21

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента Китай да покаже че е велика страна и да наложи санкции на Запада за дето предоставя оръжия и така подкрепя войната.

20

Анонимен

преди 2 години

Запада се опитва да наставлява най древната цивилизация. Нелепо е.

19

Анонимен

преди 2 години

До ББ .Престъпленията на Хитлер днес са забравени и Федералната република е уважавана и предпочитана дестинация.

18

ББ

преди 2 години

До Спиране на бизнесати си размърдай лоясалият мозък...имаш стоки ама ако куповачите ти наложат санкции,изтегли пройзводствата си,спрат ти достъпа до технологии...като путин...ще убиеш някое и друго дете,това е нелепо,това е глупаво,живеем в общ дом...днес едно украйнско дете сподели как руските окупатори го обстрелвали...кога ще им прости,кога ще забрави?никога!китай върви по наклонената...Света ни не е китай или путин...така заблуждаваха и хитлер...обслужващи го...гьобелс не е герой..Историят

17

баба мара

преди 2 години

китаи да започва да налага санкции на сащ докато не спрат с продажбата наоръжие за украина няма друг начин да се вразумят това са убии-ци по генезисте с добро не разбират като начало демен-цията в клиника докато не е направилнякоя беля

16

Спиране на бизнеса

преди 2 години

Запада е зависим от Китай. Който ме опонира - да си дигне лоясалия *** до най-близкия магазин и да види колко стоки не са китайски ! Ще се откажем от тях ли? Вие тука в БГ - 4 млн купуващи сте капка. Ама ония зад океана без китайска стока за седмица и ще одерат жив ония Некромант. Едните били *** от Мордор, хаха. Другия белия дето е на преклонна възраст е Некроманта.

15

Анонимен

преди 2 години

Па точно като теб мислят брат..

14

Чуйте китаеца !

преди 2 години

"първопричината за украинската криза" - къде са драскачите *** на НАТО и ЕС? Китай почва да им писва от "мира" на запада! Щатите отиват на зле, това е мое мнение. Може би и на Си и компания?

13

Анонимен

преди 2 години

Байдън е неадекватен,бърка изхода и украинците с иракчани.Зеленски един път иска мир,после веднага оръжие и това в един ден.Бойко като го пуснаха от ареста си беше като пиян и викаше как като го прибрали нямало пиене,т.е. в ракиено време било.Путин пък в бункер и само уволнява.Цял свят праща оръжия в Украйна да се бият.Нещо не е както трябва.

12

Анонимен

преди 2 години

Да предположим,че някоя разновидност на ковид удря много в мозъка или някоя от ваксините.Аз пиша за мир,а палец надолу ми слагат.А ако тези,които са на ръководни позиции са се разболяли?Ни Зеленски,ни Путин,ни Байдън,ни Кирил Петков,ни Бойко Борисов и т.н. ми се виждат нормални.Ако аз се нуждая от преглед за това,че искам там да спре всичко ми кажете да ходя на лекар.Скрийн даже ще си направя и веднага отивам.Всички управляващи според мен трябва да минат психо тест.

11

Анонимен

преди 2 години

Като гледам форума тук сигурни ли сте,че няма някой нов вирус,който да удря в мозъка?Всички,които говорят за продължаване на войната,за даване на оръжия и победи ми се струват болни.Няма значение кой ще спечели,защото губи цялото човечество.Трябва да се постигне компромис,а не победа!

10

Анонимен

преди 2 години

Китайците единствено проявиха мъдрост.Браво!

9

Анонимен

преди 2 години

Късно е вече да призовавате. Вие избрахте страната на позора.

8

Анонимен

преди 2 години

Американски " петрол" в Европа автомобилите ни,никога не са горили! И от както се помним,са се движили само с Руски!!!-:))) Без Русия сме живи загинали Европеецо пишман!-:(( Защо скачаш срещу собственото си обезглавяване всякак?Хляб купуваш от магазина всеки ден! И ако го няма примерно какво правиш?-:((( Ще ти кажа! Нищо! Просто ще гласуваш! В случая,ще ходиш пеш! И си го заслужаваш!-:))))

7

Анонимен

преди 2 години

Войната на Путин е лично негова фикс идея да възстанови СССР... Няма, как да се разберат с НАТО и САЩ... Абсурдно е даже. Путин вече е жив труп и е въпрос на време да бъде приключен. Цял свят няма да се съобразява с този пcиxoпат..

6

Хахаха до 6

преди 2 години

Щом ги разбираш нещата и си живял в Китай, значи няма да споря. Благодарение на интензивната търговия на Китай със западните държави в последните 20 години, успя да извади 300 милиона китайци от бедност. Хората в Китай са като всички хора по света, искат да живеят по-добре. Не знам ти какво караш, но Китай е на първо място по електромобили и скоро забранява автомобили на бензин и дизел. Те се сравнявай с мен, работил съм на 4 континента, учил съм на 2, кола не карам, имам си шофьор.

5

Анонимен

преди 2 години

Китай е зависима от САЩ, от там печели долари, там им е пазара :)) Ако некой си мисли, че Китай ще си зареже бизнеса в името на бедните руснаци, значи не е нормален :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Тия накрая ще го надънят на наивните руснаци, ха ха

3

Хахаха

преди 2 години

90% от външната търговия на Китай е със САЩ, ЕС, Канада, Япония, Южна Корея, Сингапур и Австралия. Ако иска да загуби 90% от пазарите си, са свободни да поддържат Русия. Съмнявам се, че няма да искат да правят бизнес и да продължат да забогатяват, а китайчетата да се върнат на книжни пари и да се качат отново на колелата.

2

Анонимен

преди 2 години

Ееее, най-сетне някой да каже нещо умно, че не трябва да се подклажда войната, а да се водят преговори. НАТО, като домъкне бойни глави в бившите соц. страни и като иска да даде оръжие на Украйна, всъщност задълбочава войната. Трябват преговори за мир, а не оръжие.