245

факт

преди 2 години

този американски служител ли е

244

Mopcku_

преди 2 години

Не е случайно, че ГЕРБ и Русия едновременно атакуват българското правителство, независимо че герб уж изповядват друга култура. Ако се вгледате внимателно всъщност герб са изключително послушни и към русия и към щатите и към турция. Не безплатно разбира се, взели са си дела корупция

243

Европееца

преди 2 години

Радвайте се че сме член на НАТО и ЕС. Защото иначе бе твърде вероятно Русия да ни окупира за втори път. Както го направи през 1944 г като ни окупира със войските си руската армия. Само болен мозък заразен с вируса Русия би плюл по НАТО. Които е единствения гарант за нашата национална сигурност и нашите суверинитет и териториална цялост. Само партии от лабораторията на руския институт като Бсп, Дс и Възраждане могат да са против българските национални интереси и националната ни сигурност работейк

242

ПрС

преди 2 години

Тулупа си измива ръцете с Киро.Киро да оправя золумите на банкянския ид....

241

страшно

преди 2 години

Безкрайно съжалявам ,че гласувх за този!Дано по скоро си отиде.Грам не направи нещо за обикновените хора.Интересува го само украинците,ЕС,Нато..е потънем здраво заради червивата му уста,липсата на дипломатичност и слугинажа.

240

Някой си

преди 2 години

До анонимен 250:Той просто Киро горкия много умен,Харвард май не му повлиял на манталетета.Страхотен речник и колко грешки,ама Баце ти е виновен.Каза,Рече,еее,меее

239

Анонимен

преди 2 години

Коменистът рече Дръжте комуниста

238

Анонимен

преди 2 години

Радев - импийчмънт!

237

Аз

преди 2 години

Просто Киро е п ост, но пък ГЕРБ са ОПГ и върхушката им е за затвора. Така че, мислете за коя партия ще гласувате на следващите избори.

236

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха , за пореден път лъсна топлата връзка ГЕрП - СССр ! Само Атака още се правят на ощипани ! А бичето Тома да посвети поредната си словесна noлюцuя на тази топла връзка ...

235

Анонимен

преди 2 години

Тоя Киро се оказа голямо *** и пълно разочарование! Толкова глупости направи за толкова малко време, ходи по чужбина, държи се недостойно, продава националния интерес за селфита с тоя и оня бюрократ... позор!

234

Анонимен

преди 2 години

,,Операzията,, в Украйна доведе до премахване на тумора Руско газово влияние и метастазите му.

233

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Борисов с всичките си недостатъци е много нива над мошениците Петков и Василев, бездушни американски лакеи, без мисъл за държава и народ! Херо Мустава провежда политиката на САЩ и го прави отлично! Главният виновник е Радев, сериозно подпомаган от ИТН и ДБ! На неговата съвест да тежат греховете на двете служебни правителства и поразиите ПП.

232

Анонимен

преди 2 години

,,Не убивай вестоносеца,,. Киро просто разкри схемата. ГЕРБ(к) са обслужвали руски интереси. Не че Нинова не го прави сега.

231

Анонимен

преди 2 години

Тоя про100 Митов Русия ли zащитава сега?

230

Народеее!!!!&#85

преди 2 години

То бива бива такава простотия,но толкова голяма не сме имали!Да ви е честит *** на всички които го подкрепяте!Глад и студ това ни чака!

229

Анонимен

преди 2 години

*** потъва. Даже про100 Киро изглежда гигант край Жужо.

228

Анонимен

преди 2 години

"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ"!Като чета коментарите, виждам, че това е истина! Простакът/простаците/ си искат *** да ги управлява! Не може учени и умни хора да са начело!Колкото до газта ибез нея ще минем! Важното е путлерова/фашистка/Русия да спре да съществува в този си вид!

227

Психар

преди 2 години

Петков е психически неустойчив! Кой друг бяга ухилен покрай шефовете в ЕС за да си прави селфита?

226

ТЪРЧИ ЛЪЖИ

преди 2 години

В наше село на такива като просто Киро им казваме ТЪРЧИ ЛЪЖИ! Говореше за някакъв завод за автомобили, за получаване на ток от вятър (къде го???), от минералните извори, но те не са с висока температура...Изобщо - високо платен наглец!