9

само тролове

преди 2 години

Тука е пълно с руски *** бе.То на човек да му се догади съвсем от тая руска пропаганда

8

до-стотинков

преди 2 години

само този не беше изплувал досега,

7

Евро-ковиджендър

преди 2 години

И тоя е тръгнал да заработва 30-те шекела!!! Ще видите вие една обща енергийна политика на ЕС ! Както и "достойно място" на ЕС-то в първата тройка. Ще има да купувате Донбас-ки въглища....та ушите ви ще плющят...и ще се молите за малко руски газ/по-евтиничък/,та да произвеждате онези потребителски бълвочи..дето без тях света ще се срине едва ли не!!! Лошото е,че както винаги,,ние сме на погрешната страна на Историята.

6

Анонимен

преди 2 години

Сега обстановката е много тежка,почти безнадеждна и то заради надменността на ЕС +НАТО, които си позволиха да държат език, достоен за победители спрямо победени.САЩ се оттеглиха настрана и оставиха старата Европа да се оправя .А тя в плен на манията на У.Л. и Макрон продължи да се държи като победител. Победител в какво и пред кого? Ако иска да последва разрушенията на Украйна -ОК! Ако иска IIIсветовна война - ще я има. И какво ще спечели - Русия ще вкара в ход атомните си бомби.ЕС това ли иска?

5

Анонимен

преди 2 години

Първата грешка на ЕС е, че клекна пред един 78-годишен старец свсичките минуси на неговата възраст, който си позволи да обижда грозно президента на пурвата по големина държава и ена от трите най-големи по въоръжение, наричайки го престъпник и кадапин.Такива изхвърляния не се прощават. Втората грешка на ЕС,конкретно на фрау Урсула, беше че изсипа сума ти санкции, които можа да измисли,без да отчете ответните реакции.Третата: позволи на НАТО да пристъпи към военна подготовка.Сега ситуацията е мн

4

за Европа

преди 2 години

Европа няма геополитическа тежест................всичко се решава от великите сили- САЩ, Русия и Китай!!Англия вече не е в ЕС!!Остана само една ядрена държава в ЕС-Франция!!Германия е смачкана...............на германците още се внушава чувство за вина заради ВСВ и Хитлер!!!

3

Анонимен

преди 2 години

"Европа да брани геополитическата си тежест" _____ _________________________ Няма проблем. Лесно се брани толкова незначителна тежест.

2

Анонимен

преди 2 години

Вие май не разбирате, че намаляваща значимост на нефта е причината. Руснаците знаят, *** губят и се борят. Логично. Но изходът е ясен. Който направи ТЯ синтез печели. Затуй и арабите мълчат и не продават много. Бензиностанциите искат пазар.

1

Анонимен

преди 2 години

Егати измисления доцент нима не знае, че пуделите (ЕС) никога не са имали политическа тежест, а служат за изтривалка за господарите си.