25

Анонимен

преди 2 години

От 24.Впрочем съветската армия нахлу в България след втората световна именно след амврикано- английска благословия за това в Ялта.Тия големи англосаксонски патриоти и български национални предатели защо седят тук ми не отидат в американския рай? Вярно защото там видят ли източноевропейска фамилия и за работа различна от мияч на чинии и бърсач на *** на дърти само ще си мечтаете, там български *** не им трябват, не че и тук ни трябвате много фактически.

24

Анонимен

преди 2 години

Впрочем тука са се навъдили едни защитници на англонаваксаните дето обичат и за патриотизъм да дрънкат.Явно виждат голям патриотизъм в това да защитаваш Англия държавата която във почти всяка война е против България и която е един от принципните виновници за загубата на половината територия на санстефанска България.Други пък обичат много САЩ държавата която ни продаде в Ялта на СССР и която отразяваше преди освобождението зверствата на турците но не си мръдна пръста да направи нещо пр въпроса.

23

Анонимен

преди 2 години

Мда, троловете пак си тролят и американските и руските нормално това е една от новите перспективни професии, даже може при Ковид локдаун да се работи направо онлайн.А за статията, ми много ми е забавно да ми говори за варварство човек, който прилича в главата на разплетена дамаджана и явно му е гръмнал мозъчния чип от Невролинк на Мъск.Вече даже май и софтуера му се е бъгнал.А да атомни ракети.Ами как да ги изстреля като Русия има три пъти повече които веднага ще литнат към него?

22

10000

преди 2 години

Ракети. Ми то досега да не са останали танкове бе. Щото вероятно обявява доставката пост фактум. Явно е че е утилизирана от Zoro.

21

Анонимен

преди 2 години

САМО БЪЛГАРИЯ СЕ СНИШАВА И НЕИЗПРАЩА ВОЕННА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.

20

Ушанката във канала

преди 2 години

Боре , какво те ядосва оная *** изтряскай му някоя атомна бомба във бърлогата и да върви да се крие във канализацията !

19

Анонимен

преди 2 години

Русия е агресора и нейните войски са в чуджа държава. Ако бяха в нашата страна пак ли ще ги защитавате и ще искате никой да не ни помага за да не подклажда повече война???

18

Анонимен

преди 2 години

Ако доставяте оръжия и установки значи не искате мир а война и сте предатели и подстрекатели.

17

Анонимен

преди 2 години

Ето това е истинската империя на злото.

16

българина

преди 2 години

казв човека с турски башибозушки корени и лидер на страна убила милиони в Индия... западния Колективен Колхоз просто трябва да бъде наритан

15

Анонимен

преди 2 години

Можем или да поддържаме жив пламъка на войната в Украйна, или да рискуваме той да бъде угасен в световен план".Ей това е искал да каже, но едната дума не е включена хаха

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя голям демократ са пише, *** днес чета, че искал да доставя смъртоносни оръжия, тва ли му е помощта. Какво помага да са избиват хора ли?

13

Истината

преди 2 години

Англия излезе от ЕС за да продава оръжия и патенти на Европа и Украйна и е фрашкана с Руски капитали 35% от БВП е Руски.

12

Наглонасранците

преди 2 години

Пак се осаксониха. Вече не мога да определя кой е по-насаксонен - Тръс или Джонсън. Памперса обаче е постоянно обут.

11

Анонимен

преди 2 години

тоя ще се пръсне от яд че нищо неможе да направи на руснаците,хаха

10

Анонимен

преди 2 години

Айдееее Лондон отиде на кино .Борис Джонсън дано се осъзнае малко но няма такива признаци. По рано го уважавам но вече не. Защо точно сега трябва да има среща на върха. С тези срещи и с тоз Брюксел не мога да ви опиша как дразните хората. Защо искате война не мога да ви разбера защо не искате мир за народите си бе

9

Анонимен

преди 2 години

О, Империята на злото, провокирала Втората световна война, надявайки се Хитлер да разбие СССР, сега е и главният подстрекател, въоръжител и военен инструктор на Украйна срещу Русия. Ние българите също сме претърпели големи негативни последици от терориста Британия. Включително бомбардировките, разбили София и други български населени места.

8

Пич

преди 2 години

Че кога се облякохте, кога почнахте да определяте другите народи като "варвари"? До преди няколко века все още сте си мацали лицата със синя боя. Почнах ли да се къпете едва през 20-ти век. Пък изведнъж станахте патриции?

7

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам,за какво са и пари на Украйна? На Путин ли ще плаща?

6

Анонимен

преди 2 години

Стига ни занимава с басни, ами бягай да търсиш рубли.