43

Анонимен

преди 2 години

Много ще ми е спокойно лятото без пари

42

Бурагзлия

преди 2 години

Е как пък го разбрахте по поръчение от горе!Дайте на раята малко да подиша,че ще се разбунтува наесен пак ще ги дерем!

41

Анонимен

преди 2 години

"Епидемиологът д-р Христиана Бацелова пък бе категорична, че е рано да отпадат мерките, защото у нас ваксинационното покритие е ниско."Бе откъде изникна па тая доктор Бацилова бе???

40

анализатор

преди 2 години

До: Алекс И морски мини също! Ще трябва да изчислява каква е вероятността да стъпим на морска мина докато се цамбуркаме във водата на определен плаж!Бая келепир ще му падне от тази дейност!

39

Смях!

преди 2 години

хахахах !!

38

Алекс

преди 2 години

Предстои преквалификация на Витанов.Ще става специалист по ракети и водене на бойни действия.Коронавирусът вече не е актуален.

37

Анонимен

преди 2 години

От епидемията в личен план оцелях, както и най-близките ми. Тръшна ни заразата, но се възстановихме. Установих, че за 2 години, в които прекратих посещенията на кръчми заведения съм в плюс към 15 бона. Май е най-добре да продължа така. Вече свикнах, пък и като видя Алибеговия ми се отщява и най-приличната кръчма. Руско-турското езеро на изток съм го зачекнал отдавна. Тази година ще търся лятно спокойствие по нашите планини. Бъдете здрави! Имаш ли здраве всичко останало се постига по-лесно.

36

Чува се по разни

преди 2 години

Неведоми пътища и канали,че Хер Сакскобурготски е шах и мат както и семейството му и че са се разбрали някой неща за неговите дела и то не само тези в Страсбург,но той твърди,че членството в ЕС било негова работа,а не наша.Аз пък твърдя, че ЕС след неговите действия няма.Той е отровител, превратаджия,завоевател по три линии насилник, незачитащ никакъв закон-граждански,военен, национален,международен,търговски,общочовешки.Какъв съюз тогава? Ние сме колония на Европейската империя като република

35

преди 2 години

"До 20 април всички области ще са в зелено, чака ни спокойно лято"Спокойно ама маските си остават та колко да е спокойно ?

34

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ВИЕ СИ ГОНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА САЙТА МАЙ...

33

az

преди 2 години

Спокойно ама с маски.........

32

Да ама Не

преди 2 години

До анонимен оптимист, много ще са като теб, ако живеят при бели хора. Тук е джунгла, зверилник.

31

анонимен

преди 2 години

Никой не ви е виновен, че сте негативно настроени грубияни. Аз не съм такъв, голям оптимист съм, но животът го смятам за висша ценност.

30

морски

преди 2 години

Биячите на мутрите върлуват безнаказано. Няма ги вече предишните лесни и бързи парички за мутрите всички. Има напрежение м/у кръчмарите, като очаквам малки сблъсъци засега. Та забравете за спокойно време!

29

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, ама с МАСКИ

28

анонимен

преди 2 години

Както виждате нещата се оправят. Виждате, че се отървахме от вируса. Той върви към това да е респираторен, по мнението на специалистите. Друг път, ако можете, когато има такова нещо, но само ако можете, се опитайте да разберете колко е сериозно. Може да е много по-сериозно. Бъдете оптимисти, но вярвайте на реалността и се съобразявайте с нея.

27

Анонимен

преди 2 години

Приключенско лято с мини! Да видим ще има ли отстъпка или заради приключенията ще се повишат цените!

26

Анонимен

преди 2 години

Спокойно лято - война, ядрена заплаха, инфлация, стагфлация, дизел по 5-10 лева, няма олио :D На есен идват извънземните.

25

Анонимен

преди 2 години

спокойно лято плаж море и малко мини плуват там

24

Анонимен

преди 2 години

Какво спокойно! Маските: тези сополарници, тези развъдници на бактерии, тези знаци на унижението, без никакъв смисъл. Те остават, въпреки падането на извънредната ситуация, т.е. остават завинаги. КИРО - ОСТАВКА!