13

Муа ха ха

преди 2 години

Абе пуснете си "експертите" да кажат, как щели да купуват от други държави. Ще купуват, ама не се знае, на кои цени и дали те. Защото богатите държави ще се доредят. А ококорения самозванец ще бяга със смъкнати *** през океана. Така става това, една трета от доставките да игнорираш и да чакаш останалите да ти продават. Хич да не говорим че има определен брой танкери за течен газ. И със сигурност България няма да е от страните, които ще могат да си позволят да ги ползват. Вън ГЕРБ. Вън и ПП.

12

Анонимен

преди 2 години

Освен това се вдигнаха и таксите а преминаване през Суецкия канал с 15%

11

Stamen

преди 2 години

Ами нека да го прочетат това всички тези национални предатели в редиците на ГЕРБ, ПП, ДБ и пр. Нека да го прочетат и всички тези, които гласуваха за тях. И нека да дойдат и да ни обяснят, как точно смятат да ни обезпечат с енергия. Понеже националното унижение досега ни беше малко, та решиха да ни сервират и икономическа катастрофа.

10

Анонимен

преди 2 години

Катр и Иран са с едно от най-големите залежи на ПГ в света.

9

Анонимен

преди 2 години

Саудитска Арабия решава кой да внася и кой да изнася газ...и на каква цена, все пак тя е председател на ОПЕК

8

Анонимен

преди 2 години

Умен човек не като ограничените европейци дето слушат глупостите на САЩ и Великобритания.

7

Възраждане на СССР

преди 2 години

Опа.. ква стана тя? Нали имаше много алтернативи на Руския нефт и газ?? Айде купувайте Руски рубли докато са евтини. Че ще трябват много рубли за в бъдеще

6

Анонимен

преди 2 години

Чак сега публикувате материал по темата. Една седмица след посещения на високо равнище. изтече срокът на годност на материала и можете да го вемете безплатно, така ли?

5

Ангел

преди 2 години

Щом Петро човеците говорят това значи ситуацията за ЕС е наистина плачевна

4

Анонимен

преди 2 години

Айдеее и тоя стана капитан Копейки. :-)

3

Анонимен

преди 2 години

Завивай се с 4apшaфa, бе! Кво си се разпищолил?

2

ИЗРОДА БАЙДЪН

преди 2 години

Вчера Байдън е имал 4 часов тел. разговор с президента на Азърбайджан в който му е заповядал Азърбайджан да нападне Руската автономна област Нагорни Карабах обещавайки му пари и че Русия няма да си защити провинцията предвид войната в Украйна.Ако това се случи на всички ще е ясно кой подклажда войните !!!

1

Натовеца

преди 2 години

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ осъзнавате ли на какво се насадихме ,споко скоро ще осъзнете всички дори и скачащите в полза на украину ще се псувате за глупостта си !хахахахахах !