42

ни сме гагаузи саму

преди 2 години

Явно никой от коментаторите не е живял във Варна и не познава добре града. Тук е сбирщайн и има всякакви-българи, турци, роми, арменци, араби, руски пенсионери, украйнци, китайци, разни студенти от къде ли не, напоследък много индийци и даже германци...Тези хора ядат, живеят някъде, обличат се и т.н. Въпреки че има само няколко по-големи заводи, както забелязвате градът още не е фалирал. Това означава, че минават много финансови потоци и затова все нещо се купува/продава. Средният човек го ****

41

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам много от мода и помагайки на украйнка ,дъщеря ми каза , че шапката й струвала 200 лева ,а моята беше от 10 лева !Без коментар !

40

5KOV

преди 2 години

До кога само гагаузите ще лапат.... искаме и в Бургас да лапаме ....

39

Анонимен

преди 2 години

Напълни се с украинци и в София, но досега украинска реч не чух.

38

Въобще да не

преди 2 години

От петдесет и няколко хиляди пребибаващи в България украинци само 2200 до оня ден бяха заявили бежански статут. Останалите са чисто и просто туристи,които се готвят да продължат туристическия тур към Запада. След някой месец хотелиерите и къщите за гости въобще да не ми рИвът,че украинците им потрошили инвентара и им оставили сметки за ток,парно и вода.

37

Напомняне

преди 2 години

Въобще не са бедни повечето от емигрантите, погледнете какви коли карат само ! Защо има толкова много мъже сред тях, нали е мобилизация? Изглежда , че на повечето не им пречи, къде ще живеят, важното е да не участват във войната, започната от надрусаният зелен .

36

Хихихи

преди 2 години

Вдигнали били наемите и се кефят, а после като намерят жилището си изтърбушено и неплатени сметки, ще се разпищят и нищо чудно да поискат помощи от държавата.От цялата "далавера" страда обикновеният българин, щото и той ще е с повишен наем.

35

до 31

преди 2 години

щото имат претенции, явно не познаваш хохла

34

Анонимен

преди 2 години

До Всичките които, каскете, я кажи според теб, допреди 1989 г. как запада се справяше без великите ресурси на Блатото? Да ти кажа ли аз? - Ами просто прекрасно, соц. кочччините си бяха пълна мизерия, докато Запада бише в най-хубавите си години. Без "мигранти" и касскети, които хвалят Пууутаран и Масква, но не си и помислят да ходят в комунистическия рай, вместо това пращат бягат в лошия Запад.

33

Анонимен

преди 2 години

Румънците бяха намерили в джипа на един такъв многострадален 1.6 млн $ и 350 бил ? кеш. И чанта със златни накити.

32

Анонимен

преди 2 години

А бе тия като ги гледам ме са чак толкова бедни, колкото ни ги представят продажните медии.

31

Анонимен

преди 2 години

Някой от тези пристигат с куфари с пари.

30

Всичките които

преди 2 години

Горко ни с тези лидери !Всичките които се пънете и пенявите срещу лошата русия и путин следващата зима ще плащате десеторни сметки за ток и газ. Инфлацията ще стигне 50% процента, а олио ще гледате само по филмите. Толкова сте наивни и мислите че европа има бъдеще без енергията, суровините и ресурсите на русия. Безмозъчни и плиткоумни.

29

Анонимен

преди 2 години

Е стига сте мрънкали оревяхте орталъкя бе ,позирате си със тях използвате ги за 40 лв после ги изхвърляте като кучета на улицата м..*** не ги приемате и толкоз защо в съседните държаве на Украйна ги държат в паланки а пък ганювите щото много са богати в хотели ги настаняват

28

aa1830

преди 2 години

Тези, които си купуват жилища и карат джипове са тези с пари. А те не са мнозинството, разбира се. Отделно по-добре е да имат пари, квалификация, семейства отколкото лекари и инженери от Афганистан на по 18 години. И трето - за да купуват някой българи продават, съответно имат изгода. Аре стига с тоя хейт и вечно недоволство. Тези хора до преди месец не са си и представяли, че живота им ще продължи на ново място.

27

Анонимен

преди 2 години

За сирийците се опитваха да прилагат принципа където са влезли там да остават- Дъблински споразумения. А за украинците настана бой и всички ги дърпат и искат. Сега България е временна спирка дасе осеферят малко, да похарчим залудо едни пари и после веднага до месец заминават в Германия... Трябва да искаме издръжката на заминалите в Германия да ни я плати Брюксел. Да си плащат за двойните стандарти.

26

Анонимен

преди 2 години

"Бежанците" от украйна да се махат в холандия, сащ и англия, които разпалваха войната. Никой българин не иска украинци! Единствено тези които говорят български са добре дошли и трябва да им се даде право да останат... ако сами пожелаят.

25

Анонимен

преди 2 години

Това, че наемите се повишават не говори за подкрепа към бежанците. Бизнеса реагира пазарно. Както винаги стремежа е максимална печалба.

24

Анонимен

преди 2 години

Ще ви донесат просперитет ама в гащите само.

23

Анонимен

преди 2 години

какъв епроцента от бг народ на ит специалистите 0,0001 пр като са толкова можещи go to amerika