65

Анонимен

преди 2 години

Тия мишки в Украйна с тая пропаганда заслужават да се изнесе мирното население и да ги занулят със Земята. Почнаха да писват вече. Возят се по 1-2 Украинеца в джипове за по 100бона, а българи, молдовани, унгарци, румънци и поляци със собствени средства ходат до границата да им извозват сънародниците. Който и да ги нацели ще им е малко. Пренесоха си расизма в Европа, ще им се не знае в досадниците.

64

Ади

преди 2 години

До Слез БожеЛека корекция:"Това не беше поръчка от украинското правителство", подчертава - АМИ ТОЧНО НЕГО КОЙ ГО ПИТА "Това е нещо, което исках сам да СИ направя, заедно с продуцента Жан-Клод Леви, за да предизвикам електрошок за ЗаДНИЯ.

63

Ади

преди 2 години

До Слез Боже: Това гнусно същество да бъде анатемосано вовеки. Що не плашишш така собствените си деца, а се правиш на журналист, понеже можел да публикува? Ти явно мярка нямаш, ама защо ли ти е?

62

До Кармъзъ Сикиш

преди 2 години

Дали си спомняш, че руската армия е превземала Париж, няма значение. Превземала го е.

61

Франсе

преди 2 години

Като си спомням как Нотр Дам изгоря ...

60

Анонимен

преди 2 години

това само дрогирана глава може да го измисли

59

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Не съм чувал Велика Русия да е нападала франция преди, но виж оня с насраните наполеонки се пробва преди 200 години и го наритаха където му е мястото.С швабите същата работа, не Велика Русия ги напада, а те нея.Отделно вчера гледах едно клипче от африканската държава Нос на Слоновата кост. Там се отглежда промишлено какаови зърна. Човечеца който има малка ферма, говори на чист френски, и никога не беше вкусвал шоколад. Бил много скъп, цели $2. Ето това е еуроейската милозливост.

58

Анонимен

преди 2 години

Ако пък хората на запад са толкова *** и се връзват на това измислено видео, то значи масовия интелект е паднал на критично ниво. Хората на запад, имам впредвид САЩ, Великобритания, западна Европа нямат абсолютно никакви знания за света. За да си обясни една война, човек първо трябва да знае география, после история, малко социология и икономика, и елементарни знания по философия за да знае кое е причината и кое следствието на един процес. А не да му обясняват войните с лоши чичковци.

57

Московские новости

преди 2 години

В Россия олиото е 1,80 лв. а бензина 1,20 лв. Живота тече нормално, заплатите са високи и хората не се бият за храна по опашки в супермаркетите, както става напоследък в колективния Запад.

56

Анонимен

преди 2 години

Напълно съм съгласен с теб, Ади. Наш киро мазния е същия като зеленгейски, само дето тук условията са по различни.

55

Шокър Минчев

преди 2 години

За запада шоковете тепъра предстоят.

54

Анонимен

преди 2 години

Видеото доказва, че всичко което показва украйна е пълна лъжа и няма никакви убити руски войници и унищожена руска техника.

53

Ади

преди 2 години

До ПОВСЕМЕСТНА: Да, знаем-не сме ***. Защо обаче си правят упражненията на нашата територия, а не у тях, в техния си дом? Нашите деца да не струват по-малко от техните? Намерихме си ***-управляващи, които ни предадоха и продадоха за пушечно месо - наглостта им е безмерна. Те с парите и имотите по целия свят ще се изнесат първи, а ние оставаме да страдаме. Не, не е съдба, а липса на мисъл, когато правим избор. Много жалко за децата ни - те ще носят нашия позор, макар и далеч от тук.

52

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в джунглата. 10 години светът интензивно беше подготвян и тикан към днешнния канибализъм. Големият хищник, изконсумирал всичко около себе си, прави сериозен опит да погълне по-малкия хищник. В тази кръвожадна и разрушителна битка между двата хищника ще изгорим ние, дребни и незначителни. Прекрасният нов свят на Оруел е по-страшен от всичко, което досега е преживявало човечеството. Електронен концлагер, контролирани, наблюдавани, регистрирани, лекувани, оглупявани - надежда няма.

51

Анонимен

преди 2 години

За това, че арестуваха и запорираха активите на ЦБ на Русия то същата има пълното морално и административно право да не се съобразява, и да не спазва американският финансов ред. Предполагам, че В.В.Путин специално е позволил това нещо да бъде възможно и тези активи да бъдат арестувани точно поради причината да има възможността и оправданието да не спазва този финансов ред. За тези, които не знаят цялата световна финансова система е така устроена, че нито една ЦБ на планетата няма право да печата своя валута самостоятелно.Пример: За вашата икономика са ви нужни 100 лв. За да ги пуснете в обра

50

Ади

преди 2 години

До Анонимен: Напълно съм съгласна - Русия си има доволно територия и богатства, за да ламти за чужди. НО РУСИЯ има ДОСТОЙНСТВО и няма да позволи да се подиграват с нейния народ и история. Малко ли им бяха жертвите /бъдете, ако не милостиви, то поне човечни към майките на 20 милиона деца/ - не пожелавам на никоя майка да погребе детето си. Опомнете се, хора. Някой да е гонил западни диригенти, хора на изкуството или спорта само защото произхождали оттам? Страх ги е от Русия, ама да са мислили ..

49

ПОВСЕМЕСТНА

преди 2 години

Да, войната ще стане повсеместна, защото НЯКОЙ така иска. И този някой го знаем.

48

анализатор

преди 2 години

""Монд" успя да се свърже със създателя на клипа, който е французин, живеещ в Киев - Олиас Барко." Ето - човекът автор на клипа сам се е разкрил, не е анонимен.Всеки може да потърси информация за него.Той се е разкрил със риск за живота си, едва ли всички хора по света ще му се радват, нали?Очевидно става въпрос за обикновен човек - нито е Зеленски, нито са украинците, нито американците... нито руснаците! Нали самият Путин ни плаши с ядрена война? Ами защо не видим как ще изглежда?

47

Анонимен

преди 2 години

анализатор (46), кога президентът Путин срина Айфеловата кула?

46

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си получи това което търси...