсолютно никакво значение, защото лъжат тотално.

10

Анонимен

преди 2 години

Което още веднъж доказва, че центровете на злото - Ватикана, Ситито и Вашингтон - са готови на всичко, за да продължи войната. Обаче сега и те се вдебилиха като колективното човечество и вече произвеждат плоски и лесно оборими лъжи.

9

Фейк нюз

преди 2 години

Киев не е отричал отравяне. Не само това, но и украинците са посъветвали всички "заинтересовани" да внимават с възможностите за такова. Това пише в статията. Също така, говорителя на Абрамович вече потвърди, че е имало такъв опит.

8

до 8

преди 2 години

Ама чети си лъжите на англосаксонците и не занимавай хората с глупости.

7

Рейгън

преди 2 години

Мръшляци, защо слагате минуси на истината, че преговарящи биват ЕКЗЕКУТИРАНИ?! Прави сте - истината е ЛОШО нещо!

6

Рейгън

преди 2 години

Пропагандата на Пиндостан заема нечувани размери. Те планират дълга и унищожителна война за Европа. Всеки, който се опита да преговаря и да спре войната бива екзекутиран - ФАКТ! Вече трима украински преговарящи бяха екзекутирани без съд, под команда от САЩ. Хора, пазете се - САЩ идва да ни завладява и мори с глад.