14

до 16

преди 2 години

Всъщност, това е единственият начин да се откажеш. В частна собственост не могат да влязат. Има инфо из нета. Има успели хора. Капиш? Малко хитрост трябва. Ама от смoтaняк няма как да се очаква.

13

ПроСоТо

преди 2 години

а где Фъндъчка ?...Тия камъняци не са ли в нейната "градина" ?

12

do 12

преди 2 години

Всъщност доста хора се отказват, защото съседите им крадат. Из крайните квартали, населени с бачкатори от едно време. В центъра имам 2 имота наследствени (под наем са)- разкошни съседи. На 3м тавани и над 150м2 жилища парното не минава 170лв. месечно. Санирана сграда, хубава дограма. Ама няма "загуби" (крадци), които да плащаме.

11

до 14

преди 2 години

Добре. Ти чакай аз да обеднея и си рини дъното. Не е важно аз да съм добре, важното е Вуте да е зле. Така мислиш ти. Рини там дъното, никой не те спира. Ама няма да обеднеем по равно, да знаеш.

10

До 8

преди 2 години

Тя войната е започнала, ако пишеш от друга планета. Бунтовете ще дойдат с обедняването. При война обеднявяне идва неминуемо.

9

до 9

преди 2 години

А кой те кара да плащаш? За един прЕател питам. Спират всички недоволни да плащат и гледай фалити и сеири. Режат всички недоволни тръбите и гледай фалити и сеири. Ама не смеете нищо да направите, затова си плащате като попове.

8

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация може да е на печалба, ако се управлява кадърно и с действията си не кара всеки трети да се отказва от парно и топла вода за сметка на климатици и бойлери.

7

Анонимен

преди 2 години

Тая фирма си е за закриване,какво повишаване на заплати,то парното вече е доста по скъпо от тока,на ток е сигурно с 40% по евтино отоплението

6

до 5

преди 2 години

Не мисля. Счетоводителка съм в подобно дружество и изкарвам 2400. Паралелно имам и фирма де и осчетоводявам много малки компании, че с 2400 не се живее.

5

до 6

преди 2 години

А, верно ли? *** се бунтувай в КНДР. Там няма социално неравенство. Само партийците са над всички.

4

до 5

преди 2 години

Не знам колко взимат. Взимам за пример СРЗ в София, която е около 2500 и е нормално администрацията да взима около нея.

3

До 4

преди 2 години

Като започнат бунтовете и войната ще разбереш, защо трябва да няма социално неравенство. А те ще почнат мнооого скоро. Вервай ми.

2

House M.D.

преди 2 години

Колега #4, повечето служители взимат доста под тези 2000 лв., но не е това темата.

1

Анонимен

преди 2 години

Ъъъ, по-точно какво умеят тия канцеларски плъхове? 90% от администрацията е за моментално съкращение. Не ми пука как кретат с 2000лв. месечно, ама изобщо. Нищо не могат и затова изкарват колкото чистачка.