85

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

До Как да се докажат/ Ежедневно и непрекъснато се доказват с васално коленопреклонно подчинение.За това им дават копанка с долари ,за хапнат ,за да имат сила и злост да оплюват Русия,славянството,азбуката и т.н.

84

ооtrr

преди 2 години

Всички тези щабни плевели са били винги на хранилка , няма род и родина за тях. Изчистването трябва да дойде от вътре на вън, но това ще стане , като огладнее тълпата , освен ,ч е ще гиразкъса и ще се самоизяде

83

Fallschirmspringer

преди 2 години

До юлиян/// Четвърта , от тридесет години сме в една продължителна трета национална катастрофа,а четвъртата ще е като ъпгрейд на третата

82

Анонимен

преди 2 години

Пожар с бензин гасят! Печалбата разрушава дори всякакъв намек за разум и човечност. Който въоръжава украинците, е убиец! Спрете войната!

81

Анонимен

преди 2 години

Аз не подкрепям нито Русия нито Украйна в този конфликт, и не желая държавата ми да оказва помощ, освен на бежанците.

80

Български полк"

преди 2 години

Българският доброволчески полк "Киев" набира сила;))) В него, първи се записа бившият министър-председател на България, Бойко М. Борисов. След него, втори, веднага се записа Чехлю Гоцеделчевски, понеже искал пак Бойко да му подръпва ушите. За генерал щабар на полка се записа и Маймундуру Паси. Той щял да сис тои в щаба на полка и дава акъл как да се убиват руснаци. Днес, още 6-ти *** доброволци се записаха, като рейнжъри, за да послужат с практическите си умения! Слава Украине!Всех героям, слава!

79

Ralica

преди 2 години

Е няма такива ***.

78

До Аню Ангелов

преди 2 години

Мога да говоря с дни за корупцията, която лично ти Аню бе създал когато беше началник на ПВО в БА. Само да спомена, че за преместването на офицер от полка ОСА, село Бояново в по добър гарнизон трябваше да ти плати около $10 000, и говорим за средата и края на 90-те. Отделно далаверите с военни имоти. Не се накрадохте на тоя свят, а сега искате да подпалите България във война.

77

Анонимен

преди 2 години

Руският агент Иван Каракочан, известен повече като Шкембе войвода мълчи. Верен е до гроб на СССР!

76

юлиян

преди 2 години

Вървим уверено към трета национална катастрофа.

75

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

До ПОЛКОВНИКНай добре ще е да захапеш твоят 10.3 мм Сумрак за дулото и да се гръмнеш Няма смисъл да се разкарваш до Русия.

74

Отврат!

преди 2 години

Омръзна ми от тези въртиопашки! Преди 89г - върли комунисти, след 89 - убедени евроатлантици!

73

Как да се докажат

преди 2 години

Бойко Ноев, Николай Свинаров, Аню Ангелов, Тодор Тагарев, Велизар Шаламанов, Николай Ненчев все комунистически ме ке ре та се чудят какда се докажат пред новите господари!

72

Анонимен

преди 2 години

Да грабват пушкитеи да дават пример ОТ Украйна!

71

Патриоти, душа дават

преди 2 години

но не своите души, а душата на народа! Защо тези добре платени марионетки не заминат като доброволци за Украйна???

70

потриоти

преди 2 години

Промяната зове преоръжаване и негодните боеприпаси и самолети вместо за скрап да се използват в отбраната и спасяване на човешки животи в Украйна.

69

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Веднага Плевналиев и Паси да взимат по една пушка и бегом към окопите в Киев.Ако го направят взимам си моя 10.3 милиметров Сумрак и се включвам в Руската армия !

68

Анонимен

преди 2 години

Бивш министър е половин затворник! Тези са вече по-близо...

67

Анонимен

преди 2 години

Моля? И каква ми е Украйна? И да станем мишена на Русия ли? Който иска, да си събира партакешите и да отива на фронта в Украйна. Нямам синове за курбан за чужда война. Те са се клели под български знамена, а не под украински! СТИГА, СПРЕТЕ СЕ! Решавайте хилядите, българските проблеми, а не украинските! Идвате ми вече в повече. Слава на РУСИЯ!

66

Някой

преди 2 години

"...да окажем военна помощ на Украйна". Защо? Нали окупаторите *** като мухи и отстъпват по всички фронтове? Самолетите и хеликоптерите им падат като круши от небето? Добре се справя украинската армия и хората с черното слънце на гърдите, и свастики на каските? Каква помощ им трябва, освен за погребенията на труповете на руските войници? Ми гледайте телевизии, четете вестници и новинарски сайтове. Освен за погребенията на руските войници не им трябва помощ Отлично се справят.