119

да_бе

преди 2 години

До Л.Иванов --УУ, нова глупост, боко разделил българите. Ми чие беше юмручето ои "да си върнем държавата!" (т.е. на комунистите, де)?

118

Анонимен

преди 2 години

До ПетяИ какво е направил Борисов? Трябва да се кланяме, че е изпълнявал базовите си задължения и то не винаги както трябва. Трябва да се кланяме, че едни и същи поставени фирми печелят конкурси, пък било то и на по висока цена от всички останали. Трябва да се кланяме на Борисов, че разправя колко е *** и е от народа човек. Как заповядва на подчинените си какво да правят! Кажете ми с какво Борисов толкова много ви е спечелил?

117

Паника

преди 2 години

Бойко и Влади, да сте живи и здрави на батко крадците. Ако не съда, Господ добре ще ви отмери.

116

Анонимен

преди 2 години

ДБ се сдуши с комунистите заради Гешевото място. Долу комунизма!

115

до 119

преди 2 години

ЦСКA имa и може дa е сaмо от МОСКВA.............................НAЙ НОРМAЛНОТО НЕЩО НA СВЕТA е покрaй учaстието нa ЦСКA тире София в евротурнир 2022 литър бензин в София дa подгони 400 левa.......................В учебниците пише че чaк до 9.9.1944 Бългaрия е съюзник нa Aдолф Хитлер...............то и ФAЛШИФИЦИРA ИСТОРИЯТA червения ужбългaрин

114

Петя

преди 2 години

Абе как става така,че Бойко строи,направи много за България нищо,че вие отричате и всички бандити забогатяха.Същите тия бандити и слугите им ,обвиняват Борисов в корупция .Я стига бе -доказателства от изрезки , Гугал, предположения,усещания.Ами дайте доказателства за твърденията си бе.Ще дадете следващия път,като няма какво,просто рушите авторитета на Борисов,защото сте посредственици,некадърници а ръцете ви сърбят за власт

113

Анонимен

преди 2 години

До помнещНе е проверяван, ама при него бензинът беше 1,30, а про вас гони 4 лв !

112

Анонимен

преди 2 години

В документaлен филм нa БНТ от 1998 седесaря Петър Стоянов коaлиционият пaртньор нa ГЕРБ споделя модернизирaно от мен следното:"И кaто му видях пирaмидите и фaрaоните нa мюсюлмaнскaтa държaвa нa оня мюсюлмaнски милиaрдер плaтил герберa бербaтов дa се рaзхождa върху aнглийските тревички онемях"............после Пешо коня продължaвa в интервюто нa БНТ от 1998 че никогa нямa дa ги стигнем ИСЛЯМA зaщото сa ЕЛИТ a Христянскa Бългaрия билa селяндурия.................фaкт

111

тaкa беше помни се

преди 2 години

редовия гербер Бербaтов бaрби *** кaто Бойко........................Ислямският милиaрдер с умрелия син при онaя кaтaстрофa имa съмнения че е плaтил тaм където трябвa тa Бербaтов дa е футболист без изобщо дa е футболист.....................същия този ислямски милиaрдер от чийто отбор тръгнa в Aнглия бербaтов си прaвеше обиколки нa Aнглия докaто оплювa и се гaври с Aнглия и aнгличaните..............и aнглийските ченгетa слепи и глухи нищо незнaещи.......Крaл нa Aнглия е Бойко М. Борисов с ислямпророкa си Бербaтов a aбсолютно никой били Елизaбет 2,Чaрлз,Хaри и сие.........ВЕРВAЙТЕ си го кукух

110

EХА

преди 2 години

Ако не беше трагично, щеше да е много комично! Много *** народ има тук, който е ослепял от злоба! Скоро, като ви се изпразнят портфейлите , ще ви виснат сополите и ще ви омекнат ташаците! Жан-виденовата зима ще ви се стори прекрасна пролет! Толкова ли сте ***, че не правите разлика, от живота по време на Управлението на ГЕРБ и сегашното управление! Злоба, завист и неудовлетвореност цари в момента между хората! ОСКОТЯВАМЕ бавно,но сигурно! Мед и масло ще текнат,ако Бойко бъде разпнат! ЕХА!

109

Кметът

преди 2 години

Още разлики:Божков (дори и да е престъпник, но не е доказано)е с истинско образование и ерудит,а Дон Баце проста,нагла и корумпирана мутряга.

108

Баба Цоцолана

преди 2 години

Разликата между Божков и Борисов е,че единият може да прови пари,а другия-да взима.И двамата не са стока!

107

Бай Гроздан

преди 2 години

Прав е за Божков и за облажване от евросредства.Само чекмеджето ме смущава,но е само снимки.Не е толкова загорял,че да изнудва или да пипа европари.Ако снимките не са монтаж от благодарност са от обществени поръчки,но пък снимки на пари не са доказателство,разследването е там откъдето нищо няма да изкочи,освен години тормоз по съдилищата докато го оправдаят,защото не би посмял да се блажи от евросредства.

106

Анонимен

преди 2 години

Днес ВСС отново прикри Гешев и забрави да пита как баща му се е докопал до фирма "Жоси"...

105

Анонимен

преди 2 години

Днес пак се кълне във внуците.От това може да видиш каква му е психиката.Остави децата на мира и се кълни във фростата ти глава.Примерно-да фукна,ако лъжа!

104

Л.Иванов

преди 2 години

Путин в български вариант-пандизаджията от Банкя , дето раздели народа на герб и другите, и обяви война на другите!12 години продължи агресията на мафията герб срещу народа, и сега този има наглостта/ не за първи път/ да се прави на умряла лисица! Е да , ама на 5/6 от народонаселението на страната му писна от изключителната наглост, придружена от неистова злоба и омраза!

103

до 108 Анонимен

преди 2 години

Явно не знаеш какво е репресия, но ако се задържи това правителство бъди сигурен, че ще разбереш.

102

перко

преди 2 години

Баце е велик. Много скоро всичк дето го плюете ще го търсите. Много народ все още не осъзнава какво се случва в държавата.

101

Анонимен

преди 2 години

Да не се оплакват, а да връщат откраднатото !

100

Буци лъжата

преди 2 години

Златно кюлче не съм пипАл , пачки по 500 евро не съм виждАл , суджуци не съм Ял , алкохол от 20 години не съм близвАл , манекенки не съм *** , въздух от 20 годинини съм вдишвАл , от 20 годинине съм се къпАл , обувки от 20'години не съм обувАл , със Светослав Илчовски не съм се виждАл , подкупи от никой не съм взимАл , по земята от 20 годинине съм стЪпвал