23

Христо Велчев

преди 2 години

До бгАз мисля че е от великобългарската дума ***,която великите българи изписват ,откъдето минат,хахаха

22

бг

преди 2 години

До Анонименне забравяйте че Сърбия ни нападна през 1986г.

21

бг

преди 2 години

Курт е старобългарска дума , която означава вълк.В Косова още от 14 век е имало българско население , остатък от него вероятно и този най-веротно албано-българин с фамилия Курти , което значи Вълчев.

20

Анонимен

преди 2 години

18 Искаш да кажеш, заради войната на Путин Украйна, страдаме всички.

19

Анонимен

преди 2 години

Сърбите само имитират , че ще нападнат Косово. Сами никога не участват във война. Сега са от всички страни е НАТО и ЕС. Само Хърватите могат да ги спрат

18

Иван Иванов

преди 2 години

И да добавя - в някои държави, рускоезичните украинци и руснаците въобще не приемат войната като война между два народа, а като конфликт между режима на Путин и Украйна. Утре той ще си отиде.Не ме разбирайте погрешно, военната операция на Русия не ми харесва. Заради нея страдаме всички, въпреки, че не сме руснаци или украинци - плащаме по-скъпи горива, а инфлацията е тласкана нагоре с брутални темпове. Не смятам обаче, че заради това трябва да въздигаме украинците в привилегирована каста.

17

Иван Иванов

преди 2 години

Не знам защо някои месят Русия, но разрушенията са в Украйна, не в Москва. Освен това, реалната война срещу силен съперник помага да се добие представа какво и как да се промени, за да бъде армията способна на необходимите действия. Доколкото ми стана ясно, унищожената инфраструктура в украинските земи е за над $190 млрд., а населението навън е милиони... Да, в този момент руснаци и украинци се подозират и мразят, но в един бъдещ ден, да кажем след 10 години, връзките ще бъдат продължени.

16

Сата НАТО

преди 2 години

Председателка на Основния съд се среща с премиер на държава, с която Косово има екзистенциален спор... Това е нелоялност пар екселанс. Шта ти е од српски идиотизам, брате!

15

Анонимен

преди 2 години

Руските шоколади - най-добрите школади в света (ако ги намерите). Руските болни - най-здравите болни. Руската армия - най-могъщата армия в света (вече 30 дена "оперира" блицкрийг в Украйна). Руският вожд - най-смелият вожд в света ( в бункера). Руската флота - най-модерната флота в света ("Орск" - да се чете "ор_к" гореше вчера до Бердянск). И пак да се върнем на шоколадите - руските са най.

14

Още по-гадняр

преди 2 години

До Гадняр....шоколадите са отврат, както всичко окраинско!

13

Гадняр

преди 2 години

Порошенко може да е ***, но шоколадите му са качествени и на добра цена. Но ако някой предпочита шоколадовите изделия на нашенските мутри, да му е сладко!

12

Bayraktar air

преди 2 години

Сърбите мътят пак водата на Балканите. С Косово не знам, но с Босна ще стъпят много накриво. Там освен байрактари, ще ги бъхти самия аскер на терен. А той където влезе, не бърза да си тръгва. Ще им се случи нещо като на арменците в Карабах. Бъркат годините с 90-те. Нито армията им е армия, а Турция е близо за разлика от россия.

11

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица четох в сръбските медии и статии че ако Косово реши да влезе в НАТО ще има последствия от страна на сърбите! Тук тази новина не се публикува

10

Не купувайте сладки,

преди 2 години

бонбони и сладкарски изделия на украинската фирма Roshen, тя е създадена от свинятта Порошенко ( справедливо наричан Потрошенко). Та Roshen е от Порошенко >>(Po)Roshen(ko)

9

Анонимен

преди 2 години

До 2. В продължение на много години. Косово бе забравено за инвестиции от сърбите . Те извличаха само суровините от мините на гърба на местните. Нещо като нашето съветско - руско ГОРУБСО. в кърджалийско ли беше. Сега А. Курти сключи договор с фирма за слънчеви панели и така е независим от Сърбия. Американските инвестиции не се харесват на Вучич. Това е проблема та Л. Степанович отишла да търси подкрепа в Белград.

8

баба мара

преди 2 години

сащ готви следващия удар след украина сега на ред е косово в албания открихапреди дни някакъв военен център те мирни не могат да стоят трябва да се гърмии да се мре дано хората в косово не им се вържат на въдицата да не правят провокациипомежду си защото те ще страдат а не янките на 20 000 км

7

Анонимен

преди 2 години

Има Видов ден - това е. Интересно е, че това е голям празник в Сърбия. Сърболята от всичките ни съседи бяха с крадливи на територии. Получи им се с Югославия, където от Белград мачкаха и хървати, и словенци, и черногорци. За да им угоди, чичко Сталин даже им изобрети нова "нация" - т.нар. древни македонци (с недостатък, че говорят на български и им се губи историята между IV в. пр. Хр. и 1944 г., да чопват българската). От 1992 г. сърбите си сърбат попарата, мразени от всичките си съседи.

6

Войната идва и на

преди 2 години

Балканите, захлопа на вратите на Сърбия, Сръбско Косово, Албания.. Утре - на кого?

5

Анонимен

преди 2 години

Гомор се опитва да активира всички инсталирани *** на Балканите. В опит да дестабилизира региона. Никой не трябва да се връзва. Очевидно е.

4

Край

преди 2 години

Да си сърбин в Косове е мъченичество и героизъм.Косоварите ще се пробват да се възползват от проблемите на Русия да притиснат Сърбия с американците.