133

Любен Пандев

преди 2 години

Е. Като не можете да доставите газ, ще минем на водород и на ток. Тогава шейховете ще се върнат обратно на камилите.

132

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че никой не може. Никой не е правил сонди и планове да добива излишни количества газ в такива размери понеже пазара беше разделен. Русия продава на ЕС, Катар продава на Турция и близкия изток итн. Ако искаме от Катар изведнъж да почне да изнаса 150 МИЛИАРДА куб.м. газ няма как да стане. Ще им трябват години да увеличат производството и да построят тръбопроводи за да може тоя газ да се продава в ЕС. Това не е битак дето газа да седи на сергия, количествата се договарят години напред!

131

Гарга рошава

преди 2 години

Искам я тая фон де Лайен .... ше и дам мотиката и да почва!!!

130

Бочо

преди 2 години

А вие какво очаквахте?Че те арабите винаги са подкрепяли Русия. А дубрутру...

129

Иво

преди 2 години

До А бе хора мислете..., шистов газ в Добруджа ли? Да отровят най-голямото сладководно тяло в България, за да ни накарат и водата да си купуваме прескъпо? Че малко находища има по цял свят, и половината е така се съсипват по политически и никакви други причини. Земята има в момента ресурси, разработени за стотици години напред, но политиците спират и унищожават всичко! Помисли!!! Пази България!!! Тя е много важна страна в световен мащаб!!!

128

А бе хора мислете...

преди 2 години

Истината е, че при нас можеха лесно, повсеместно и с евро пари да се развият много, различни и разнообразни зелени енергийни проекти. Но енергийната мафия не позволи в България, обикновените българи да получат трохички от баницата, да ползват собствения си зелен енергиен потенциал, да плащат минимума за еленергия. Как ще ни скубят мръсните га'дове и как ще печелят на наш гръб, как няма да ни държат в зависимост и на студено?!? Господ десеторно да им даде!

127

Анонимен

преди 2 години

Еуропата като помръзне на студа, като затвори газовите си ко/генератори и бизнеса плаща тройни цени за енергоносители ще и светне, кон боб яде ли. САЩ ще са доволни от пробутването на собствените си горива на двойни и повече цени за да е конкурентна Европа и балъците в нея. Псевдо пазар, псевдо демокрация, псевдо загриженост, лицемерие на всички нива в САЩ и ЕС, жалка картинка!

126

nimportequi

преди 2 години

То руския газ пък да не е неизчерпаем? Още преди 10 г имаше статия че е на привършване в тези количества които сега добива. Най вероятно за това е и войната. Русия без газ е гола вода.

125

Анонимен

преди 2 години

След Суадитска Арабия, сега и Катар заявява, че няма да полага не гейсъюза! Венецуела и тя не иска, Иран праща ракети по УСА консулство вместо нефт... Русия, само, още не е врътнала кранчето, но сигурно и това ще стане! Абе, към края на годината, ако педитата от ЕС (не говоря за народите) не се вземат в ръце, ще трябва по телеграфа да искат помощ или със пеши пратеници...

124

Ха

преди 2 години

Лъжлива новина от ТАСС, но друго е. интересно.... сайта днес. бг. за кой работи?Не за първи път разпространява руски хибридки.

123

Муахаха

преди 2 години

До гз - а заредената батерия на руснаците и арабите като се изтощи, ко праим!?! Да седим сега и да им приемаме шантажа, пък после всички на тъмно!?! Баси логиката

122

До 134

преди 2 години

Ти за слънце, вятър и вълни чувал ли си съветско ***!?! Как Испания вече има над 50% от енергийния баланс от възобновяеми източници! До сега всичко това се бавеше от лобитата на *** и тия забуленете, но като почнеш да претискаш някой твърде много с изкопаемите си горива, само го стимулираш да намери алтернатива!Ще има криза, ще има високи цени но след това тия ще се молят някой да им купи барелчетата!!!!

121

Житар

преди 2 години

От зелена енергия тор не мога да произведа. Мога от газ /метан, въглеводород/. От зелена енергия няма как да ви произведа жито. И слънчоглед. И царевица. И мляко и месо. Яжте си зелената енергия!

120

гз

преди 2 години

каква зелена енергия. колко да е зелена като първо трябва да произведа нещо, което да произведе друго зелено нещо, бе направо кафява работа. Газа и петрола са батерии, които са вече заредени. Вие ще правите първо батерии, после ще ги зареждате. Умно

119

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам май ЕС ще си остане само със санкцийте ха-ха-ха-ха искючителни м'алоумници

118

kk

преди 2 години

До Ira Как какъв бе, харвардски ум, с двуцифрено IQ около 30-40.

117

един

преди 2 години

До Хайде, хайде Ами могат и планират. Имат ли ресурси - имат и ги продават както си искат. А ние си подарихме златото и цветните метали на канадците за нищо. И в зелената сделка се включихме ей така, на гол корем чифте пищови.

116

Някой

преди 2 години

В Сибир , според последни проучвания има залежи на редки метали,минерали и природни изкопаеми за 135 трилиона долара!Как е!?Не я мислете Русия,Ами ние в нашата укаяна родина какво ще правим!

115

Супа

преди 2 години

Усещате ли как Западът леко започва да дyха супата?

114

Някой

преди 2 години

Европейците ще се хванат за пръстите на краката,заради американските бок...и!