8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Така е. Западът 20г. си затваряше очите за тоталното фашизиране на Русия и продължаваше да се мъчи да я интегрира купувайки нефт и газ. Дори, когато Путин публично призна колко се възхищава от Химлер, който знаел как да постигне целите си. Дори и сега зелените им глави бавно узряват. Ще узреят, разбира се, но по трудния начин. Проблемът е при нас - какво да правим с българските путлеро-фашисти?

7

Анонимен

преди 2 години

Корумпето много дължи на Украйна.

6

Анонимен

преди 2 години

а българия може ли да посочи на картата?

5

ООН

преди 2 години

Сега се чудят къде и как да пуснат биологичното оръжие.

4

Анонимен

преди 2 години

Той дали е разбрал кой кой е?

3

Анонимен

преди 2 години

Нямаше и да има война ако не беше сина на Байдън.През 2014 г. е започнал работа в голяма компания в Украйна, която доставя газ .Това не е случайно.Точно всичко започва 2014-та.Той е финансирал Азов като целта е била да провокират Русия да нападне Украйна и да изкарат Украйна жертва.Плащали са и солидни пари на журналисти да публикуват статии, които да провокират войната.Целта на цялата постановка,която е била планирана дълго е да се мине от руски газ на украински и Хънтър Байдън да печели.

2

Анонимен

преди 2 години

Причините за войната са много - Запада си затваряше очите за настъпващия фашизъм и геноцида в Украйна за убийството на хора в Одеса и Донбас и т.н., защото използваше Украйна против Русия и ето резултатите....

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

не на войната да на МИРЪТ