29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 ку-вичке, ако руснаците са дали 15 000, тогава брой хохлите за минимум 50 000 фира.

28

Диана

преди 2 години

До Анонимен34 Турци и дипломати - две противоположности! Но..каквото, такова...Похвално е турците да са загрижени за прекратяване на тази война, не искам да кажа, че е лошо...Лошото е, че самите турци не могат да се оправят със свпите вътрешни проблеми, седнали да се занимават с дугите..Турците имат нужда от помощ при решаване проблемът с кюрдите най-вече - тези хора не могат да се разберат от векове и е най-добре Турция да им даде свобода, според мен - насила хубост не става!

27

Анонимен

преди 2 години

37 я колко са малките виатнамчета в жертва от войната? Сирийчетата броил ли си ги? А малките мексиканчета, опитващи да минат една граница, които ги отделят от родителите им и ги мяткат да гният като престъпници в лагери, колко са? Аз съм за броенето, но справедливо такова. Да броим всичко и всички! Стига вече с двойните стандарти.

26

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин, по свидетелства на негови сътрудници от миналото, е тежко комплексиран човек. Нисък, олисяващ, хърбав, бавно напредващ по стълбицата на КГБ, тежко детство, изключително злопаметен, изпитващ наслада да гаври блюдолизците, които го заобикалят, неописуемо мнителен,... И по невероятно стечение на обстоятелствата станал президент на Русия. Озлобен до крайност и това замъглява преценката му. Какво ли ще излезе от биографията му, след като падне от власт.

25

Анонимен

преди 2 години

Джуджа е съкрошен - над 15 хиляди са русначетата жертви на безумието му, само за 1 месец!!! За справка в Афганиста за 10 години дадоха 10 хиляди жертви по времето на Брежнев.

24

Анонимен

преди 2 години

Мда, и сега чакаме пак да ни се обясни как Зеленски е много миролюбив! Хайде, обяснете как чорапогащите искат мир, но подстрекават? Какво е написал на бележката? Че ядрената глава е пристигнала и ще я метка в Москва ли? Защото той с това подпали конфликта. Само не разбирам като уж няма оръжие защо заплашва? Или има, но е нелегално? И ако е така, от кога? И кой е доставил това ядрено оръжие? Или може би Украйна вече произвежда атомни бомби без разрешение? Разследвайте какво става всъщност!

23

пияница мистик

преди 2 години

Първоначалният отговор на Путин е недвусмислен: "Кажи му, че ще ги разбия".=== Ахахахахаха, е то това няма нужда от коментар :))) Личи си, че психично болното джудже убиец е истински касапин

22

Анонимен

преди 2 години

Основният интерес на Анкара в Украйна са кримските татари-------------В някакъв момент Ердоган дали няма да направи някоя денацификация на крим, нещо референдумче, а-у? Има преценент, не е като да няма :D

21

Анонимен

преди 2 години

Абрамович и Зеленски имат еврейска жилка, ще прецакат джуджа.

20

Анонимен

преди 2 години

До 26. Вий да не дърпате заедно със Зеленски?

19

Диана

преди 2 години

Руснаците не са от хората, които ще цепят басма на такива като Зеленски определено...Този кл.оун играе театър пред Запада без да го интересува Русия и е повече от сигурно според мен, че ще се провали - той се надява на натиска от Запад, но никакъв натиск не е в състояние да спре Русия..Русия явно ще се бие до капитулацията му, за съжаление..Ако иска да спре войната, Зеленски незабавно трябва да приеме всички условия на Русия - без коментари, референдуми, нападки и вс. др. сцени и простотии..

18

Анонимен

преди 2 години

И ние така си пишехме в училище, когато харесваш някой и му пратиш бележка по приятелка ,дали иска да ти стане гадже.

17

Денацификация

преди 2 години

Нацистите са като рак - трябва да се изтребват до последната ракова клетка.

16

ууу

преди 2 години

До ХасенКакво смъркаш? Всички опити на Турция за нова отоманска империя ще свършат в Кюрдистан. Иран ги чака, затова и азерите се кротнаха. А дори само 5% от пророчествата да са верни, Турция пиши я бегала.

15

6557454

преди 2 години

*** е отровил Абрамович ;)

14

Анонимен

преди 2 години

Посредниците, двама мафиоти, подхвърят бележки като ученици в 3 клас.

13

Анонимен

преди 2 години

"Айдар" - интересно не бях чувал за такава групировка, обаче съм чунал за такъв владетел въм Волжка България - води се син на Туки, внук ва еди кой си и правнук на Котраг. Тоя род Дуло бил голяма работа жалко, че Булгари-стан е преименуван на Татарстан. Верно, че преди Казанската афера, никога не се бях интересувал от историята на Волжка България, ама Казан е бил много важен търговски център. Като цяло военните от Кавказкия регион ме кефят много. Воюват с усмивка на лице.

12

мадона

преди 2 години

страшна история само да бяха заменили абрата с брус уилис и зеленски с дани де вито.толкова простотия не съм чел скоро ,даже стар уорс изглежда по реалистично.бележки самолети турци татари само дето не е имало оркестър

11

Анонимен

преди 2 години

На бележката пишело: "Как е Шойгу? Имаме добър кардиолог..."

10

Хасен

преди 2 години

Да не стане така, че Ердоган да въоръжи кримските татари и после путин ще му стане лошо, Айдар основно са кримски татари,а в Крим доста има които могат да очистят Крим от путинистите