17

Анонимен

преди 2 години

Работещите бедни в България са огромното мнозинство от работещите хора. Минималната заплата след 1 април става 551 лв. нето (282 евро). С тази заплата хората трябва да живеят. Мизерията в България е наложена насила от демократите, които са заели възловите места навсякъде в държавата. Само в България хората умират от глад, работейки.

16

Анонимен

преди 2 години

IT няма как да останат без работа, защото те само физически се намират в България. Те не работят за български фирми, т. е. продукцията им е за навън. Т. е. работят за целият Свят. За да останат без работа, трябва Светът да престане да става "смарт", а той процесът едва сега започва. В бъдеще всичко ще е "смарт". Всичко ще е с AI (ИИ). Т. е. няма как да останат без работа.

15

Анонимен

преди 2 години

А пенсиите от 370 лв.не са ли изядени?

14

Анонимен

преди 2 години

Най лесно се управлява гладен. Ако има хляб, почва да мисли за наденица. Ако има бургер, почва да мисли за бизнес, а това значи евентуален КОНКУРЕНТ. Защо са ни конкуренти. Ние и така сме добре

13

До 4

преди 2 години

И на коя територия да се евакуират. Не си ли разбрал, че всичко си има цена и светът вече не е същият като преди 15-20 години.И няма изгледи да става по-добър.

12

Анонимен

преди 2 години

IT лежи на гърба на останалите,скоро техните услуги ще станат непосилно скъпи също и нерентабилни, нека видим колко ще вземат,по-скоро ще се напреварват кой да остане да работи нещо ,ако си намали заплатата . растеж може да има само при програмиране на системиза контрол на обществото, печатарите за на там натискат, но това няма да доведе до покачване качеството на живот в крайна сметка иза тях самите, разпад има като няма плановост , материализма на запад си отива , ресетче

11

Анонимен

преди 2 години

нали занулихте земеделието, и урбанизирахте селяните, сега какъв стандарт очаквате , ще ядете пластмаса и дигитални пари.

10

Анонимен

преди 2 години

Работещите бедни в България са огромното мнозинство от работещите хора (не говоря за офис сътрудници, IT, мениджъри и т. н.). Минималната заплата след 1 април става 550 лв. нето (225 евро). С тази заплата хората трябва да живеят. Мизерията в България е наложена насила от комунистите, които са навсякъде в държавата. Всички други източни страни, които се освободиха от комунизма дръпнаха с много напред като стандарт на живот и като заплащане. Само в България хората умират от глад, работейки.

9

кирето

преди 2 години

ние в Харвард,аз в Харвард,когато в Харвард, а в Харвард,,,,

8

Dinosaurus

преди 2 години

Ама 10-тина милиардчета заеми вече са засмукани за 100 дни. Тях кой ще ги плаща, Кирето ли? Доходите на все повече продължително работещи биват достигани от минималните, в България богати са само мафиотите. Ама промяната продължава и чалгата стана политическо поведение

7

До 4

преди 2 години

Евакуирах се от България, върнах се и сега съжалявам. Подлъгах се, че с 4-5к чисто ще живея добре. Да ама не. Храната е потресаващо скъпа и некачествена, имотите-коптори стигнаха цени сходни на тези в Западна Европа, дори автомобилите втора ръка са нереално оскъпени. Спекула и мафия отвсякъде.

6

е, и?

преди 2 години

това е факт, който знаем всички! Какво се променя като само си го пишем? - нищо.

5

ха-ха-хаааа

преди 2 години

А добър ден.........

4

кирчу и асенчу

преди 2 години

ами надграждаме ,,,,, цените !

3

Анонимен

преди 2 години

Който е млад да се евакуира незабавно от тая територия! Разбира се, ако не иска да е роб доживот.

2

Анонимен

преди 2 години

Къде са скриха Кирчо и Кокорчо , има ли пилот на самолета ?

1

перко

преди 2 години

Тя е изядена още преди увеличението или казано след дъжд качулка!