30

Аз есмь царь

преди 2 години

Всички разрушени къщи са дело на украинските фашисти. Те удрят къщите с градушка.

29

Диана

преди 2 години

До Светът срещу Русия Не е светът срещу Русия, а светът срещу Путин! Путин ги е наранил кръвно с войнишките си изяви, явно..Дори да победи сега, както всички очакват, атаките срещу Путин няма да спрат - тези хора искат на негово място да дойде някой по-лош, сигурно, че да им зашлеви два шамара и да се приземят на Земята..Колко демократично е те да определят кой ще е президент на Русия? И това го правят от много години не само с Русия! Дори и в незначителна страна като нашата - чрез БСП!

28

Диана

преди 2 години

До Алекс Да не мислиш, че украинската армия се окопава някъде другаде освен зад гърбовете на обикновените хора?! Та те стрелят по руснаците, дори когато армията я няма там - нали раздадоха оръжие дори на децата и старците да стрелят по руснаците! Няма как варвари да не разрушат своите творения - за украинци като тях това са варварски творения на руснаци, които те искат да изчегъртат от себе си и нарочно стрелят от разни места, които не са за стреляне..Много им пука за деца,за жени,болни хора

27

Нищо ново

преди 2 години

Украинските силоваци пречат на хората да се евакуират - затова са там. Пратили са ги в мазетата а те стрелят от апартаментите им.

26

Алекс

преди 2 години

"Великата" руска армия вместо да се бие с украинската,в безсилието си реши да бомбардира и разруши домовете на хората.Много фашистко.

25

Анонимен

преди 2 години

На руснаците им падат батериите и затуй спешат!

24

Анонимен

преди 2 години

Ние идваме с мир да ви освободим и направим част от новата СССР

23

Анонимен

преди 2 години

Аха нещата се изясняват. Славната украинска армия се е разгърнала из необятните украински поля за да се срещне с агресора лице в лице ама подлите завоеватели отиват да бомбят градовете с мирно население само ей така за кеф

22

Анонимен

преди 2 години

До светът срещу Русия....По- голямата част от Азия,цяла Африка и Латинска Америка не подкрепят оста САЩ/ ЕС / UK.

21

Киро

преди 2 години

Бандеровци това е фейк новина Нали неостабаха живи руснаци

20

Фейк

преди 2 години

До 18,от кой от нло,***...

19

Цирк

преди 2 години

Нали уж наци Украйна контра атакувала?!

18

хмм...

преди 2 години

Руски кораб с 20 танка и 400 военни е потопен, защо няма никаква новина по този повод ???

17

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са пияни около Киев и не става няма да могат да влезнат ама наистина целят 10 ки от въздуха това го казаха самите украйнци .

16

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

15

Анонимен

преди 2 години

"С това украинската вицепремиерка даде да се разбере, че Русия не е позволила да се създаде безопасен коридор към или от центъра на Мариупол, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА." - когато думите не са удобни, трябва да ги дообработим...

14

Анонимен

преди 2 години

Време е САЩ да се маха от ЕС, а ЕС марконеткинда ги изритат и да дойдат действащи хора с ум и умения да ръководят, а не да лакействат и ЕС да изгрди собствен армия и военна инфраструтура, независим от САЩ и НАТО., защото доларът си оправя в момвнт дълговете тихомълком, а наведеният европеец плаща сметките.

13

Таня

преди 2 години

Време е ЕС и САЩ да седнат и да се разберат как ще се поделят руските ресурси, за да не стане караница и конфликти още месеци след войната. А и Китай има претенции.

12

Анонимен

преди 2 години

Призракът на Киев се пидвизава само в холивудскуте нескопосани сценарии, за да не ифейкат сите овци към ес. Пускат им комедиант със слдките холивудски приказки от 1001 за великят героизъм и овцете блеят на заколение с гордовдигнати зелки.

11

dakotabg

преди 2 години

Зеленко,май спря с прогнозите,кога ще е пред вратите на Москва!Зеленски,узрей най-после и се предай!Единствената ти възможна стъпка,която може,да спре войната!Узрей!