25

Слез Боже

преди 2 години

"Това не беше поръчка от украинското правителство", подчертава той. "Това е нещо, което исках сам да направя, заедно с продуцента Жан-Клод Леви, за да предизвикам електрошок за Запада.

24

Анонимен

преди 2 години

То за това ли в Италия и Испания вървят многохиледни митинги искащи си торовете и пидобрителите от РФ :))) Чесно започвам да се путам на кого наложиха санкциите. Трябва ли да се изненадвам ако скоро време рвропейците започнат да напускат Европа, заради режима на тока, дефицита в магазините и наложент цензура?! :)) Маа му ста ра това не беше ли едн от причините да се изнасяме едно време от СИВ и СССР :))) Скоро прочетох за създаненият в Ню Йорк институт за политкоректен език. Да плача или :))))

23

Тираджията

преди 2 години

Тос зеления само паника внася.

22

Георги

преди 2 години

Абе къде е Шойгу?

21

Ехааа

преди 2 години

Русия са открили документи и факти в който се вижда че сащ са разработвали биологично оръжие в лаборатории в Украйна.

20

Мнение

преди 2 години

Изсраел Холивуд пикчърс представя!Само фамилията на другия -Леви говори много!Тоя Барко и той същия вероятно

19

Анонимен

преди 2 години

Те и видеата от Украйса са толкова истински.

18

ДиДжей Вова

преди 2 години

това е Нищо, скоро почват да Натискат Червените копчета по Пулта през мен и Правя от Европа - Дискотека!

17

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са читави, но и тия ми идват доста нагли!

16

Анонимен

преди 2 години

Няма толкова нагъл н аркоман като тоя шут Зеленски.

15

Ми не, въобще не е

преди 2 години

поръчка на Зеленоида, изобщо! Как можахте да се усъмните в почтеността на фашистчето с *** кафява блуза, не е той!Сигурно пак е руска пропаганда, както обикновено....

14

ГАДОРЯН

преди 2 години

Тия вече са оляха. Тя Русия едвам с тях се ипрсвя а какво остава за цяла Европа. Ще й трябват 50 млн войника хаха.

13

Диана

преди 2 години

Разбира се, че не поръчка на Украйна! Това само е изманипулирано и постигнато от манипулациите на Украйна! Колко невероятно лекомислени хора има по света - на където ги бутнеш, натам вървят като овце..Дали светът се променил много за 2000г. от създаването на Библията?! По какво ли се различават днешните овце от тогавашните?! Може би са по-рошави и стресирани, повече блеят сигурно и по-често се губят от стадото си и тогава вече става лошо, защото загубената овца дори не е описана в Библията...

12

Мдаа...

преди 2 години

Ей-така бандерлюгите при съдействието на Западните медии манипулират и без това дълбоко промитото съзнание на европейското общество!

11

Обаче

преди 2 години

Видеото е изфабрикувано от фашистките пропагандисти на В. Путин, за да плаши европейците с ядрена атака.

10

Анонимен

преди 2 години

Под видеото Зе-клоунът трябваше да напише: "Представете си, че това от 8 години се случва почти ежедневно в градовете и селата на Донбас".

9

Анонимен

преди 2 години

Да живей фейка. На запад се борят с фалшивите новини като фабрикуват фалшиви новини. Отново потвърждение за западното лицемерие, арогантност и двуличие.

8

Анонимен

преди 2 години

Никой не бил платил..... Дрън дрън

7

Анонимен

преди 2 години

Ако много се напъват да стане и това ше стане. Важното е овцете да се паникьоват нонстоп инапе ше спрат да слушкат господарите си. П. С. вече 3 ден дойляр рубла 1:97 и продължав да пада, а петрол, пшеница, слънчоглед, газ, мед, стомана, азотни торове, бавно и ншоително нагоре. Вече стана ясно, че тази година реколтата на пшеница и слънчоглед в Украйна е провлена. А от тази продукция се изхранват 400 000 000 души в света. Пак викайте си викайте ура де.

6

Анонимен

преди 2 години

Показват как се правят фалшиви новини за операцията в Украйна.