65

Дедо Либен

преди 2 години

"Бивши министри на отбраната зоват да окажем военна помощ на Украйна"Нямам нищо против тези *** да бръкнат в джобовете си и да дарят нещо за любимата Украина. НО ОТ НАШИТЕ ПАРИ И --НЕЕЕЕ!!

64

отвратен

преди 2 години

НЕ СТЕ ЖАЛКИ ,А МНОГО ГНУСНИ СТЕ !!!

63

СТАР ЕФРЕИТОР

преди 2 години

ТЕ ЗАТОВА СА БИВШИ ЩОТО ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ

62

Всички

преди 2 години

Да дадат личен пример и принос! Слагат кубинките и пашли на фронте.

61

Анонимен

преди 2 години

До стената да украсим стената

60

Гнусни

преди 2 години

Национални предатели!

59

Анонимен

преди 2 години

Хайде бойните дядовци в една стара Уазка и да палят към Киев.Тъкмо като ги думнат във бусчето няма да има нужда от отделни погребения.

58

ни са знай

преди 2 години

Но се надяват пак да бъдат министри.

57

Помощ за Украйна

преди 2 години

Нека да започнем набиране на средства за пътните, храната и екипировката на бившите министри, техните деца и внуци за Украйна. Еднопосочен билет.

56

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантикът да свърши нещо полезно за България- да ги поведе към фронта и шестимата и да се бият до живот!

55

Анонимен

преди 2 години

Бившите министри на отбраната не случайно са БИВШИ! Явно народа е решил, че партиите им не са достатъчно български и ги е оставил в забвение. Та ако много настояват бившите министри да помагат на Украйна, да нарамват пушките. А ние ще се постараем партиите от които говорят за винаги да си останат бивши. Обещанаме!

54

Анонимен

преди 2 години

Да се разберем: не България, а бившите министри - на отбраната, на ВнР и т.н. и бившите военолюбиви премиери и президени и сегашният премиер да отидат да се бият за Украйна на актьора Зеленски! Ние няма да проливаме кръв за него, за един престарял невнимаващ какво говори президент на САЩ, за френския лицемерен Макрон, за водачката на ЕК многодетната Урсула!

53

Сиромах

преди 2 години

Тия наши бивши министри на отбраната да си събират багажа в мешките и да заминават за Украйна на първа линия!Ако нямат пари за пътни ще организираме събиране на средства,само да се отървем от тези т***пани!Абе Вие слепи ли бяхте 8 години и защо сега си затваряне очите за зверствата на тия фашисти и нацисти?Не виждате ли татуировките им,не виждате ли зверствата им как се крият по етажите и на покривите на жилищните блокове,как слагат танкове,бтри,пво непосредствено до болници,училища и т.н?

52

Анонимен

преди 2 години

Тези по-голяма тежест ли имат от българския народ?

51

Анонимен

преди 2 години

давайте им по една пушка и да заминавааат !

50

мишо

преди 2 години

Всичките тези министри напред и с песен! Ама се съмнявам, същото е като Христо празнодумеца дето щеше да събаря двореца на Доган в Отманли, Бургас. Само дрънкат, само лъжат и най-вече крадат!

49

Принос за Украйна

преди 2 години

Бойко Ноев - има син и дъщеря. ---- Николай Свинаров - има три деца --- Аню Ангелов - има двама синове --- Тодор Тагарев - има три деца --- Велизар Шаламанов - баща и дядо --- Николай Ненчев - има момче и момиче.... Пращайте децата си и внуците си да се бият за Украйна и не ни забърквайте във вашите лични проблеми!

48

Анонимен

преди 2 години

Всеки който зове за военна помощт може да отиде в Украйна да му дадът каска автомат и кубинки и да помага, то така по телевизията лесно помагат всеки може, " Дайте да дадем" ми дайте вие бе...

47

Анонимен

преди 2 години

Искат да пращат,за да стане по-дълъг конфликта,а аз се надявам пък да свърши.Ако мислят,че ще спечелят пари с продажбата на оръжие още по-лошо.Не се знае после в какви ръце ще попадне това оръжие и дали няма да си се върне в границите на държавата,но в грешни ръце и да стане тука масово клане.Грешка е и другите да пращат,но взеха да се осъзнават и поспряха доставките на оръжие.Само хуманитарна помощ трябва.

46

Анонимен

преди 2 години

Шестимата с най-голям принос българската армия да е в сегашното си окаяно състояние. Сега афишират ясно и защо е така - те не са били български министри. Но като искат, да заминават за Украйна, никой не им пречи.