19

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да е престъпник, само не и Борисов! (българско конституционно право)

18

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете и коментирате истеричната акция на спец.прокуратурата по изземване на документите по имотната измама на каскетшата. Чакате трроловете да получат опорките ли :)

17

3737

преди 2 години

Да вземем да намерим някой айгър за тази стара мома стига е говорила глупости. Женицата си има нужди.

16

Анонимен

преди 2 години

Как ли, ще се чувства тлъстата пихтия на пейка 24 маса? Също и ако нахлуят по казус отпреди 2 години с мотив "неотложност", без прокурорска и съдийска заповед, на основание, на данни от Гуглгъл, измислици на обвиняемия по това дело, който е страна по него и се бори да се спаси. Като обвинява обвинители. На който премиерът Киро ментата, излъгал в декларацията за гражданство, му е адвокат, свидетел, който свидетелства в негова полза, това, което хората говорели. Да си хвърли дипломата в кофата за

15

Анонимен

преди 2 години

Кисельова не е еталон за компетентен магистрат, защото е пристрастна и защитава всички, свързани с комунистите от БСП, по навик. Тя току що утвърди нав правен субект, "извършил престъпление по принуда".Но не казва нищо, как Божков черепа е забогатял и дали не е плащал проценти от печалбата си, на своите създатели и покровители, още от 80-те на миналия век, комунистите от ЦКП/ДС, БСП.

14

извод

преди 2 години

Всичко се прави с една цел : ДА БЪДЕ АТАКУВАНА ПРОКУРАТУРАТА И ПО ТОЧНО ГЕШЕВ.

13

Анонимен

преди 2 години

Що не може ли да подаде сигнал към европейски прокурор,що трябва да е описано в предсъединетелните договори по главите разглеждани,подписани спрямо точките в сравнение вписани,че тамошния прокурор той сам може да сезира гл.прокурор за взимане отношение и назначаване проверка по необходимия ред,но вече заведено на отчет сведено за разглеждане от по нисша инстанция първичната където случая е възникнал до местния гл.прокурор,област,окръг,и следователи,но как за туй получи санкции,че даже Магнитски.

12

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата, начело с Иван Гешев, изпадна в паника. В ГДБОП е постъпило запитване от Специализираната прокуратура дали се извършва проверка по сигнал на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, касаещи извършени престъпления от страна на главния прокурор и жената до него Детелина Ханчева. Касае се за престъпление против правосъдието и корупционни действия относно недвижим имот в София, Зона Б-17..Подчинените на Гешев са настояли, ако се извършва такава проверка, всички материали незабавно да се изпратят в Специализираната прокуратура. Въпросното писмо е с дата 5 януари 2022 година.

11

Анонимен

преди 2 години

В някоя друга държава,тия тримата одавна щяха да гният в затвора.Но последната по всичко в ЕС държава страх е сковал магистратите и не смеят да се опълчат на една мутра,защото знаят,че от нея всичко може да се очаква.

10

Аз промяната

преди 2 години

12 клозета милиционер от татово време следовател пенсионер щял да раздава правосъдие назначен даже не избран с венецуелските машини манипулирани щял да прави Подмяна Българио дотам ли стигна БКП да раздават правосъдие ОставкаОставка Оставка

9

Анонимен

преди 2 години

По един или друг начин тия ще изгният в кауша! Няма да забравим, няма да простим!

8

Ъъъъъъ

преди 2 години

Най обикновена изгъ-зица.

7

Сатир

преди 2 години

Доц. Киселова уточни, че при арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов е нямало репресия по никакъв начин. Дамаджанатаги е поканил на чай, но забравил къде е и им предложил пейки!? Ами така е, като не е намерил и в къщите им! То се оказа, че и нищо друго не е намерил, даже и оригиналите на заповедите за арест? Въпростата доценка май е от обслужващия персонал.

6

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците от ОПГ Гроб няма да завършат жалките си животи в леглата си!

5

Анонимен

преди 2 години

Закъсняла операция,позволила на крадците да унищожат уликите.

4

Taню

преди 2 години

Не, просто началото на един обществен процес на декомунизация и лустрация на лица, извършили невъобразима плеяда от престъпления. От друга страна - начало на процес, чисто юридически такъв...

3

Нито едното

преди 2 години

Просто. Поредната издънка на Продължавайте Пеша ! Те сами ще се изчегъртат, тяхната любима дума.

2

Анонимен

преди 2 години

1, каква случайно! оня ден един друг емигрант от Дубай каза същото!

1

Анонимен

преди 2 години

Оня ден един емигрант от острова каза ако осъдят мутрата се връщам в България значи нещо се е променило защото до сега 30 години грабеж