75

Анонимен

преди 2 години

Хш"Ход конем" хахахаххахахХхХХХхХАаа. Доларите в рубли.ююхахахха

74

Анонимен

преди 2 години

Ще се надяваме на глобалното затопляне. Дано Грета Тумберг не изригне на това.

73

Борисчо

преди 2 години

Аз лично ще дебна топли зимни дрехи на промоция. Благодарение на изкулиригалите лидери на ЕС ни очаква студена зима

72

Ха ха

преди 2 години

DMS EU

71

Анонимен

преди 2 години

Явно пак някой е чел само извадката "че договорите подписани с Русия не струват и хартията на която са подписани" , но забравя за останалата част от фразата, която е и най-важна)))

70

Анонимен

преди 2 години

В договора не пише, че Русия ще нападне Украйна. Договорът пише долари в западни банки. Плащаме в блокираните руски сметки в западните банки. Ще плащаме с руски долари за разрушенията в Украйна. Руските долари стават световна валута за света. Руските долари се конфискуват и запорират и стават общи. Чрез плащането на газа събираме пари за Украйна.

69

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше нов Съветски съюз с пазарна икономика и западни стоки. Но получи Стар Съветски съюз без пазарна икономика и без западни стоки. Работа, работа, работа. Лагер, лагер, лагер. Фронт, фронт, фронт. Както би казал Вождът и учителят на малка част от българския народ - другарят Бойко Борисов.

68

Рейгън

преди 2 години

Така е, има договори, в които не пише, че Русия може да бъде едностранно изключена от SWIFT т.е да получава долари, с които да не може да оперира.

67

СМЕХ...

преди 2 години

ИМА ДОГОВОРИ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ .....ИНАЧЕ , БЕЗ НАС У БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА!КОЛКО МУ Е......ХА,ХА,ХААААААААА....

66

European

преди 2 години

До АнонименМного невежи хора. Чак започвам да се плача. Разни хора, които не учебник то финанси, пишат небивалици. Сипвай си ракията и не се задълбочавай в неща, за които сивото ти вещество не е дорасло.

65

Анонимен

преди 2 години

Товариш Песков ще доставя газ безплатно в затворническата килия много скоро

64

Економист

преди 2 години

До Анонимен 68 - Вързали рублата към златото. ХАХАХАХА, смях в залата. Много разбираш ти, ***-*** от финанси. За да вържат рублата към златото трябва да емитират точно толкова рубли, колкото им е златния резерв умножен по избрания от тях курс. Или обратното - внезапно да имат толкова злато, колкото са им рублите в обръщение, разделени на курса.

63

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

"Голям бой ядат руснаците в Украйна" _______________________________________ Нищо не си разбрал. Zадачата на СВО на ВС на РФ на украинска територия е демилитаризация и денацификация. Бендеро-нацистките батальони са концентрирани в котли, блокирани са и руснаците бавно и много внимателно ги зачистват (пуля в лоб). Ако прибързат и ги погнат, бендеро-нацистите ще побягнат, ще се пръснат във всички посоки, ще се укрият и *** ги гони, търси ги по цяла Украйна и по цялата Еесовска Зона.

62

Селянин

преди 2 години

Ние селяните от гр. София не исками газ от агресури убиици войнолюпци русофили американомразци ниа си имами газови ламби и котлончета и нема да ползуваме руска газ

61

Анонимен

преди 2 години

"Ако не щат в рубли - да плащат в злато бе" ___________________________________ Така е. ЦБ на РФ привърза рублата към златото - 1 000 р = 1 карат. Рублата вече има златно покритие, а какво покритие имат $ и евро?

60

до Много е просто

преди 2 години

Защото ние и другите в ЕС забогатяваме неимоверно. Особено напоследък.

59

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо се нервират евроатлантиците във форума. Човекът го е казал - искате газ - плащате с това, което ние искаме. Не плащате, няма газ. Кратко и ясно. Или ние си мислехме, че ще налагаме до безкрайност какви ли не "санкции", пък онези ще ни търпят? Друго ме притеснява мен - какво ще направят инженерите, като разберат, че безплатната лапачка свършва. Те не са свикнали така, тези инженери...

58

Много е просто

преди 2 години

Рублата обезценява ли се ?! - обезценява се ! Руснаците обедняват ли ?! - обедняват !

57

Анонимен

преди 2 години

47, налагайки санкции и запорирайки руски активи (спестяванията на руския народ), колективният запад показа, че е дефолт по задълженията на резевните валути. Резервните валути $ и ойро бяха дискредитирани пред очите на света и цял свят започва да се отдръпва от дискредитираните $ и ойро.

56

нАучен сътрудник

преди 2 години

Че кога сте го правили? За БГ винаги е имало ексклузивни цени - най-високите за Балканите! За свещи на най-милото ви да идат!