132

Анонимен

преди 2 години

Затова запада не се опитва да спечели мнението на обикновените руснаци безсмислено усилие , правилния курс е да спечели олигархията и чрез тях да манипулира обикновените руснаци , номера мина успешно в България защо да не мине в Русия.

131

Единственото неще

преди 2 години

което може да сплоти руския народ е публичното обесване на кървавото Джудже на червения площад.

130

Чистач

преди 2 години

Ами сплотявайте се де,защото това сплотяване много ще ви е необходимо,особено когато останете сами :)))

129

не е това проблема

преди 2 години

До Тошо, точно от достоевски и толстой знам че това което става ще стане даже и по-зле

128

лъжете се

преди 2 години

познавам руснаци много от много време ако им настъпищ джоба става опасно, да видим дали ще се примирят с връщането на съветския си начин на живот

127

Хаха

преди 2 години

Даа бе...., само че Москва не вярва на Медведевски сълзи !

126

Тошо

преди 2 години

Добре,може и да си прав, но защо бе човек така мислиш и ..действаш, кому е нужно с юмрук да решаваш проблемите, а не с подадена ръка, това не го ли научи ...Русия е на 1000 г. държава, ами седни прочети Достоевски,Толстой и т.н научи нещичко....!Ако не знаеш как, *** си легни някъде в горската дъбрава и си дремни, и нека някой който знае как да управлява тая прекрасна страна!

125

Мая

преди 2 години

Сега като няма ножчета за бръснене ,ще се сплотят много! Джуджето е кьосе и хич не го интересува но пудела Кадиров ще е доволен- народа му ще брадяса напълно( и жените тоже)!

124

рубашка

преди 2 години

До 122. Ами да си се сплотяват и да си стоят на страната на диктатора. Вървят към една голяма Северна Корея. Да си се самозадоволяват както искат, само да не закачат другите.

123

европеец

преди 2 години

Този е най-големият глу.пак в Кремъл. Адски нагъл и превъртял психо. "западът не разбирал руснаците". Въобще и не искаме дави разбираме,диваци, защото вие живеете в средновековието

122

Кико

преди 2 години

Малките мъже са пакостници на дявола! Малкия мъж с голямата глава и онзи малкия но с голямата маса ще врът в АДА!

121

Анонимен

преди 2 години

Ми добре. Нека го сплотят.

120

Анонимен

преди 2 години

Самолетите и влаковете, които все още пътуват извън Империята на Злото са препълнени с руснаци, които нещо не щят да се "сплотяват". Опа, забравих, според един от другите терористи в Кремъл, те не се са истински руснаци, а предатели, че не искат да споделят тероростичните "ценности" на сатрапите в Кремъл и резултата от тяхното "сплотяване". По една случайност, това са и всъщност най-работоспособните и кадърни хора в Русия. Те сега отиват другаде.

119

Анонимен

преди 2 години

Дали. Ситият на гладния не вярва, е казал мъдрият български народ. Другарят Мадведев сигурно има 100 костюма Армани, 200 вратовръзки, 200 чифта *** Келвин Клайн, 100 чифта италиански ръчно изработени обувки, каси с Дом Периньон, каси с Макалън, фризери с гъши дроб и Блек ангъс, черно хайверче, червено хайверче..., докато руските тьотки се бият за захар.

118

Анонимен

преди 2 години

Руснаците трябва да са луди да мината на страната на тия, които им нанасят вредите. Подобни *** вече се изнесоха от Русия колкото имаше, никой няма да тръгне да сваля свестен и силен истински лидер заради това което запада причинява на Русия.

117

Анонимен

преди 2 години

Дали?

116

Алекс

преди 2 години

Сплотени бедняци.

115

Анонимен

преди 2 години

да

114

Анонимен

преди 2 години

"различните въоръжени кампании ... само сплотяват хората, консолидират хората, а не ги разделят." За това ли започнахте тази война, за да мобилизирате населението си срещу външен враг?

113

Анонимен

преди 2 години

Ами като остане гладен народа, малко трудно ще се сплоти...