10

Анонимен

преди 2 години

Ама нали призракът на киев бил свалил всички руски самолети?

9

Георги

преди 2 години

Нормално. Магарето като умира най-много рита...

8

Анонимен

преди 2 години

Ако беха нападнали некоя балканска страна, щяха доста д се озорят рашките, все пак не съвсем случайно, че се казва Балкански полуостров :)) Докато там си е равно навсякъде, нема планини, открити са за военни действия :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Как е бройлербургери!? Тази година ще ми ядете фуража на Макдоналдс Кемикъл за 10 дойляра сух хленец, режима на тока вече по места го пуснаха в ход. А да и яку фитнес пеша щот петрола 180 дойляра за барел. И както пееше Мими Иванова.. свърши вече хубавото време... Ам в г зъ ша боли, много ша боли. хихихи не щаст ни тва ри.

6

Анонимен

преди 2 години

Руснаците да засилват всеки ден ударите си и да се свършва с тази Окрайна !

5

Анонимен

преди 2 години

в Хага е в ход обвинението за военни престъпления срещу "Мариуполския кacaпин" генерал-полковник михаил мизинцев

4

Новинарски гювеч 1/2

преди 2 години

Рецепта част1: Две новини за Путин - полуфабрикат от CNN. Едната дали е луд, втората колко е бгат. Насипвате направо с правописните грешки! Две новини Какво мислят САЩ. Добявате ги заедно със обидите на Байден - за по -пикантен привкус. Втората е за това колко лошо се водят военните действия (със есенцията е че щатите могат да убият всички по-успешно!)Гарнирате със завления на Зелански - баласт но за цвят! За обем давате и коментарите на наши и чужди експерти - да се излагат ама кой ти гледа!

3

Новинарски гювеч 2/2

преди 2 години

Рецепта част2: Нашите *** издават вече звуци прегладнели! Отгоре ръсите хайли - лайкли ъбсурдни разсъждения за руските горива, за руската икономика, руските олигарси, абе за всичко руско! За подправка туряте Чернобил, радиация и химични и биологични оръжия. Плейтвате това върху драматизъм със подправени кадри от хуманитарнта катастрофа. И готво! Консумирайте с отвращение! А, много важно! - повтаряте всеки ден до пълна липса на мозъчна дейност!

2

Анонимен

преди 2 години

"Украинската армия съобщи още, че е поразила" , което е далече от "унищожила" -нали?

1

Отговор на въпроса

преди 2 години

Нали до преди няколко дни се твърдеше че руснаците не ползвали авиация- и че нямали опи? Просто са позчакали хората да се евакурат. Не са като американците - брутално със фосфор по всичко!